Fajne są takie Huthowe programy, fajne.
Tylko, że ja sam ich nie oglądam :P Takie programy, na których trzeba skupić uwagę mniej więcej jak na telewizji nie są dla mnie, ja odpalam youtube'a, żeby odsłuchać w tle jakichś kawałków muzycznych i rzadko let's playa(sam nie wiem po co, chyba żeby sprawdzić czy jeszcze rozumiem angielski mówiony). Poza tym to po włączeniu takiego programu od razu mam te wszystkie rekomendacje i właśnie teraz prawie godzinę spędziłem na jakieś pierdoły z youtube'a, bo jakiś youtube rewind jest czy coś...
btw ten gość nie tylko wali w blachy, on też pali lolka i wygląda jak mnich z prawie każdej gry fantasy. Kurczę zazdroszczę pomysłu na siebie :P
Eh GITS 100/10. W ogóle jaki to jest genialny przykład postmodernizmu, ten cały chór jest mocno inspirowany jakimiś chorałami bałkańsko-prawosławnymi, lol.
w kwestii cyberpunku czyli transhumanizmu itp. przeszukiwałem kiedyś yt w poszukiwaniu kojarzących się mi z tym utworów i mam tego na jakieś kolejne 100 propozycji lekko
Ale przez tego łysego gościa to mi się goa i jakieś psytrance'y przypomniały, mam jakąś klapkę w głowie, że mi to dobrze wchodzi
Domateck (strasznie przydługi wstęp)