Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 45919 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #495 dnia: Lipca 04, 2017, 16:48:39 »
    Wszystko wyjaśnione. Dodam tylko od siebie, że za wyzywanie takiego porządnego faceta jak Veinrus to batożyłbym na gołą dupe. Szkoda na Was strzępić.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #496 dnia: Lipca 04, 2017, 16:51:22 »
    Simskil najpierw zabił 5pp, teraz 16pp :v

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #497 dnia: Lipca 04, 2017, 16:52:27 »

"No gra jako rzw xD"
    GRATULUJĘ POTWIERDZENIA OSZUSTWA.
    Uwaga również została skierowana na gracza: Alucard, gdzie jego prawdziwy nick pod tym samym ID to ThisGuy. Na jego bardzo krótki czas gry nie przysługuje mu zgodnie z zasadami weteran klanu, a ponieważ gra rzadko, może wyłącznie - z szacunku do czynnych członków klanu - być zapisany do rezerwy.

Offline Wielkopolanin

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #498 dnia: Lipca 04, 2017, 16:52:51 »
    Co chwile te same argumenty 16, które już dawno zostały podważone przez Veinrusa. Więc po co wy nadal drążycie ten sam temat? Tym bardziej, że co do waszej winy nikt wątpliwości nie ma. Sami jesteście sobie winni, mogliście grać uczciwie.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #499 dnia: Lipca 04, 2017, 16:54:16 »
    Co chwile te same argumenty 16, które już dawno zostały podważone przez Veinrusa. Więc po co wy nadal drążycie ten sam temat? Tym bardziej, że co do waszej winy nikt wątpliwości nie ma. Sami jesteście sobie winni, mogliście grać uczciwie.

Do waszej winy również nie ma co wątpliwości i jest to oczywiste. Turniej ułożony przez VIe, dla VIe.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #500 dnia: Lipca 04, 2017, 16:54:46 »
    Proszę o dyskwalifikację VIe z turnieju, zgodnie z punktami 5 oraz 6 prawo do rejestracji i udziału mają wyłącznie pułki i klany z innych modułów.

A porównywanie wejnrusa do porządnego człowieka to jak porównywanie mnie do fana vie
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 16:56:44 wysłana przez Yuzu »

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #501 dnia: Lipca 04, 2017, 16:55:51 »
    Proszę o dyskwalifikację VIe z turnieju, zgodnie z punktami 5 oraz 6 prawo do rejestracji i udziału mają wyłącznie pułki.

A porównywanie wejnrusa do porządnego człowieka to jak porównywanie mnie do fana vie

#popieram
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #502 dnia: Lipca 04, 2017, 16:56:28 »
    Kim ty jesteś że obrażasz Veinrusa wielkiego człowieka, no ja się ciebie człowieku durny pytam ?
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #503 dnia: Lipca 04, 2017, 16:56:39 »
    Bo to wytłumaczenie jest słuszne tylko dla pewnego grona. Wszystkie pułki wiedzą gdzie jaki gracz jest aktywny. Byłem w 8pp przed okresem turnieju i wbijałem podczas MP na gfy czy bitwy 8pp z zagranicznymi pułkami i tylko XaArtila widziałem...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #504 dnia: Lipca 04, 2017, 16:58:32 »
    Yuzu, jak na kogos kto nie potrafi utrzymac myszki niezle nawijasz.

Vespar, gdzie ta wina, gdzie dowody, gdzie cokolwiek. Macie wy rozum i godnosc czlowieka? Przelknijcie to ze was zlapano i spadajcie do swojego koleczka wzajemnej adoracji. Wezcie yuza, bo sie chlopak marnuje poza waszym srodowiskiem. Aha, zapomnialbym. Naslijcie na mnie wiecej "czlonkow pulku" za to ze wytknalem wam oszustwo i to wszystko zaczalem, czekam ;). WIECEJ MEMUF HEHE

Co, boli pupka, że z 16pp nikt nie chce wejść w żaden korpus, legię i ińsze twory, bo znają was na wylot :v?
    #SimskilZabil5pp

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #505 dnia: Lipca 04, 2017, 16:59:08 »
    Kim ty jesteś że obrażasz Veinrusa wielkiego człowieka, no ja się ciebie człowieku durny pytam ?

Człowiekiem który patrzy na ten syf i właśnie wygłosił swoją opinię o osobie za ten syf odpowiedzialnej.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #506 dnia: Lipca 04, 2017, 17:00:11 »
    Yuzu, jak na kogos kto nie potrafi utrzymac myszki niezle nawijasz.

Vespar, gdzie ta wina, gdzie dowody, gdzie cokolwiek. Macie wy rozum i godnosc czlowieka? Przelknijcie to ze was zlapano i spadajcie do swojego koleczka wzajemnej adoracji. Wezcie yuza, bo sie chlopak marnuje poza waszym srodowiskiem. Aha, zapomnialbym. Naslijcie na mnie wiecej "czlonkow pulku" za to ze wytknalem wam oszustwo i to wszystko zaczalem, czekam ;). WIECEJ MEMUF HEHE

Co, boli pupka, że z 16pp nikt nie chce wejść w żaden korpus, legię i ińsze twory, bo znają was na wylot :v?
    #SimskilZabil5pp

Jak ty na każdym kroku udowadniasz, że nie masz pojęcia o scenie.

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #507 dnia: Lipca 04, 2017, 17:00:40 »
    Aha czyli przez pryzmat JEDNEGO syfu oceniasz innego człowieka ?

ww.avi plox
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #508 dnia: Lipca 04, 2017, 17:01:33 »
    Bo to wytłumaczenie jest słuszne tylko dla pewnego grona. Wszystkie pułki wiedzą gdzie jaki gracz jest aktywny. Byłem w 8pp przed okresem turnieju i wbijałem podczas MP na gfy czy bitwy 8pp z zagranicznymi pułkami i tylko XaArtila widziałem...
    Miałem skończyć... no ale... sprawdz sobie screeny z meczu vs Nr5. Tam gra Pan Alucard...
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #509 dnia: Lipca 04, 2017, 17:01:44 »
    Nie mam pojecia o scenie, ale was ogralem w szachy na tawernie :v :v :v :v