Ale drama, tylko GIF Colberta z popcornem włożyć. Myślał już ktoś żeby zaangażować państwowe służby, bo to już wychodzi poza skale Tawerny.
Na razie zawiadomiłem prokuraturę.
Yuzu, a ja mam takie personalne pytanie do Ciebie - mówiłeś gdzieś w tym temacie (nie chce mi się już go przeszukiwać), że jak pojawią się jakieś dowody, to przyznasz rację. Teraz twierdzisz sam, że oba pułki zawiniły, a jednak namawiasz (znowu - widziałem to w jednym z Twoich postów) 16pp, by chwalili się dalej tytułem mistrza. To nazywasz byciem obiektywnym, którym się wcześniej szczyciłeś?
W Polsce jak i w każdym państwie prawa przyjmuje się zasadę, że nikt nie może być sędzią w swojej sprawie. Zatem wyrokowanie "współorganizatorów" z VIe może tyczyć się tylko spraw ogólnych, lub niepowiązanych z bezpośrednimi meczami VI.
Niżej podpisani,
Fiks
(organizator)
Veinrus
(współorganizator)
Ejsun
(sędzia)
Kozioł
(sędzia)
Widzę tutaj podpisanych Ejsuna i Kozła. Czy Ci sędziowie również są z VIe? I kto jeszcze należał do grona sędziów oraz z jakich są pułków?
Cóż, sytuację tłumaczyło mi już kilka osób, ale chętnie jeszcze raz wysłucham kogoś z 16pp (ale nie krzykaczy pokroju Mr "powiem coś głupiego, a potem napiszę, że to bait") na czym właściwie polega problem z VIe? Bo wasza wina jest niepodważalna przez udostępnione logi.
1) Gracze - na screenach z wcześniejszych meczy widziałem wszystkie nicki, co do których mieliście wątpliwości. W czym więc problem, skoro grali dla pułku już wcześniej i wszyscy są Polakami? Z tego, co podpytywałem, to u was też grają jednocześnie w innych pułkach (np. 17e) i z tym jakoś nikt nie ma problemu.
A w kwestii Ukraińca, to słyszałem, że to Polak. Czemu grał dla repry UA? Nie wiem, ale gdyby grał dla nich Polak to chyba dalej nie byłaby największa patologia tych turniejów. W sumie to Warder prowadził kiedyś reprezentację Kazachstanu, więc ...
2) Tag VIe zamiast 8pp -> to jest akurat niepoważny zarzut i Yuzu ewidentnie się nudzi teraz. Gdyby to był realny problem, czy wykroczenie, to byłby to temat na wcześniej, nie na koniec turnieju. Szukanie dziury w całym.
Czemu VIe zwróciło uwagę o "łamaniu zasad" przez nas po a nie przed Finałem skoro mieli zastrzeżenia?
Bo nie mieli dowodów? I jak mieli przed finałem, skoro jeszcze nic wtedy nie zrobiliście? Chyba, że mają jasnowidza z magiczną kulą, wtedy przepraszam. Z drugiej też strony już widzę waszą reakcję, gdyby tak za w czasu was oskarżyli.