Faktycznie, dołączyłem jedynie jako zwykły gracz, resztą zajmuje się AngryNerd, to on umawiał termin rozegrania meczu ze Zjadaczem? Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poinformuje. I tak, moja sytuacja wygląda inaczej niż np w poprzednim roku, aktualnie zaczynam prace na zmiany więc co 3 tygodnie jestem nieaktywny jeśli chodzi o chęć zagrania meczu w tygodniu. I chyba nie rozumiesz o co płakałem, w międzyczasie miałem oferty od innych osób by zagrać w innych drużynach, zdecydowałem się jednak wrócić do tego co zacząłem, ale już w innym formacie i mniejszym stopniu niż zamierzałem.
Skład jest ten sam, doszedłem tylko ja, do teamu, który w większości jest złożony z graczy którzy i tak mieli grać (lub grali już) w Wannabaes + 2 graczy jak Remar i Sherr, którzy pamiętają zeszłoroczny Puchar Polski. W jaki więc sposób jest poszkodowana drużyna, która w zeszłym roku wywalczyła podium? Po przeanalizowaniu jest kilka ciekawych drużyn, Bs, HITMEN, IW, Masoni, PM, PE, SRC, WANNABAE, chociaż dalej jestem zdania, że finał jest już zdany, zmieniłem swoje podejście i chcę podtrzymać moją tradycje od 2014 roku, która polega na próbie wniesienia czegoś nowego ;) Na dobrą sprawę mogłoby to się powtarzać od roku 2013, kiedy to niestety na samym końcu poległa próba utworzenia pewnego teamu, Dyktator pewnie pamięta. Pozdrawiam.