Skill z native zawsze będzie dobry, bo umie blokować (co za problem żeby 2 bloki ogarnąć) tylko, że na NW jest dużo nie wiem nawet czy to bugi, ale coś w tym rodzaju i im więcej się ich zna tym lepszym się jest. Btw Sharp w zeszłym roku ja prowadziłem repre w tym starałem się z Vortx żeby to on właśnie ją poprowadził, ponieważ są nam potrzebne 2 bardzo dobre osoby i mam tu głównie na myśli Okre i Miedziaka, który mogli by zalepić dziurę po Matiosie i Sveetovskim, a Okra i Miedziak akurat nie przepadają za mną dlatego dla dobra repry dałem Vortxowi prowadzić nasz team gfowy, który składał się z samych reprezentantów zeszłorocznej reprezentacji. Wszystko działało na początku, wygrywaliśmy bardzo dużo, a jak przegraliśmy z jakimś teamem to w rewanżu wygrywaliśmy no, ale przyszedł moment w którym Matios i Tomato przestali grać przez co brakowało nam 2 świetnych ludzi, a nie mogliśmy znaleźć nikogo odpowiedniego na ich miejsce. Vortx poprowadził repre na MiniNWWC gdzie wygrali pierwszy mecz z Hiszpanami którzy są ez, a kiedy przyszło na mocnego przeciwnika czyli UK 20:0. Dziś na pewno Patruk na luzie by się dostał, ale i tak brakuje tych 2 osób na poziomie z którymi można coś ugrać. Dlatego prośba do was Okra i Miedziak przyjdzie się dogadać zagrać nie bądźcie sceptycznie do mnie nastawieni, bo nie ma już o co minął rok odkąd moglibyście coś się do mnie doczepić. A co do kapitana no to ja się zgłaszam skoro w zeszłym roku coś udało mi się z chłopakami uklepać to w tym roku też bym chciał osiągnąć to co w zeszłym, a jestem głodny na jeszcze więcej.
Sharp NWWC w tym roku miało nie być, ponieważ Bannerlord miał już być. :D