Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 46034 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #390 dnia: Lipca 04, 2017, 12:46:47 »
    Ciekawie czytało się tą dramę. Kto by pomyślał, że mały turniej wywoła takie emocje

Radzę poczekać, to nie koniec :)

Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Mistrz_Świata

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #391 dnia: Lipca 04, 2017, 12:47:13 »
    Zadymka fiufiu

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #392 dnia: Lipca 04, 2017, 12:57:39 »
    ale wejnrus zaszalał
    ciekawe co na to 16pp

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #393 dnia: Lipca 04, 2017, 13:01:18 »
    16pp tak jak mowily randomowy z 8pp rozwiazuje sie z powodu oszustwa hwala wielgiemu khanatowi moskiewskiemu

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #394 dnia: Lipca 04, 2017, 13:02:55 »
    Radzę poczekać, to nie koniec :)

Czekam w takim razie na kontynuację tego sporu. Kto wie może sytuacja obróci się przeciwko 8pp

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #395 dnia: Lipca 04, 2017, 13:42:18 »
    Szkoda, że nie zostawiliście nam miejsca na odpisanie na wasze argumenty bo KGB to dla mnie nie jest wiarygodne źródło informacji. Gi był na inv macie to ok ale wy macie Alucarda który nie dość, że grał na NWWC dla Ukrainy, więc jest osoba z zagranicy = Gi.

"1. Za zakłócenia spokoju transmisji puszczaniem na whisperach nagranych użytkowników TeamSpeak3" Jak umiecie sprawdzać logi serwa to tsa też się nauczcie no chyba, że wy bez Dyktatora i reszty nawet tego byście nie zauważyli... .

"3. Za nie informowanie o zmianie serwera, bez uzgodnienia tego z organizatorem." My się o dacie dowiedzieliśmy dzień przed to nie jest jedyna sytuacja w której organizacja ssała pyte.

"4. Za kłamstwa oraz podszywanie się pod innych graczy - "trollowanie". No ciekawe kto to Adrianox, Gringer nowe konta to samo jak Komara "10., który mówi: Obowiązuje zakaz sprowadzania do klanu graczy spoza kraju specjalnie na turniej. Nie dotyczy to graczy mających dłuższy staż w danym pułku i grających stale pod jego tagami i jednym i tym samym nickiem." Nie jest napisane NO CHYBA, ŻE SPROWADZONA OSOBA TO POLAK. Gracz spoza kraju, a obcokrajowiec to różnica. ^^

6. Za utradnianie siędziom weryfikacji.

LaLa jak wstał tak napisał do znajomego o logi...

Jak chcecie być tacy okrutni to z waszego "potwierdzonego info" tylko Mucha miał zakaz gry (z tych co grali) zabieracie rundy wygrane nam i sobie kiedy grał Mucha. No ale nikt tego nie zrobi bo nadal wynik jest dla 16pp. : )

Dodając skąd mam wiedzieć czy Spider nie grał z kimś innym na tym turnieju? Pokazaliście choć raz logi z wcześniejszych meczów? Ściągacie na cwaniaka ludzi i obracacie kota ogonem, żeby wszystko poszło w 16pp bo to wy to organizujecie bardzo obiektywne...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 14:18:08 wysłana przez simskil »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #396 dnia: Lipca 04, 2017, 14:21:40 »
    Jako osoba będąca bardziej z boku zapytam o punkty, które budzą moje wątpliwości (oczywiście mówię o Twojej wypowiedzi simskill).

3. Z tego, co widziałem wtedy, to próbowaliście przez dłuższy czas ustalić datę, po czym chcieliście ją odłożyć na później, gdyż miałeś mieć w niedzielę operację simskill. Jak widzieliśmy grałeś wtedy, więc o co w końcu chodziło? Wygląda to raczej na kolejne kombinowanie, wiec sądzę, że data była potwierdzona dzień przed głównie z tego powodu.

4. Skoro było tak czysto, to po co te fejk nicki? Po co banowanie sędziów na ts? Wybacz, ale ja się dziwię wręcz, że pozwolono wam ten mecz w ogóle zagrać po czymś takim, co na tym ts się stało.

6. No i znowu - po co były kłamstwa, że serwer jest wasz, czy potem, że należy do gracza 16pp, skoro nie należał? Czemu LaLa w ogóle musiał czekać, aż dostanie te logi?

Teraz znowu mam wątpliwości odnośnie zapowiadanych dowodów. Czemu więc w trakcie tej dramy tego nie wyciągnęliście? Czekaliście, aż zostaną wyciągnięte dowody, o których musieliście wcześniej wiedzieć i które was obciążają, by zacząć własne dochodzenie? Z mojego punktu widzenia wygląda to teraz raczej na próbę odwetu i po oszustwach z finału trochę straciliście już wiarygodności. Dlatego też mam wątpliwości, co możecie przedstawić i na ile będą to prawdziwe dane. Ale poczekamy, zobaczymy.

I w dalszym ciągu - cokolwiek by nie zrobiło VIe, nawet jak przedstawicie wiarygodne dowody, w dalszym ciągu nie umniejsza to waszej winy. A zamiast przeprosić community za to, w dalszym ciągu wasi przedstawiciele plują w tym temacie i arogancko się obnoszą nie wiadomo z czym.

@VVESPAR - nie wklejaj tego samego obrazka co post. Od tego są sygnaturki, a te zostały wyczyszczone nie bez powodu. Do wyjaśnienia sprawy apeluję, by przestać używać sygnaturek z mistrzostw. Zauważ, że VIe też ich nie nosi, mimo że administracja ogłosiła już werdykt.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 14:22:59 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #397 dnia: Lipca 04, 2017, 14:25:29 »
    Jako osoba będąca bardziej z boku zapytam o punkty, które budzą moje wątpliwości (oczywiście mówię o Twojej wypowiedzi simskill).

3. Z tego, co widziałem wtedy, to próbowaliście przez dłuższy czas ustalić datę, po czym chcieliście ją odłożyć na później, gdyż miałeś mieć w niedzielę operację simskill. Jak widzieliśmy grałeś wtedy, więc o co w końcu chodziło? Wygląda to raczej na kolejne kombinowanie, wiec sądzę, że data była potwierdzona dzień przed głównie z tego powodu.

4. Skoro było tak czysto, to po co te fejk nicki? Po co banowanie sędziów na ts? Wybacz, ale ja się dziwię wręcz, że pozwolono wam ten mecz w ogóle zagrać po czymś takim, co na tym ts się stało.

6. No i znowu - po co były kłamstwa, że serwer jest wasz, czy potem, że należy do gracza 16pp, skoro nie należał? Czemu LaLa w ogóle musiał czekać, aż dostanie te logi?

Teraz znowu mam wątpliwości odnośnie zapowiadanych dowodów. Czemu więc w trakcie tej dramy tego nie wyciągnęliście? Czekaliście, aż zostaną wyciągnięte dowody, o których musieliście wcześniej wiedzieć i które was obciążają, by zacząć własne dochodzenie? Z mojego punktu widzenia wygląda to teraz raczej na próbę odwetu i po oszustwach z finału trochę straciliście już wiarygodności. Dlatego też mam wątpliwości, co możecie przedstawić i na ile będą to prawdziwe dane. Ale poczekamy, zobaczymy.

I w dalszym ciągu - cokolwiek by nie zrobiło VIe, nawet jak przedstawicie wiarygodne dowody, w dalszym ciągu nie umniejsza to waszej winy. A zamiast przeprosić community za to, w dalszym ciągu wasi przedstawiciele plują w tym temacie i arogancko się obnoszą nie wiadomo z czym.

@VVESPAR - nie wklejaj tego samego obrazka co post. Od tego są sygnaturki, a te zostały wyczyszczone nie bez powodu. Do wyjaśnienia sprawy apeluję, by przestać używać sygnaturek z mistrzostw. Zauważ, że VIe też ich nie nosi, mimo że administracja ogłosiła już werdykt.

Owy obrazek bardzo mi się podoba i nie mam zamiaru zaprzestać go używać.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #398 dnia: Lipca 04, 2017, 14:35:05 »

1. Michus powiedział przed meczem ,że serwer nie jest ich tylko gracza 16pp.
    2. Z logami tłumaczyłem już Fiksowi i Zachariemu więc nie mam zamiaru 3 raz się powtarzać.

W razie jakichś pytań do mnie pisz śmiało tu, na priv lub dodaj mnie na steam.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #399 dnia: Lipca 04, 2017, 14:39:53 »
    Nie moja wina, że ktoś z swojej niewiedzy napisał o tej operacji i teraz chodzą jakieś dziwne teorie. Krótko to wyjaśniając miałem być operowany w Belgii lecz wszystko się zmieniło w przeciągu 2-3 dni. Nic nas nie tłumaczy, że zagraliśmy razem z Gi w składzie i nie odnosiliśmy się do tego ponieważ czekaliśmy aż 8pp poprosi o logi serwa czego się nie spodziewaliśmy bo sprawdziliśmy już 5 min po meczu graczy 8pp gdzie było wiele niejasności. Michus mówił przed meczem Okrze, Ejsunowi i Koziolowi o innym serwerze mogli przecież zgłosić jakikolwiek sprzeciw. Z swojej strony przepraszam graczy 16pp bo z Mucha czy nie nadal grali świetnie na całym turnieju a teraz wszystko na marne. Reszte pułków wykluczając 8pp także przepraszam, że nie potrafiliśmy się zachować fair w samym finale wpuszczając 1 niedozwolona osobę w całym turnieju, ale jak pisałem wcześniej była to gwałtowna reakcja na widok osób po przeciwnej stronie...

Offline Hawer

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #400 dnia: Lipca 04, 2017, 14:46:05 »
    MOIM ZDANIEM POWINNO WYGRAC 7PP, BO ZNISZCZYLISMY KLAN RAGENA. FAJNE Z NAS CHLOPAKI
    (click to show/hide)

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #401 dnia: Lipca 04, 2017, 14:50:02 »
    Nie rozumiem czemu werdykt został tak szybko wydany, podczas gdy 16pp nie przedstawiło jeszcze swoich wszystkich dowodów, na co czekamy. Nawet w mniemaniu iż wina i tak jest większa u 16pp, czy z przedstawieniem dowodów przeciwko VIe czy bez, powinno wstrzymać się z werdyktem chociażby z szacunku, a sprawa jak widać doskonale nie została jeszcze zakończona. Po co ten pośpiech?

Nie stoję całkowicie po żadnej ze stron, jednak organizacja tego turnieju wykazała się w mojej opinii już wystarczająco negatywnie, więc pozwoliłem sobie się wypowiedzieć :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 14:54:41 wysłana przez Ragen »

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #402 dnia: Lipca 04, 2017, 14:51:17 »
    Komar,Ginger,Adrianox i Wolfer zostali sprowadzeni najprawdapodobniej tylko na finał.

SS:http://i.imgur.com/ovPnXe3.jpg

Dziwi ze czwórka tych graczy akurat grała na tym finale. Jak dobrze pamietam nie można sprowadzać graczy tylko na finał.

Komar jeszcze 8-9 dni temu grał z nami gfa pod tagami 59th. Wiec kłamanie, że odszedł z 59th lutym meh meh.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=952041865

SpiderPig nie był zapisany na rosterze 8pp oraz nie było jego dołączenia w kronice 8pp do 26 czerwca. Jednak magicznie pojawił sie w rosterze po przegraniej  8pp, lecz jednak zapomnieli zedytować wątek na FSE w którym nie było wzmianiki o SpiderPigu. Czyli również dołączył tylko na finał.

SS:
    Edycja Postu na tawernie: http://i.imgur.com/5YA7juD.jpg
    Edycja Postu na forum VIe: http://i.imgur.com/wsDq0C9.jpg
    Skład na tawernie:http://i.imgur.com/7BygKzv.jpg
    Skład na FSE: http://i.imgur.com/y7gXm2L.jpg

Dobra wracamy do najwiekszego clowna Alucarda
    Rezerwa to nie zła ranga, Gi też miał rezerwe po prostu mniej gra wiecie hehe i nie zasługuje jeszcze na weterana XD co to za clownfiesta plz. Nawet nie macie takiej rangi w pułku szukałem po ts'ach i po forach więc prosze sie po prostu przyznac że Alucard był zwyczajnym Invem
    SS:http://i.imgur.com/okZhrZb.jpg
    http://i.imgur.com/rt39i2c.jpg
    Żadnego rezerwisty w rangach wiec wciskacie jakis kit.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 14:52:36 wysłana przez Laalaa »

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #403 dnia: Lipca 04, 2017, 14:53:50 »
    Nie rozumiem czemu werdykt został tak szybko wydany, podczas gdy 16pp nie przedstawiło jeszcze swoich wszystkich dowodów, na co czekamy. Nawet w mniemaniu iż wina i tak jest większa u 16pp, czy z przedstawieniem dowodów przeciwko VIe czy bez, powinno wstrzymać się z werdyktem chociażby z szacunku, a sprawa jak widać doskonale nie została jeszcze zakończona. Po co ten pośpiech?

Bo turniej organizuje tak naprawdę VIe, więc zapewne od początku postanowili sobie że wygrają. Jeśli nic się nie zmieni, na miejscu 16pp nie uznałbym tego werdyktu i chwalił się dalej tytułem mistrza Polski.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #404 dnia: Lipca 04, 2017, 14:55:47 »
    Bo turniej organizuje tak naprawdę VIe, więc zapewne od początku postanowili sobie że wygrają. Jeśli nic się nie zmieni, na miejscu 16pp nie uznałbym tego werdyktu i chwalił się dalej tytułem mistrza Polski.
    Ręka myje rękę.