Skoro turniej jest jawny i publiczny a was tam czeka 12, bo nie macie co robic i myslicie ze przyjde na ten lincz to sie grubo mylicie. Dyskusje zaczelismy i skonczymy tutaj, przy swiadkach. Mysle ze wielu z nas ma ochote zobaczyc co macie do powiedzenia misie pysie. Nie bede o 1 rano sluchal jak gimbusy mnie pobija, zabija albo uprawiaja stosunki z jednym z moich rodzicow. Tutaj musicie utrzymac JAKIKOLWIEK poziom skarby ;)
Szkoda, że po poście, w którym odpowiedziałem na wszystkie Twoje pytania to ty przestałeś trzymać jakikolwiek poziom, stary przegraliście, dzisiaj byliście słabsi, nie mam na Ciebie jakichkolwiek sił, nudzisz mnie Ty i te twoje teorie spiskowe niczym z profesjonalnych kanałów YT o strefie 51, naprawdę po przeczytaniu kilku twoich postów nie mam pojęcia co było ciekawsze to czy może moje wczorajsze śniadanie, nie znasz się to się nie wypowiadaj, po kilku wypowiedziach widać, że nie jesteś wystarczająco kompetentny do prowadzenia dalszej dyskusji na temat moda, o którym nawet nie masz zielonego pojęcia (wnioskuję to z twoich ostatnich wypowiedzi).
Peace out!
EDIT: PS Dzięki za zrezygnowanie z rozmowy, na pewno krócej zajęło mi pisanie tej wiadomości niż tłumaczenie Ci jak ten mod wygląda i czemu jest tak, a nie inaczej, w sumie żałuję również, że za 5pp traktowałem Cię jako dość rozgarniętą osobę :/