Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 45927 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #510 dnia: Lipca 04, 2017, 17:03:16 »
    Powtórzcie sobie turniej, wprowadzając jedynie 2 kluczowe zasady. Gracze musza zostać podani przy zapisach, którzy będą grali w danym pułku wraz z ID.
    Gracze nie mogą grać jednocześnie w kilku zespołach naraz w tym turnieju. Problem byłby już głowy i nie byłoby kłótni kto był najemnikiem itp.
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #511 dnia: Lipca 04, 2017, 17:06:09 »
    Yuzu, jak na kogos kto nie potrafi utrzymac myszki niezle nawijasz.

Vespar, gdzie ta wina, gdzie dowody, gdzie cokolwiek. Macie wy rozum i godnosc czlowieka? Przelknijcie to ze was zlapano i spadajcie do swojego koleczka wzajemnej adoracji. Wezcie yuza, bo sie chlopak marnuje poza waszym srodowiskiem. Aha, zapomnialbym. Naslijcie na mnie wiecej "czlonkow pulku" za to ze wytknalem wam oszustwo i to wszystko zaczalem, czekam ;). WIECEJ MEMUF HEHE

Co, boli pupka, że z 16pp nikt nie chce wejść w żaden korpus, legię i ińsze twory, bo znają was na wylot :v?
    #SimskilZabil5pp

"Vespar, gdzie ta wina, gdzie dowody"

Wyżej, ślepaku.

"Przelknijcie to ze was zlapano i spadajcie do swojego koleczka wzajemnej adoracji."

Widzę twoje kółeczko wzajemnej adoracji bawi się dobrze unikając odpowiedzi na niewygodne pytania oraz zarzuty.

"Wezcie yuza, bo sie chlopak marnuje poza waszym srodowiskiem."

Chłopak przynajmniej nie zaprzecza sam sobie i nie poniża się z każdym nowym postem jak niektórzy (czyt. Ganczo).

" Aha, zapomnialbym. Naslijcie na mnie wiecej "czlonkow pulku" za to ze wytknalem wam oszustwo i to wszystko zaczalem, czekam ;)"

Już lecą, boom boom belgrade!

"WIECEJ MEMUF HEHE"

Okej:
    http://imgur.com/a/norPu

"Co, boli pupka, że z 16pp nikt nie chce wejść w żaden korpus, legię i ińsze twory, bo znają was na wylot :v?"

Widzę kolega niedoinformowany.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 17:07:57 wysłana przez VVESPAR »
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #512 dnia: Lipca 04, 2017, 17:07:22 »
    Złamaliście zasady turnieju na które godziliście się zapisując się na niego. Gdy te zasady złamaliście to krzyczycie, że ktoś turniej ustawił. Ktoś tutaj ma problem z główką. Panowie krótka piłka - daliście ciała to chociaż nie pogrążajcie się jeszcze bardziej.

Offline Wielkopolanin

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #513 dnia: Lipca 04, 2017, 17:08:41 »
    #samozaoranie16pp

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #514 dnia: Lipca 04, 2017, 17:09:04 »
    Złamaliście zasady turnieju na które godziliście się zapisując się na niego. Gdy te zasady złamaliście to krzyczycie, że ktoś turniej ustawił. Ktoś tutaj ma problem z główką. Panowie krótka piłka - daliście ciała to chociaż nie pogrążajcie się jeszcze bardziej.
    Obie drużyny złamały zasady.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #515 dnia: Lipca 04, 2017, 17:09:09 »
    Fajny mem, ale ja w sygnie mam lepszy :v

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #516 dnia: Lipca 04, 2017, 17:09:29 »
    Aha czyli przez pryzmat JEDNEGO syfu oceniasz innego człowieka ?

ww.avi plox

Odpowiedziałem ci na jedno z dwóch pytań, a mianowicie kim jestem. Boże ludzie, używajcie czasem mózgów. Przydatny organ, warto mieć i warto umieć z niego korzystać. Wejnrusa znam dłużej niż ci się wydaje, kilka razy miałem nawet wątpliwą przyjemność z nim rozmawiać. Wiem jaką opinią się cieszy nawet wśród niektórych członków vie. Uwierz mi, moje zdanie o nim nie jest oparte tylko na tym co odwalił podczas turnieju...

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #517 dnia: Lipca 04, 2017, 17:11:17 »

"Proszę o dyskwalifikację VIe z turnieju, zgodnie z punktami 5 oraz 6 prawo do rejestracji i udziału mają wyłącznie pułki i klany z innych modułów.

A porównywanie wejnrusa do porządnego człowieka to jak porównywanie mnie do fana vie"

Jak widać i 16pp i VIe złamało zasady. Tego nie ukryjecie.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #518 dnia: Lipca 04, 2017, 17:13:11 »
    Skoro kolega Yuzu pozwolił sobie na bronienie 16pp, ja pozwolę sobie na to samo z VIe.

Proszę o dyskwalifikację VIe z turnieju, zgodnie z punktami 5 oraz 6 prawo do rejestracji i udziału mają wyłącznie pułki i klany z innych modułów.

Istnieje również taki zapis: 6. Gracze z pułków kawaleryjskich i artyleryjskich mogą dołączyć do składu pułku piechoty, z którym znajdują się w korpusie / legii i wspólnie z nimi brać udział w meczach. Nie jest nigdzie napisane, czy ten związek pułku piechoty z pułkami kawaleryjskimi bądź artyleryjskimi ma mieć konkretną nazwę, a wręcz jest wymienione wymaganie bycia tych pułków w jednym korpusie co przykład VIe wyczerpuje ten zapis.

I... w sumie to tyle? Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale oprócz zbędnego bełkotu to żadnych sensownych argumentów nie ma, które by nie zostały wcześniej podważone.

Damy znać jak wróci zawisza,simskil lub Michus
    Spokojnie zawisza wróci do domu i wszystkie wątpliwości znikną ;) Proszę o cierpliwość.

Wychodzi na to, że trzeba czekać na Zawiszę i Michusa, bo kolega Simskil raczej nie wniósł nic nowego do dyskusji...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #519 dnia: Lipca 04, 2017, 17:13:52 »
    Tonący brzytwy się chwyta XD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #520 dnia: Lipca 04, 2017, 17:13:56 »
    Cała ta kłótnia przypomina mi ten filmik :) Jednie jakaś kreatywny osoba, przydałaby się do pozmieniania napisów w filmie i byłoby ideo ;)

https://www.youtube.com/watch?v=ITJ1JOLpAXQ

PS: powtórzcie turniej i będziecie mieli problem z głowy.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 17:15:42 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #521 dnia: Lipca 04, 2017, 17:15:47 »
    Skoro kolega Yuzu pozwolił sobie na bronienie 16pp, ja pozwolę sobie na to samo z VIe.

Istnieje również taki zapis: 6. Gracze z pułków kawaleryjskich i artyleryjskich mogą dołączyć do składu pułku piechoty, z którym znajdują się w korpusie / legii i wspólnie z nimi brać udział w meczach. Nie jest nigdzie napisane, czy ten związek pułku piechoty z pułkami kawaleryjskimi bądź artyleryjskimi ma mieć konkretną nazwę, a wręcz jest wymienione wymaganie bycia tych pułków w jednym korpusie co przykład VIe wyczerpuje ten zapis.

I... w sumie to tyle? Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale oprócz zbędnego bełkotu to żadnych sensownych argumentów nie ma, które by nie zostały wcześniej podważone.

Wychodzi na to, że trzeba czekać na Zawiszę i Michusa, bo kolega Simskil raczej nie wniósł nic nowego do dyskusji...

5. W Mistrzostwach mogą wziąć udział jedynie regularne klany z innych modułów oraz pułki z Napoleonic Wars, posiadające własny wątek na tym forum. Drużyny składające się z członków różnych klanów, stworzone tylko do udziału w turnieju, nie mają możliwości uczestnictwa.

Tak mogą brać tam też udział ludzie z 10ph. Ale nie powinni grać jako VIe a jako 8pp.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 17:17:00 wysłana przez VVESPAR »

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #522 dnia: Lipca 04, 2017, 17:15:51 »
    Proszę o dyskwalifikację VIe z turnieju, zgodnie z punktami 5 oraz 6 prawo do rejestracji i udziału mają wyłącznie pułki i klany z innych modułów.

A porównywanie wejnrusa do porządnego człowieka to jak porównywanie mnie do fana vie
    Proszę o dyskwalifikację korpusu VIe z Mistrzostw Polski Napoleonic Wars 2017, zgodnie z punktami 5 oraz 6 regulaminu prawo do rejestracji i udziału w turnieju mają wyłącznie klany z innych modułów oraz pułki. A nie korpusy.

6. Gracze z pułków kawaleryjskich i artyleryjskich mogą dołączyć do składu pułku piechoty, z którym znajdują się w korpusie / legii i wspólnie z nimi brać udział w meczach.

Odpowiedziałem ci na jedno z dwóch pytań, a mianowicie kim jestem. Boże ludzie, używajcie czasem mózgów. Przydatny organ, warto mieć i warto umieć z niego korzystać. Wejnrusa znam dłużej niż ci się wydaje, kilka razy miałem nawet wątpliwą przyjemność z nim rozmawiać. Wiem jaką opinią się cieszy nawet wśród niektórych członków vie. Uwierz mi, moje zdanie o nim nie jest oparte tylko na tym co odwalił podczas turnieju...
    Niestety nie wiem kim jestes lub miales inny nick. Nie znam Cie. Musialbysmi podac nick, ktory pamietam - jezeli takie rozmowy byly, ale nie z uzytkownikiem Yuzu.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #523 dnia: Lipca 04, 2017, 17:19:26 »

Kradus masz racje ale też jest napisane "mogą dołaczyć do składu piechoty" to "mogą" rozumiem, że jeżeli chcą brać udział w turnieju to mogą dołączyć do składu piechoty.

I to, że jak IVe ma 8pp i 10ph to co w takiej sytuacji np. byłaby arta czy wolty jako pułk bez korpusu to ci ludzie nie mogą brać udziału w turnieju?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 17:24:43 wysłana przez simskil »

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #524 dnia: Lipca 04, 2017, 17:19:38 »
    5. W Mistrzostwach mogą wziąć udział jedynie regularne klany z innych modułów oraz pułki z Napoleonic Wars, posiadające własny wątek na tym forum. Drużyny składające się z członków różnych klanów, stworzone tylko do udziału w turnieju, nie mają możliwości uczestnictwa.

Tak mogą brać tam też udział ludzie z 10ph. Ale nie powinni grać jako VIe a jako 8pp.
    Skoro nie posluchales Kradusa..

Dodając do wypowiedzi Kradusa to:

9. Sędziowie i organizatorzy zastrzegają sobie prawo do dowolnej interpretacji zasad turniejowych.

Mamy jasność. Dziękuję.
    (click to show/hide)