Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Oceń wyżej] Oceń kawałek osoby wyżej.  (Przeczytany 645311 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline firentis

• Użytkownik
    • Piwa: 130
    Odp: Oceń kawałek osoby wyżej.
    « Odpowiedź #5100 dnia: Lutego 10, 2016, 18:15:40 »
    No sory IvE, 1/10.

Lef zarzuca rapsy ze Stargardu, to teraz coś z moich okolic. Świeży klip.
    https://www.youtube.com/watch?v=_qoi_F9fzrQ

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5101 dnia: Lutego 11, 2016, 11:49:06 »

Offline firentis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5102 dnia: Lutego 11, 2016, 20:55:05 »
    Jak mam nastrój to bardzo mi podchodzą takie czarne rapy na perkusji, 8/10.

Przed paroma godzinami ukazał się nowy klip Edzia i Filipka na Płycie Dekady. Bit - miazga!

https://www.youtube.com/watch?v=iX2uH_Ukk20&list=PLwpFXqgPKfZuduHyHZDRB3wB-FcTEeNhZ&index=1

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #5103 dnia: Lutego 11, 2016, 23:17:53 »
    Edzio mistrz freestylu ;d w kawałkach szału nie robi ale to tylko przez to że to nie mój gust;> 5/10 za gust 8/10 za wykonanie

Znam lepszych raperów jak choćby

https://soundcloud.com/mc-rhodok/10-mc-rhodok-feat-el-carlo-wi?in=mc-rhodok/sets/warbandologia-2
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #5104 dnia: Lutego 12, 2016, 23:21:34 »

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #5105 dnia: Lutego 13, 2016, 02:12:04 »
    Ten film nie jest dostępny w Twoim kraju, ponieważ może zawierać muzykę, co do której nie uzgodniliśmy warunków korzystania z organizacją GEMA.

Czyli nie wiem o co chodziło, ale Pokój z Widokiem na Wojnę - nie zapowiada się na coś co miałoby mieć wysokie oceny u mnie.
    Za to, to ma.
    (click to show/hide)
    Nie mogłem znaleźć śmieszniejszego miejsca na dochodzenie do zdrowia. Tutaj, czyli w bawarskiej osadzie przemysłowej,  pojęcie tożsamości jest czymś bardzo ulotnym. Totalny bigos kulturowy.
    Zawsze bawiło mnie to, że w pracy możesz bardzo dobrze poznać ludzi, tutaj mogę dobrze poznać ludzi z różnych kultur.
    Dziś mogłem w końcu powiedzieć Polakowi, który za bardzo się wynarodowił, że to jest bardzo zabawne - śmiał się razem ze mną. Facet mówi zupełnie po niemiecku, kaleczy polski gorzej niż rodowity Niemiec, zresztą i tak nie pamięta słów.
    Ale wie jeszcze kim jest Beksiński - BRAWO!
    Spotykam zniemczonych Polaków, "zanglicyzowanych" Niemców, całkowicie nieprzywiązanych do tożsamości Czechów, lub ludzi śmiesznie zagubionych w swojej tradycji - czyli np. Węgrów nie umiejących nauczyć się najprostszych nawet słów po niemiecku, zupełnie więc nieporadnych.
    Poznając ludzi poznajesz ich dramaty, kompleksy, czasem rzeczy tak straszne - że aż chce się krzyczeć, nie dziwi cię więc, że np. ktoś czegoś nie akceptuje, urojone słabości, tragedie. Rzeczy które, definiują człowieka w taki sposób jak krzywe lustra w lunaparku - prawdziwe do bólu karykatury.
    No i w takim tyglu, razem jeszcze z tymi "uchodźcami" na ulicach ja mam teraz wykuwać nowego siebie. Zmierzyć się z emocjami, jakie rodzą się wraz z odzyskiwaną sprawnością, z budzonymi do życia demonami ukrytymi za szeregiem maleńkich spraw.

Do tego w całość spina to wszystko polskie disco - polo, nie dające się zrealizować ambicje, utrzymane w tęczowych tonacjach.
    Dla tego uważam, że Kapitan Bomba to genialna sprawa. Czyli, życie nie pozwala zbyt długo utrzymać tego poważnego Dżoj Diwiszon, w praktyce to wygląda raczej tak - dlatego do oceny ...
     MLP vs Bracia Figo Fagot - Wóda zryje banie :

Poproszę o przydzielenie mi 10 punktów ostrzeżenia za umieszczenie teledysku obniżającego poziom forum
    . <nie chodzi o utwór Ethernal>
    « Ostatnia zmiana: Lutego 13, 2016, 02:23:05 wysłana przez Octavian »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5106 dnia: Lutego 14, 2016, 00:53:28 »
    Za Eternal 4/10, za Figo Fago 1/10. Jak można mówić, że oni grają Disco Polo ? To jest obrażanie tego gatunku. To tak, jakby powiedzieć, że Verba i jego epopeja pt. "Młode Wilki" były prekursorem polskiego hip hopu....
    Miałem zapodać porządnie Disco Polo, ale zejdziemy troszkę niżej i dam coś, co należy traktować z mega dystansem. Kawałek ten, jak i inne tego bardzo dobrego aktora (jak np. "Ani be, ani me, ani kukuryku") są w mojej opinii dobrymi kawałkami. Tutaj po prostu parodia "Krywania" (nie wiem, czy to można tak odmieniać, wybaczcie, jeśli jest błąd).
    https://www.youtube.com/watch?v=xhKh4vapvtA

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #5107 dnia: Lutego 14, 2016, 01:33:58 »
    3/10 - sentyment dla Smolenia
    oj tam, oj tam, chcesz by ludzkość widziała w Tobie obrońcę duchowej czystości piosenki chodnikowej?
    Proszę!
    Ja tylko komentuje swoje odczucie odnośnie mojej obecności w Dingolfing, a tu i tak mroczny gotyk spina wszystko w całość - albo się zniemczasz, albo słuchasz diso-polo, twój wybór.
    Wrzucam utwór świetny zarówno do słuchania przy zniemczaniu się, jak i przy jeździe na wózku widłowym.
    Zdradzam sekret, ludzie od Warhammera 40.000 nie siedzieli nawet na wózku widłowym.
    Te ich terminatory i inne takie ciężkie w pancerzach - totalny brak wyczucia.
    Nawet ja potrafię włączyć widłami w drugim wózku czerwony guziczek, to że się bijemy na widły w pracy, to taka forma gry towarzyskiej. Generalnie, robi się różne zabawne rzeczy kolegom, ostatnio mieliśmy zebranie bo bezczelnie jeździłem bez pasów. Odpowiedzialność była jednak zbiorowa, więc wszyscy mieli apel! HAHAHHA! :)
    To, że podnosisz kolegę do góry razem z wózkiem i podrzucasz w górę i w dół, albo uderzasz widłami w taki sposób, że wyskakujesz do góry, to są banały, a te sieroty z zakonów Imperatora poruszają się tak, że od razu widać, że nawet palet by nie spiętrowali :)
    Wyobraźcie sobie, faceta, który 5 tonowy wózkiem potrafi tak przekładać deski z jednej palety na drugą tak, że nie rozdziera folii, nawet jej nie naciąga!
    Sam byłem świadkiem, gdy doświadczony wózkowy, wkuł się na młodego i uderzył w jego wózek w taki sposób, że temu drugiemu bateria zaczęła odbijać się w wnętrzu pojazdu od ścian i cały wózek zaczął dosłownie tańczyć, z bidokiem w środku.
    Na serio - ci "opertorzy" z Warhammera to straszne lamusy!
    Piosenka wózkowego i to zniemczonego!
    « Ostatnia zmiana: Lutego 14, 2016, 01:54:58 wysłana przez Octavian »

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #5108 dnia: Lutego 15, 2016, 10:55:10 »
    Nawet w porządku chociaż nie jestem jakimś wielkim fanem Rammstein. 7/10

Utwór z nowego albumu Iron Maiden. Nie mogę przestać słuchać. https://www.youtube.com/watch?v=mweQ6Yh6Wq4
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Guzarow

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Master of Puppets
    « Odpowiedź #5109 dnia: Lutego 15, 2016, 13:06:02 »
    9/10 - mam cały album, super jest :D
    Może coś innego z tego albumu, moim zdaniem lepsze :p
    https://www.youtube.com/watch?v=-F7A24f6gNc
    Pierwsza zasada każdej wojny - zabij, albo zostań zabity.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #5110 dnia: Lutego 16, 2016, 11:43:56 »
    Okropnie irytujący wokal 2/10

https://www.youtube.com/watch?v=EFU_LIzIfyw

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5111 dnia: Lutego 20, 2016, 01:47:37 »

Offline firentis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5112 dnia: Lutego 20, 2016, 12:44:52 »
    Końcówka trochę ciekawsza. Takie 7/10

Znowu coś z Tarnowa - https://www.youtube.com/watch?v=un6rTkLEQ4Q

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5113 dnia: Lutego 20, 2016, 13:58:16 »
    8/10

Zapodaje teraz rap z Tarnobrzegu !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=Cx4N0MPtmO0

Offline vtz

• Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #5114 dnia: Lutego 20, 2016, 16:00:06 »
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...