Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 45933 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fiksiu

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #195 dnia: Czerwca 25, 2017, 21:37:27 »
    A więc 16pp miało rację, że spotkamy się w finale 😁 Nie mogę się doczekać, by przynajmniej zobaczyć to starcie, jeśli nie dam rady wziąć w nim udziału :P
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #196 dnia: Czerwca 25, 2017, 23:12:28 »
    Choć to nie moja sprawa, to wydaje mi się, że nie podliczyliście typów koledze Illiewowi Illiewowiczowi Putinowi:
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=19129.msg360949#msg360949
    Macz racje!
    Nie żeby coś, ale 8 punktów za tamten bet znowu zniknęło z mojej puli w tabeli generalnej :D

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #197 dnia: Czerwca 25, 2017, 23:14:20 »
    Jak ja to zrobilem?! Przepraszam!

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #198 dnia: Czerwca 29, 2017, 16:42:52 »

Offline Burgent

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #199 dnia: Lipca 02, 2017, 12:12:59 »
    Informacyjnie, przed Waszymi pytaniami.

Do wygrania w turnieju będzie oczywiście tytuł mistrza, który możecie z dumą nosić do kolejnych takich mistrzostw. Prócz tego gracze, którzy wygrali finał otrzymają "sygnaturki". Coś takiego co otrzymują zwycięzcy PP na Native.

Wersja 1.0 od Veinrusa (będzie zmieniana)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #200 dnia: Lipca 02, 2017, 15:23:52 »

Zapomniales chyba dopisac wiadomosc do tego cytatu co? :v

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #201 dnia: Lipca 02, 2017, 15:49:26 »
    Siemaneczko zacząłem wróżyć z kart tarota pisać PW albo na dole.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Lipca 02, 2017, 22:57:48 »
    Na wstępie to gratuluję chłopaki ;), naprawdę świetny i wesoły mecz. Simskill jak na kolege który ma dzisiaj problemy zdrowotne i nie może grać nieźle się pokazał :)). No cóż, maraton uśmiechu czas zacząć!
    Pierwsze pytanie brzmi: Kim był Tyler :)? Śmiesznie, że na TSie macie 3 fizów, po czym w grze jest 4 z czego jeden hehe nie istnieje. Gdy zobaczyliście, że sobie lekko zerkamy na wasz skład, żeby uniknąć takich niedomówień, wyłączyliście subskrybcję kanału, zabawne bardzo misie pysie.
    Wesoły fakt numer 2: Wchodzi do nas na TSa Vortx(?) i krzyczy, że mamy zaczynać albo gramy kiedy indziej, po czym zaprasza nas na waszego TSa. Wchodzę sobie grzecznie, a tam nic, pusto, wszystko wyłączone z widoku osób trzecich, z tego co wiem nawet administracja nie mogła sprawdzić waszego hehe składu, co jest w sumie żenujące. A następnym razem jak popędzacie to trochę kultury, mógł się chociaż przywitać.
    Żenująca zagrywka na starcie meczu. Bite 40(chyba ponad) minut spinaliście się o Komara grając na czas. Sędziowie brali waszą stronę dopóki dosadnie im nie wytłumaczono, że to jakaś idiotyczna zasada której nie ma w regulaminie. Następnym razem chłopaki jak odwołujecie się do czegoś, weźcie na to rzućcie okiem XD.
     "KOMAR NIE GRA BO NIE GRAŁ Z WAMI OD POCZĄTKU" po czym wchodzi Vivace(17h temu online, wiecie, Patruk mógł chociaż zmienić postać w grze, bo jego mordę poznał cały skład VIe), "Tyler", "Mucha" czy inne podobne bzdety.
    Wiecie co? "GG"? Macie czelność coś takiego pisać xDD? Amue strzelania uczył się chyba w Finlandii, bo mało kto na NW może mu dotrzymać pola. Ogólnie chłopaki nieźle strzelacie, zastanawiam się czy można kupić u was godzinę na treningu? Bo chciałbym trafiać 8/10 strzałów z każdej możliwej odległości :>.
    Jak to jest, że uparliście się na wasz serwer który ewidentnie laguje, był przeciążony i znając życie nie macie zamiaru podrzucić logów administratorom, zamiast zagrać na naszym jak za pierwszym, bezmercowym, normalnym razem.
    Administratorzy! "Randomslay" z którego beke chyba miał każdy. Rzucaliście kostką czy jak? Za każdym razem jak szedł "RANDOM" to ściągaliście kogoś z tych "lepszych" w VIe. Czy to Wielko, czy to Komar, nie wiem jak z Pelkiem czy Xaartilem, bo przez czatspam średnio się to oglądało. I tak, czat też powinni regulować administratorzy, ale tak to jest jak się bierze kogoś z biegu bez sprawdzenia ehh. Tak sobie myślę, że lepiej by było zagrać całkiem bez sędziów, jeden wał by wyszedł, może mniejszy handicap by był :). Swoją drogą największą polewkę mam z tego, że na kanale sędziów przez dłuższy czas siedzial gracz 16pp(z uprzejmości nie wymieniam który, chcecie to mogę :v) biorący czynny udział w grze. Nie wiem, może mało turniejów rozegrałem, ale przy turnieju takiej wagi, jak to określacie mistrzostw POLSHY, takie sytuacje są conajmniej nie na miejscu hm? Jak narazie to początek wątpliwości co do meczu, sędziów, serwera i reszty, czekam aż ktoś się ustosunkuje. Gorąco zapraszam do dyskusji, czekam też na odpowiedzi ;)

Cieplutki dodatek: Po zachowaniu 16pp wnioskuję, że są dumni z wyjścia z drabinki przegranych i zagrania meczu w takim stylu, wiecie o co mi chodzi :*

16pp jak widać potrafi poszczekać ale tylko z garścią bluzgów i inwektyw :>
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2017, 23:22:00 wysłana przez Ganczo »

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #203 dnia: Lipca 02, 2017, 23:23:26 »
    Liczba drużyn: 6
    Rozegrane mecze: 10
    Liczba graczy: ~90

Chciałbym zrobić małe porównanie dla osób, które twierdzą, że Native jest martwe w porównaniu z NW ;) Powyżej statystyki Mistrzostw Polski na NW 2017, a poniżej analogiczne dla Pucharu Polski 2016:

Liczba drużyn: 15
    Rozegrane mecze: 44
    Liczba graczy: 318

I tak - grali tam też ludzie nie grający regularnie w Native. Ale nie było ich wcale więcej, niż analogiczne nejtiwowców biorących udział w tym turnieju :)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Zawiszaa

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    « Odpowiedź #204 dnia: Lipca 02, 2017, 23:46:05 »
    Na wstępie to gratuluję chłopaki ;), naprawdę świetny i wesoły mecz. Simskill jak na kolege który ma dzisiaj problemy zdrowotne i nie może grać nieźle się pokazał :)). No cóż, maraton uśmiechu czas zacząć!
    Pierwsze pytanie brzmi: Kim był Tyler :)? Śmiesznie, że na TSie macie 3 fizów, po czym w grze jest 4 z czego jeden hehe nie istnieje. Gdy zobaczyliście, że sobie lekko zerkamy na wasz skład, żeby uniknąć takich niedomówień, wyłączyliście subskrybcję kanału, zabawne bardzo misie pysie.
    Wesoły fakt numer 2: Wchodzi do nas na TSa Vortx(?) i krzyczy, że mamy zaczynać albo gramy kiedy indziej, po czym zaprasza nas na waszego TSa. Wchodzę sobie grzecznie, a tam nic, pusto, wszystko wyłączone z widoku osób trzecich, z tego co wiem nawet administracja nie mogła sprawdzić waszego hehe składu, co jest w sumie żenujące. A następnym razem jak popędzacie to trochę kultury, mógł się chociaż przywitać.
    Żenująca zagrywka na starcie meczu. Bite 40(chyba ponad) minut spinaliście się o Komara grając na czas. Sędziowie brali waszą stronę dopóki dosadnie im nie wytłumaczono, że to jakaś idiotyczna zasada której nie ma w regulaminie. Następnym razem chłopaki jak odwołujecie się do czegoś, weźcie na to rzućcie okiem XD.
     "KOMAR NIE GRA BO NIE GRAŁ Z WAMI OD POCZĄTKU" po czym wchodzi Vivace(17h temu online, wiecie, Patruk mógł chociaż zmienić postać w grze, bo jego mordę poznał cały skład VIe), "Tyler", "Mucha" czy inne podobne bzdety.
    Wiecie co? "GG"? Macie czelność coś takiego pisać xDD? Amue strzelania uczył się chyba w Finlandii, bo mało kto na NW może mu dotrzymać pola. Ogólnie chłopaki nieźle strzelacie, zastanawiam się czy można kupić u was godzinę na treningu? Bo chciałbym trafiać 8/10 strzałów z każdej możliwej odległości :>.
    Jak to jest, że uparliście się na wasz serwer który ewidentnie laguje, był przeciążony i znając życie nie macie zamiaru podrzucić logów administratorom, zamiast zagrać na naszym jak za pierwszym, bezmercowym, normalnym razem.
    Administratorzy! "Randomslay" z którego beke chyba miał każdy. Rzucaliście kostką czy jak? Za każdym razem jak szedł "RANDOM" to ściągaliście kogoś z tych "lepszych" w VIe. Czy to Wielko, czy to Komar, nie wiem jak z Pelkiem czy Xaartilem, bo przez czatspam średnio się to oglądało. I tak, czat też powinni regulować administratorzy, ale tak to jest jak się bierze kogoś z biegu bez sprawdzenia ehh. Tak sobie myślę, że lepiej by było zagrać całkiem bez sędziów, jeden wał by wyszedł, może mniejszy handicap by był :). Swoją drogą największą polewkę mam z tego, że na kanale sędziów przez dłuższy czas siedzial gracz 16pp(z uprzejmości nie wymieniam który, chcecie to mogę :v) biorący czynny udział w grze. Nie wiem, może mało turniejów rozegrałem, ale przy turnieju takiej wagi, jak to określacie mistrzostw POLSHY, takie sytuacje są conajmniej nie na miejscu hm? Jak narazie to początek wątpliwości co do meczu, sędziów, serwera i reszty, czekam aż ktoś się ustosunkuje. Gorąco zapraszam do dyskusji, czekam też na odpowiedzi ;)

Cieplutki dodatek: Po zachowaniu 16pp wnioskuję, że są dumni z wyjścia z drabinki przegranych i zagrania meczu w takim stylu, wiecie o co mi chodzi :*

Dzięki wielkie za gratulacje, również uważam, że był to emocjonujący i wesoły mecz. Jak widać Simskil dał radę, tak samo jak Okra, którego jak to zarzekał sie pan VEINRUS, miało nie być. Również zaczynam swój maraton uśmiechu, bo wasza niekompetentność nie tylko was kuła w oczka, ale do rzeczy! :)

Tyler to mój przyjaciel, i dobry gracz, który niestety nie wiem czy nie zauważyłeś nie zagrał nawet jednej rundy! Nie wiem czy masz jakiś problem z oczkami, ale pan Mucha nie był początkowo na tsie, dołączył runde po, bo napisałem mu sms-a, że już zaczynamy i żeby nie kwapił się z TS-em, co do samego tsa panie Ganczo, zarzucasz nam, że wyłączamy dostęp do naszego kanału, oczywiście, że to zrobiliśmy, nie wiem jak Ty, ale ja nie lubię, gdy ktoś wchodzi do mojego domu i patrzy co robię w salonie, to niekulturalne. :)

Sędziowie brali waszą stronę dopóki dosadnie im nie wytłumaczono, że to jakaś idiotyczna zasada której nie ma w regulaminie. Następnym razem chłopaki jak odwołujecie się do czegoś, weźcie na to rzućcie okiem XD.

Chciałbym zaznaczyć, że również nie widzę, żeby w regulaminie widniała zasada omawiająca obowiązek udostępniania wglądu na nasz server TS, więc jak to ładnie ująłeś:

Następnym razem chłopaki jak odwołujecie się do czegoś, weźcie na to rzućcie okiem XD.

O pana Komara spinaliśmy się ostre 40 minut, bo tak samo kolega Komar jak i ThisGuy, wbili na nowych ID, nigdy u was nie grali i byli po prostu dla nas podejrzani.

Co do mojego przyjaciela Vivace'a jeżeli nie znasz się na steam to nie moja wina, sam ustawiony byłem jako osoba offline, więc proszę zapoznaj się jak ta platformka działa, a dopiero później się wypowiadaj c:
    Mucha jest u nas w pułku, był również na Ts'ie i zagrał na podobnej zasadzie jak pan Komar czy Alucard c: Taki weteran z kolegi Ukraińca, że grał u was pod tagiem rezerwisty, gratuluję rozwiązania.

Twoje wypowiedzi na temat strzelania zostawię, bo nie dość, że są żenujące to jeszcze zbyt śmieszne, żeby się do nich odnosić.
    (Napiszę tylko, że każdy może mieć swój dzień, i naprawdę osoba z większym doświadczeniem w tym modzie, nie widziała w tym strzelaniu nic nadzwyczajnego, ot co typowy shooting, wy również parę razy zaskoczyliście mnie swoimi strzałami, ale jak napisałem osoba doświadczona nie będzie miała wątpliwości, że jest to po prostu "ten dzień" i "ta chwila", nic więcej.

Uparliśmy się na nasz server, bo Wasz nam się po prostu nie podobał, oczywiście również argumentem za, był fakt, że ostatni mecz pomiędzy nami rozegrany był na Waszym, też chcieliśmy być gospodarzami! A no i server stał tak naprawdę na ziemi niczyjej, bo nie był to nasz, tylko gracza z naszego pułku, który zgodził się użyczyć go nam na finał, bo nasz "ojczysty" został wyłączony z powodu naszych zaległych "rachunków".
    Ciekawe jak doszedłeś do wniosku, że laguje, sądzę, że jest to już bardziej rozpaczliwa walka małego dziecka o cukierka w sklepie, zamiast normalnego argumentowania, rozpoczęcie wypominania "lagów", których nie było XD
    No i jasną sprawą jest i nie rozumiem czemu o tym nie wiesz, ale przed meczem uzgodnione zostało z obydwoma dowódcami, że jeżeli server będzie niedomagał, to usuniemy spect'ów, a jak mogliśmy zauważyć nawet tej czynności nie wykonano, co pokazuje, że żaden z dowódców nie widział powodu.

Upominanie się o random slay'a to rzeczywiście również ciekawa rozpaczliwa walka, podoba mi się chociaż już za dużo razy coś podobnego widziałem i jest to po prostu odrobinkę nudnawe.

Osoba z naszego regimentu, bez pozwolenia z któregoś z sędziów nie byłaby w stanie wbić na kanał, bo po prostu na waszym TS'ie nie ma takiej mocy. To nie nasza sprawa kto wbił na kanał sędziowski, nigdy nie możesz być pewien czy to osoba z mojego, z Twojego lub jeszcze z innego polskiego czy też zagranicznego regimentu.

I tak, jestem cholernie dumny z wyjścia z drabinki przegranych i pokazania gdzie na polskiej scenie znajduje się 16pp, a gdzie VIe . Tyle ode mnie, mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie wątpliwości i odpowiedziałem na wszystkie drażniące Cię pytania!

Życzę wszystkim miłego wieczoru :)

« Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2017, 23:56:58 wysłana przez Zawiszaa »

(click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #205 dnia: Lipca 02, 2017, 23:56:51 »

16pp jak widać potrafi poszczekać ale tylko z garścią bluzgów i inwektyw :>

Wyczuwam ból dupy...

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #206 dnia: Lipca 03, 2017, 00:01:04 »
    Dzięki wielkie za gratulacje, również uważam, że był to emocjonujący i wesoły mecz. Jak widać Simskil dał radę, tak samo jak Okra, którego jak to zarzekał sie pan VEINRUS, miało nie być. Również zaczynam swój maraton uśmiechu, bo wasza niekompetentność nie tylko was kuła w oczka, ale do rzeczy! :)
    No tak mialo ich nie byc. Okra dal rade w rzucie na tasmie, a na koncie Miedziaka gral jego mlodszy brat: Owen, ktory miala wspolny PC. A ze Miedziak wyjechal...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #207 dnia: Lipca 03, 2017, 00:01:51 »
    Widze zaczynamy od prztyczków, jakie to typowe dla buraczków z wybujałym ego XD

Tyler to mój przyjaciel, i dobry gracz, który niestety nie wiem czy nie zauważyłeś nie zagrał nawet jednej rundy! Nie wiem czy masz jakiś problem z oczkami, ale pan Mucha nie był początkowo na tsie, dołączył runde po, bo napisałem mu sms-a, że już zaczynamy i żeby nie kwapił się z TS-em, co do samego tsa panie Ganczo, zarzucasz nam, że wyłączamy wzgląd w nasz kanał, oczywiście, że to zrobiliśmy, nie wiem, ale nie jak Ty, ale ja nie lubię, gdy ktoś wchodzi do mojego domu i patrzy co robię w salonie, to niekulturalne. :)

Pomijam to zdanie, bo nie rozumiem pogrubionego fragmentu, dramat.

Chciałbym zaznaczyć, że również nie widzę, żeby w regulaminie widniała zasada omawiająca obowiązek udostępniania wglądu na nasz server TS, więc jak to ładnie ująłeś:
    Marnie odbita piłka, zwłaszcza gdy zbanowaliście sędziów u siebie. Cwańszy ludzie próbowali ;)

O pana Komara spinaliśmy się ostre 40 minut, bo tak samo kolega Komar jak i ThisGuy, wbili na nowych ID, nigdy u was nie grali i byli po prostu dla nas podejrzani.
    Vivace XDDDD

Co do mojego przyjaciela Vivace'a jeżeli nie znasz się na steam to nie moja wina, sam ustawiony byłem jako osoba offline, więc proszę zapoznaj się jak ta platformka działa, a dopiero później się wypowiadaj c:
    Dobra elo. POZDRO POĆWICZ. Jak nie potraficie mercować, to tego nie róbcie. Przejrzyj "ostatnio rozegrane gry" i
    jeżeli nie znasz się na steam to nie moja wina

Mucha jest u nas w pułku, był również na Ts'ie i zagrał na podobnej zasadzie jak pan Komar czy Alucard c: Taki weteran z kolegi Ukraińca, że grał u was pod tagiem rezerwisty, gratuluję rozwiązania.
    Co wy macie za faze z tym ukraincem? Gosciu, nie mam pojecia o co wam z tym chodzi. Za to, ze nie pozwalamy wam bezkarnie bezczescic idei turniejów oraz za tego Trojana szukacie czegokolwiek co mozecie nam zarzucic? Przykro mi, nic nie znajdziecie, jestesmy fair misiu :)

Twoje wypowiedzi na temat strzelania zostawię, bo nie dość, że są żenujące to jeszcze zbyt śmieszne, żeby się do nich odnosić.
    (Napiszę tylko, że każdy może mieć swój dzień, i naprawdę osoba z większym doświadczeniem w tym modzie, nie widziała w tym strzelaniu nic nadzwyczajnego, ot co typowy shooting, wy również parę razy zaskoczyliście mnie swoimi strzałami, ale jak napisałem osoba doświadczona nie będzie miała wątpliwości, że jest to po prostu "ten dzień" i "ta chwila", nic więcej.
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Uparliśmy się na nasz server, bo Wasz nam się po prostu nie podobał

DOBRE, DOBRE!
    A no i server stał tak naprawdę na ziemi niczyjej, bo nie był to nasz, tylko gracza z naszego pułku, który zgodził się użyczyć go nam na finał, bo nasz "ojczysty" został wyłączony z powodu naszych zaległych "rachunków".
    Mam talent: Tawerna. NIE OCENIAJCIE NAS ŹLE BO GRALIŚMY NA ZIEMI NICZYJEJ Z KTÓREJ NIE DOSTANIECIE LOGÓW HEHEH
    Ciekawe jak doszedłeś do wniosku, że laguje, sądzę, że jest to już bardziej rozpaczliwa walka małego dziecka o cukierka w sklepie, zamiast normalnego argumentowania i wypominania o "lagach", których nie było XD
    130 pingu to nie lagi, to styl życia. Zresztą, Luther, Okra, Chada, inni też. Wasze magiczne 15 pingu w teamie jest dopiero dziwne ;)
    No i jasną sprawą jest i nie rozumiem czemu o tym nie wiesz, ale przed meczem uzgodnione zostało z obydwoma dowódcami, że jeżeli server będzie niedomagał, to usuniemy spect'ów, a jak mogliśmy zauważyć nawet tej czynności nie wykonano, co pokazuje, że żaden z dowódców nie widział powodu.
    To domena sędziów, nie "dowódców".

Upominanie się o random slay'a to rzeczywiście również ciekawa rozpaczliwa walka, podoba mi się chociaż już za dużo razy coś podobnego widziałem i jest to po prostu odrobinkę nudnawe.
    RANDOM, podkreślam RANDOMSLAY. Rozumiem, że losowanie odbywało się na maszynie Lotto.

Osoba z naszego regimentu, bez pozwolenia z któregoś z sędziów nie byłaby w stanie wbić na kanał, bo po prostu na waszym TS'ie nie ma takiej mocy. To nie nasza sprawa kto wbił na kanał sędziowski, nigdy nie możesz być pewien czy to osoba z mojego, z Twojego lub jeszcze z innego polskiego czy też zagranicznego regimentu.
    No cóż, mam nadzieję, że Laalaa zakończył karierę w naszej małej społeczności :)

I tak jestem cholernie dumny z wyjścia z drabinki przegranych i pokazania gdzie na polskiej scenie znajduje się 16pp, a gdzie VIe
    Bilans i tak jest na naszą stronę, pozdro poćwicz :v

Podsumowując:
    JEZU CZEPIASZ SIĘ BO PRZEGRAŁEŚ TY NOOBIE NIE ODPOWIEM NA NIC SENSOWNIE TYLKO SOBIE NAPISZE POSTA I KILKA RAZY WAS W NIM OBRAŻE BO HEHE MOGE! BO JESTESCIE GORSI A MY LEPSI ROZUMIECIE?! L-E-P-S-I. Zwłaszcza gdy moi koledzy, podkreślam KOLEDZY przychodzą na TSa po smsie! Bo ja mam kolegów, podkreślam, mam ich!

No cóż, dopiero zaczynamy, czekam na ustosunkowanie się do Vivace'a, Laali i "random" slayów. Simskil i Zawisza próbowali, czekam aż przyjdzie wypowiedzieć się WIWENS albo Michus. Szczerze powiedziawszy, Twój post nie rozwiał totalnie nic, tłumaczenia są mydlane i jak to tam szło? "Walka dziecka o cukierek?". Taki wygląd wasz.

Bonus:
    (click to show/hide)

Wyczuwam ból dupy...
    Kim ty jesteś kolego ;)?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2017, 00:03:41 wysłana przez Ganczo »

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #208 dnia: Lipca 03, 2017, 00:45:13 »
    Bardzo podoba mi się bonus, jak tak bardzo Ci zależy mogę z Tobą jutro omówić na teamspeaku to, skąd takie, a nie inne argumenty na naszą stronę, które też pisząc powyższy post starałeś się usilnie podważyć na swoją korzyść. Dzisiaj ponoć szybko się zmutowałeś jak ktoś chciał z Tobą na teamspeaku porozmawiać. Widzę, że na tawernie jesteś bardzo mocny. Ale chyba tylko na tawernie. POZDRO POĆWICZ.

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #209 dnia: Lipca 03, 2017, 00:49:14 »
    Moim zdaniem 16pp lepiej sobie radziło w ilości 15-16 osób i była lepsza mapa niż za 1 razem, gdzie mecz rozpoczął się o 20:02. Pierwszy mecz a raczej pierwszą połowę zagraliśmy 100% jak z reszta pp, czyli dzida dostaliśmy 4:1 potem graliśmy statyczniej, poważniej i z większym skupieniem i zrobiło się 5:5. Gf w pierwszym meczu, a drugim to kolosalne zmiany. W 1 zagraliśmy op jedna flanka druga jakoś ma trzymać a środek się nie wywalić (gdzie stał miedziak i okra po stronie VIe i miażdżyli naszych szaraków). W 2 meczu środek był obstawiony nawet ćwiczyłem z Zawisza już od 3 tygodni, więc naprawdę przygotowywaliśmy się.