Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 45926 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #615 dnia: Lipca 04, 2017, 19:37:10 »
    Widzisz Evolusinie, bezstronni organizatorzy zapewne by tak zrobili.
    Jako że ci są jednak w vie, postanowili sobie że pstrykną palcami i wygrają.
    A teraz schodzą się takie zahary, gancze, iveki i inne cudaki i krzyczą 'jest werdykt, nie nie morzecie zrobici'!!!!!1!1!!1!1'
    Jest "raport", owszem, opublikowany zanim 16pp w ogóle zaczęło dyskusję i wytaczanie tego co za uszami ma druga strona, vie.
    co za niesamowity zbieg okoliczności!
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 19:39:19 wysłana przez Yuzu »

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #616 dnia: Lipca 04, 2017, 19:40:00 »
    Z calym szacunkiem nic nie ma. Argu z Alu obalony 5razy...
    (click to show/hide)

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #617 dnia: Lipca 04, 2017, 19:40:53 »
    Jest "raport", owszem, opublikowany zanim 16pp w ogóle zaczęło dyskusję i wytaczanie tego co za uszami ma druga strona, vie.
    co za niesamowity zbieg okoliczności!

Albo mi się coś myli (od tego niepotrzebnego spamu), albo jedynym argumentem 16pp przeciwko VIe, jest występowanie tych drugich jako VIe a nie 8pp?
    (click to show/hide)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #618 dnia: Lipca 04, 2017, 19:41:48 »
    Z calym szacunkiem nic nie ma. Argu z Alu obalony 5razy...

"Z calym szacunkiem nic nie ma."

https://www.youtube.com/watch?v=Dh5NAZIW8tM
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #619 dnia: Lipca 04, 2017, 19:42:51 »
    Jarll, Sharpshooter i inni z innych klanach nie moga grac mimo rezerwy. Jest to zakaz. Jest wszystkim znane ich pochodznie z innych klanow, nam rowniez.

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32
    « Odpowiedź #620 dnia: Lipca 04, 2017, 19:43:19 »
    Wystarczy już tego spamu hmm? Jeszcze wczoraj chełpiliście się i nazywaliście lepszymi, a dzisiaj magicznie po okazaniu dowodów waszej perfidii i oszustwa szukacie winnych we wszystkich tylko nie w was samych? Organizatorzy wydali werdykt, a próbując podważyć ich decyzję tylko bardziej się pogrążacie. Jeżeli macie chociaż troszkę godności to przyjmijcie do wiadomości, że w tej kwestii już nic nie zdziałacie.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #621 dnia: Lipca 04, 2017, 19:44:26 »
    Kiedy gracze vie wchodzą tu i zachowują się jakby w ogóle nie czytali poprzednich postów, jestem w stanie to zrozumieć. Denerwuje mnie to, ale to rozumiem. Oni przynależą do vie, więc wręcz powinni naciskać na tych drugich.
    Ale kiedy wpada tu moderator, pobłyszczeć dookoła, pokazać jaki jest FAJNY I COOL, wrzucić memika lub dwa i wykazać się przy okazji kompletną nieznajomością tematu, przyznać muszę że tego już nie rozumiem. To jest żałosne.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #622 dnia: Lipca 04, 2017, 19:47:25 »
    Dyskwalifikujmy wszystkich, bo retardy mają takie widzimisię przez to, że kantowali ;)
    Pozdro poćwiczcie, serio. Może następnym razem dacie rade bez kolegów haha :3 :D :* :p

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #623 dnia: Lipca 04, 2017, 19:49:15 »
    Wystarczy już tego spamu hmm? Jeszcze wczoraj chełpiliście się i nazywaliście lepszymi, a dzisiaj magicznie po okazaniu dowodów waszej perfidii i oszustwa szukacie winnych we wszystkich tylko nie w was samych? Organizatorzy wydali werdykt, a próbując podważyć ich decyzję tylko bardziej się pogrążacie. Jeżeli macie chociaż troszkę godności to przyjmijcie do wiadomości, że w tej kwestii już nic nie zdziałacie.
    Próbują się obronić (co jak najbardziej rozumiem) i pokazać, że VI też ma swoje co nieco za uszami lecz powinni podać twarde i niezbite dowody jak w ich przypadku miały logi serwera. Trzeba dać wypowiedzieć się każdej ze stron wkońcu do tego służy forum.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #624 dnia: Lipca 04, 2017, 19:50:17 »
    Próbują się obronić (co jak najbardziej rozumiem) i pokazać, że VI też ma swoje co nieco za uszami lecz powinni podać twarde i niezbite dowody jak w ich przypadku miały logi serwera. Trzeba dać wypowiedzieć się każdej ze stron wkońcu do tego służy forum.
    Jedyne co mają twarde i niezbite to pupy.

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #625 dnia: Lipca 04, 2017, 19:50:48 »
    Jeszcze wczoraj chełpiliście się i nazywaliście lepszymi, a dzisiaj magicznie po okazaniu dowodów waszej perfidii i oszustwa szukacie winnych we wszystkich tylko nie w was samych? Organizatorzy wydali werdykt, a próbując podważyć ich decyzję tylko bardziej się pogrążacie. Jeżeli macie chociaż troszkę godności to przyjmijcie do wiadomości, że w tej kwestii już nic nie zdziałacie.

Nigdzie nie napisałem, że nas nie można zdyskwalifikować jednak wy też macie swoje za uszami. Mówienie, że ORGANIZATORZY wydali werdykt to trochę mnie śmieszy, pokazałem Wam (zarówno moi poprzednicy co pisali) oraz reszcie co czyta ten wątek, że też nie jesteście niewinni.

No niezle. Widzę, że również nie masz zamiary wspominać o swoich kolegach z 4pp.

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline Fiksiu

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #626 dnia: Lipca 04, 2017, 19:53:09 »
    Przypominam, skoro się pojawiały słowa o oczywistej furtce dla organizatorów z VIe w zasadzie o interpretacji, że wszystkie pułki/drużyny potwierdzały akceptację regulaminu przy zapisie i mogły, w razie zastrzeżeń do zmian w nich, napisać do nas w każdej chwili.

Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #627 dnia: Lipca 04, 2017, 19:53:21 »
    Sygnaturę masz nieaktualną Michus

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #628 dnia: Lipca 04, 2017, 19:54:32 »
    Runda 5 pierwszej połowy. Dla mnie jak najbardziej aktualna jest sygnatura.

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #629 dnia: Lipca 04, 2017, 19:55:06 »
    No niezle. Widzę, że również nie masz zamiary wspominać o swoich kolegach z 4pp.
    Sprawa ich nowych członków faktycznie tak różowo nie wygląda i faktycznie powinna być dokładnie zbadana.