Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP17] Temat ogólny  (Przeczytany 24407 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    Odp: [PP17] Temat ogólny
    « Odpowiedź #150 dnia: Września 19, 2017, 16:52:17 »
     Przeto chłopaki od nas, mają z tą bandą pierwszy mecz. Klasyk, popłakał, popłakał i tak swoje zrobił.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #151 dnia: Września 19, 2017, 17:40:25 »
    Faktycznie, dołączyłem jedynie jako zwykły gracz, resztą zajmuje się AngryNerd, to on umawiał termin rozegrania meczu ze Zjadaczem? Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poinformuje. I tak, moja sytuacja wygląda inaczej niż np w poprzednim roku, aktualnie zaczynam prace na zmiany więc co 3 tygodnie jestem nieaktywny jeśli chodzi o chęć zagrania meczu w tygodniu. I chyba nie rozumiesz o co płakałem, w międzyczasie miałem oferty od innych osób by zagrać w innych drużynach, zdecydowałem się jednak wrócić do tego co zacząłem, ale już w innym formacie i mniejszym stopniu niż zamierzałem.

Skład jest ten sam, doszedłem tylko ja, do teamu, który w większości jest złożony z graczy którzy i tak mieli grać (lub grali już) w Wannabaes + 2 graczy jak Remar i Sherr, którzy pamiętają zeszłoroczny Puchar Polski. W jaki więc sposób jest poszkodowana drużyna, która w zeszłym roku wywalczyła podium? Po przeanalizowaniu jest kilka ciekawych drużyn, Bs, HITMEN, IW, Masoni, PM, PE, SRC, WANNABAE, chociaż dalej jestem zdania, że finał jest już zdany, zmieniłem swoje podejście i chcę podtrzymać moją tradycje od 2014 roku, która polega na próbie wniesienia czegoś nowego ;) Na dobrą sprawę mogłoby to się powtarzać od roku 2013, kiedy to niestety na samym końcu poległa próba utworzenia pewnego teamu, Dyktator pewnie pamięta. Pozdrawiam.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #152 dnia: Września 20, 2017, 00:55:07 »
    Mój sarkazm polegał na absencji a nie tym że się nie cieszę. Fajnie że jednak coś kminicie mordeczki

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #153 dnia: Września 21, 2017, 05:30:00 »
    Na co Ci ta prowokacja, Karpe? D:
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #154 dnia: Września 21, 2017, 13:21:35 »
    Na co Ci ta prowokacja, Karpe? D:

(click to show/hide)
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Dominique

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Września 21, 2017, 13:27:38 »
    (click to show/hide)

Nie mogę doczekać się Waszego meczu i komentarzy po nim.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #156 dnia: Września 21, 2017, 13:47:46 »
    Qner jak widać do 3 razy sztuka i witamy w SRC
    Carpe, dziwne że od tego samego pana nie usłyszałeś tego samego rok temu jak go złoiliśmy w PP. Może po wielu latach porażek nauczy się by szanować lepszych i w końcu Cię przeprosił ; )

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #157 dnia: Września 21, 2017, 13:51:59 »
    Spokojnie panujemy nad sytuacją. Niedługo zostanie powołana komisja specjalna ds. zagrożenia hejtem internetowym. Mamy zamiar znaleźć uniwersalny sposób na hejt w internecie i wdrożyć go jeszcze w tym tygodniu.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #158 dnia: Września 21, 2017, 14:40:17 »
    (click to show/hide)
    Co za bezczelne kłamstwa, sam zacząłeś się prężyć i pisać mi teksty "Zapraszam do Włocławka". Poza tym nie jestem osobą która jedzie komukolwiek po rodzicach. Jesteś śmieszny.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #159 dnia: Września 21, 2017, 14:54:57 »
    Jesteś śmieszny.

I do tego śmieciem.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Września 21, 2017, 15:40:02 »
    Proszę swoje dyskusje ograniczyć do PW. Nie ma tu miejsca na animozje osobiste. Dalsze eskalacja wzajemnego prowokowania będzie karana.

Co do PP. Dostałem kilka sygnałów, że serwery nie są prawidłowo ustawione. Było to celowe działanie, serwery miały być w pełni sprawne dopiero na sam turniej. Do tej pory miały tylko służyć do sprawdzania ID. Teraz jednak wszystko jest ustawione jak należy. Informuje też, że aby zminimalizować obecność nieproszonych osób ustawiłem domyślne hasło dostępu na serwery - "pp17" Przypomnę też, aby nie było nieporozumień. W meczach w których są obecni sędziowie proszone drużyny muszą udostępnić im tsa na życzenie i nie korzystać z trybu admina. Do tego zarówno sędziowie jak i drużyny są proszone o robienie screenów z każdego skończonego spawna (gramy do 3 wygranych rund na spawn, potem następuje zmiana frakcji - w kwestii przypomnienia) I o screena PrintID z każdego zaczęto spawna. Powodzenia.
    « Ostatnia zmiana: Września 21, 2017, 15:46:18 wysłana przez ^IvE »

Offline Dominique

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Września 22, 2017, 02:01:08 »
    Spokojnie panujemy nad sytuacją. Niedługo zostanie powołana komisja specjalna ds. zagrożenia hejtem internetowym. Mamy zamiar znaleźć uniwersalny sposób na hejt w internecie i wdrożyć go jeszcze w tym tygodniu.

O, o! To ja się zgłaszam.

(click to show/hide)
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Września 22, 2017, 18:50:44 »
    Mecz otwarcia Pucharu Polski na streamie Purzelbumme dziś o 20:00: https://www.twitch.tv/purzelblume

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #163 dnia: Września 22, 2017, 21:56:38 »
    Zauważyłem ciekawą zależność - od kilku lat Puchary Polski powtarzają przynajmniej po cześci trend z Nations Cupów. Np. w 2014 na NC odbyło się śledztwo odnośnie fejków w Rosji, a potem identyczna sytuacja była na PP (i w obu turniejach fejkował Ukrainiec). W 2015 zarówno na NC (pod wpływem dołączenia Aeronwen, która bardzo profesjonalnie podchodziła do obowiązków), jak i PP (profesjonalne streamy, karty z zawodnikami i debiut statystyk Harmana) były spore powiewy świeżości poprzez innowacje. W 2016 za to oba turnieje miały bardzo dobrą organizację i frekwencję, przez co utrwaliły się jako jedne z najlepszych edycji.
    « Ostatnia zmiana: Września 22, 2017, 22:18:31 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #164 dnia: Września 23, 2017, 20:46:43 »
    Z ciekawości się zapytam, jak będzie liczona ilość headshootów i nachylonych lanc? :)
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.