Na wstępie to gratuluję chłopaki ;), naprawdę świetny i wesoły mecz. Simskill jak na kolege który ma dzisiaj problemy zdrowotne i nie może grać nieźle się pokazał :)). No cóż, maraton uśmiechu czas zacząć!
Pierwsze pytanie brzmi: Kim był Tyler :)? Śmiesznie, że na TSie macie 3 fizów, po czym w grze jest 4 z czego jeden hehe nie istnieje. Gdy zobaczyliście, że sobie lekko zerkamy na wasz skład, żeby uniknąć takich niedomówień, wyłączyliście subskrybcję kanału, zabawne bardzo misie pysie.
Wesoły fakt numer 2: Wchodzi do nas na TSa Vortx(?) i krzyczy, że mamy zaczynać albo gramy kiedy indziej, po czym zaprasza nas na waszego TSa. Wchodzę sobie grzecznie, a tam nic, pusto, wszystko wyłączone z widoku osób trzecich, z tego co wiem nawet administracja nie mogła sprawdzić waszego hehe składu, co jest w sumie żenujące. A następnym razem jak popędzacie to trochę kultury, mógł się chociaż przywitać.
Żenująca zagrywka na starcie meczu. Bite 40(chyba ponad) minut spinaliście się o Komara grając na czas. Sędziowie brali waszą stronę dopóki dosadnie im nie wytłumaczono, że to jakaś idiotyczna zasada której nie ma w regulaminie. Następnym razem chłopaki jak odwołujecie się do czegoś, weźcie na to rzućcie okiem XD.
"KOMAR NIE GRA BO NIE GRAŁ Z WAMI OD POCZĄTKU" po czym wchodzi Vivace(17h temu online, wiecie, Patruk mógł chociaż zmienić postać w grze, bo jego mordę poznał cały skład VIe), "Tyler", "Mucha" czy inne podobne bzdety.
Wiecie co? "GG"? Macie czelność coś takiego pisać xDD? Amue strzelania uczył się chyba w Finlandii, bo mało kto na NW może mu dotrzymać pola. Ogólnie chłopaki nieźle strzelacie, zastanawiam się czy można kupić u was godzinę na treningu? Bo chciałbym trafiać 8/10 strzałów z każdej możliwej odległości :>.
Jak to jest, że uparliście się na wasz serwer który ewidentnie laguje, był przeciążony i znając życie nie macie zamiaru podrzucić logów administratorom, zamiast zagrać na naszym jak za pierwszym, bezmercowym, normalnym razem.
Administratorzy! "Randomslay" z którego beke chyba miał każdy. Rzucaliście kostką czy jak? Za każdym razem jak szedł "RANDOM" to ściągaliście kogoś z tych "lepszych" w VIe. Czy to Wielko, czy to Komar, nie wiem jak z Pelkiem czy Xaartilem, bo przez czatspam średnio się to oglądało. I tak, czat też powinni regulować administratorzy, ale tak to jest jak się bierze kogoś z biegu bez sprawdzenia ehh. Tak sobie myślę, że lepiej by było zagrać całkiem bez sędziów, jeden wał by wyszedł, może mniejszy handicap by był :). Swoją drogą największą polewkę mam z tego, że na kanale sędziów przez dłuższy czas siedzial gracz 16pp(z uprzejmości nie wymieniam który, chcecie to mogę :v) biorący czynny udział w grze. Nie wiem, może mało turniejów rozegrałem, ale przy turnieju takiej wagi, jak to określacie mistrzostw POLSHY, takie sytuacje są conajmniej nie na miejscu hm? Jak narazie to początek wątpliwości co do meczu, sędziów, serwera i reszty, czekam aż ktoś się ustosunkuje. Gorąco zapraszam do dyskusji, czekam też na odpowiedzi ;)
Cieplutki dodatek: Po zachowaniu 16pp wnioskuję, że są dumni z wyjścia z drabinki przegranych i zagrania meczu w takim stylu, wiecie o co mi chodzi :*
Dzięki wielkie za gratulacje, również uważam, że był to emocjonujący i wesoły mecz. Jak widać Simskil dał radę, tak samo jak Okra, którego jak to zarzekał sie pan VEINRUS, miało nie być. Również zaczynam swój maraton uśmiechu, bo wasza niekompetentność nie tylko was kuła w oczka, ale do rzeczy! :)
Tyler to mój przyjaciel, i dobry gracz, który niestety nie wiem czy nie zauważyłeś nie zagrał nawet jednej rundy! Nie wiem czy masz jakiś problem z oczkami, ale pan Mucha nie był początkowo na tsie, dołączył runde po, bo napisałem mu sms-a, że już zaczynamy i żeby nie kwapił się z TS-em, co do samego tsa panie Ganczo, zarzucasz nam, że wyłączamy dostęp do naszego kanału, oczywiście, że to zrobiliśmy, nie wiem jak Ty, ale ja nie lubię, gdy ktoś wchodzi do mojego domu i patrzy co robię w salonie, to niekulturalne. :)
Sędziowie brali waszą stronę dopóki dosadnie im nie wytłumaczono, że to jakaś idiotyczna zasada której nie ma w regulaminie. Następnym razem chłopaki jak odwołujecie się do czegoś, weźcie na to rzućcie okiem XD.
Chciałbym zaznaczyć, że również nie widzę, żeby w regulaminie widniała zasada omawiająca obowiązek udostępniania wglądu na nasz server TS, więc jak to ładnie ująłeś:
Następnym razem chłopaki jak odwołujecie się do czegoś, weźcie na to rzućcie okiem XD.
O pana Komara spinaliśmy się ostre 40 minut, bo tak samo kolega Komar jak i ThisGuy, wbili na nowych ID, nigdy u was nie grali i byli po prostu dla nas podejrzani.
Co do mojego przyjaciela Vivace'a jeżeli nie znasz się na steam to nie moja wina, sam ustawiony byłem jako osoba offline, więc proszę zapoznaj się jak ta platformka działa, a dopiero później się wypowiadaj c:
Mucha jest u nas w pułku, był również na Ts'ie i zagrał na podobnej zasadzie jak pan Komar czy Alucard c: Taki weteran z kolegi Ukraińca, że grał u was pod tagiem rezerwisty, gratuluję rozwiązania.
Twoje wypowiedzi na temat strzelania zostawię, bo nie dość, że są żenujące to jeszcze zbyt śmieszne, żeby się do nich odnosić.
(Napiszę tylko, że każdy może mieć swój dzień, i naprawdę osoba z większym doświadczeniem w tym modzie, nie widziała w tym strzelaniu nic nadzwyczajnego, ot co typowy shooting, wy również parę razy zaskoczyliście mnie swoimi strzałami, ale jak napisałem osoba doświadczona nie będzie miała wątpliwości, że jest to po prostu "ten dzień" i "ta chwila", nic więcej.
Uparliśmy się na nasz server, bo Wasz nam się po prostu nie podobał, oczywiście również argumentem za, był fakt, że ostatni mecz pomiędzy nami rozegrany był na Waszym, też chcieliśmy być gospodarzami! A no i server stał tak naprawdę na ziemi niczyjej, bo nie był to nasz, tylko gracza z naszego pułku, który zgodził się użyczyć go nam na finał, bo nasz "ojczysty" został wyłączony z powodu naszych zaległych "rachunków".
Ciekawe jak doszedłeś do wniosku, że laguje, sądzę, że jest to już bardziej rozpaczliwa walka małego dziecka o cukierka w sklepie, zamiast normalnego argumentowania, rozpoczęcie wypominania "lagów", których nie było XD
No i jasną sprawą jest i nie rozumiem czemu o tym nie wiesz, ale przed meczem uzgodnione zostało z obydwoma dowódcami, że jeżeli server będzie niedomagał, to usuniemy spect'ów, a jak mogliśmy zauważyć nawet tej czynności nie wykonano, co pokazuje, że żaden z dowódców nie widział powodu.
Upominanie się o random slay'a to rzeczywiście również ciekawa rozpaczliwa walka, podoba mi się chociaż już za dużo razy coś podobnego widziałem i jest to po prostu odrobinkę nudnawe.
Osoba z naszego regimentu, bez pozwolenia z któregoś z sędziów nie byłaby w stanie wbić na kanał, bo po prostu na waszym TS'ie nie ma takiej mocy. To nie nasza sprawa kto wbił na kanał sędziowski, nigdy nie możesz być pewien czy to osoba z mojego, z Twojego lub jeszcze z innego polskiego czy też zagranicznego regimentu.
I tak, jestem cholernie dumny z wyjścia z drabinki przegranych i pokazania gdzie na polskiej scenie znajduje się 16pp, a gdzie VIe . Tyle ode mnie, mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie wątpliwości i odpowiedziałem na wszystkie drażniące Cię pytania!
Życzę wszystkim miłego wieczoru :)