Jako osoba będąca bardziej z boku zapytam o punkty, które budzą moje wątpliwości (oczywiście mówię o Twojej wypowiedzi simskill).
3. Z tego, co widziałem wtedy, to próbowaliście przez dłuższy czas ustalić datę, po czym chcieliście ją odłożyć na później, gdyż miałeś mieć w niedzielę operację simskill. Jak widzieliśmy grałeś wtedy, więc o co w końcu chodziło? Wygląda to raczej na kolejne kombinowanie, wiec sądzę, że data była potwierdzona dzień przed głównie z tego powodu.
4. Skoro było tak czysto, to po co te fejk nicki? Po co banowanie sędziów na ts? Wybacz, ale ja się dziwię wręcz, że pozwolono wam ten mecz w ogóle zagrać po czymś takim, co na tym ts się stało.
6. No i znowu - po co były kłamstwa, że serwer jest wasz, czy potem, że należy do gracza 16pp, skoro nie należał? Czemu LaLa w ogóle musiał czekać, aż dostanie te logi?
Teraz znowu mam wątpliwości odnośnie zapowiadanych dowodów. Czemu więc w trakcie tej dramy tego nie wyciągnęliście? Czekaliście, aż zostaną wyciągnięte dowody, o których musieliście wcześniej wiedzieć i które was obciążają, by zacząć własne dochodzenie? Z mojego punktu widzenia wygląda to teraz raczej na próbę odwetu i po oszustwach z finału trochę straciliście już wiarygodności. Dlatego też mam wątpliwości, co możecie przedstawić i na ile będą to prawdziwe dane. Ale poczekamy, zobaczymy.
I w dalszym ciągu - cokolwiek by nie zrobiło VIe, nawet jak przedstawicie wiarygodne dowody, w dalszym ciągu nie umniejsza to waszej winy. A zamiast przeprosić community za to, w dalszym ciągu wasi przedstawiciele plują w tym temacie i arogancko się obnoszą nie wiadomo z czym.
@VVESPAR - nie wklejaj tego samego obrazka co post. Od tego są sygnaturki, a te zostały wyczyszczone nie bez powodu. Do wyjaśnienia sprawy apeluję, by przestać używać sygnaturek z mistrzostw. Zauważ, że VIe też ich nie nosi, mimo że administracja ogłosiła już werdykt.