Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NWWC 2017  (Przeczytany 5322 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zawiszaa

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    Odp: NWWC 2017
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 05, 2017, 02:26:43 »
    Sharp, jeżeli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz, jeśli grałeś gdziekolwiek w reprezentacji to w miniNWWC, bo nie przypominam sobie, żebyś w tamtym roku do NWWC się dostał. I proszę nie przypisywać największego sukcesu polskiej reprezentacji NW Vortxowi, bo wszystko to co osiągnęliśmy czyli m.in. wygranie z Francją i zajęcie czwartego miejsca zawdzięczamy determinacji Simskila, Vortx był wtedy drugim kapitanem i niewątpliwie dzięki jego skillowi również dlatego udało nam się tak daleko zajść, ale pamiętajmy, że jego repra na miniNWWC nic wielkiego nie dokonała, dostała jedynie srogie bicie od UK.

EDIT: Udało mi się odkopać screena z ćwierćfinału z Francuzami 
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Marca 05, 2017, 06:40:28 wysłana przez Zawiszaa »

(click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 05, 2017, 07:46:47 »
    Skill z native zawsze będzie dobry, bo umie blokować (co za problem żeby 2 bloki ogarnąć) tylko, że na NW jest dużo nie wiem nawet czy to bugi, ale coś w tym rodzaju i im więcej się ich zna tym lepszym się jest. Btw Sharp w zeszłym roku ja prowadziłem repre w tym starałem się z Vortx żeby to on właśnie ją poprowadził, ponieważ są nam potrzebne 2 bardzo dobre osoby i mam tu głównie na myśli Okre i Miedziaka, który mogli by zalepić dziurę po Matiosie i Sveetovskim, a Okra i Miedziak akurat nie przepadają za mną dlatego dla dobra repry dałem Vortxowi prowadzić nasz team gfowy, który składał się z samych reprezentantów zeszłorocznej reprezentacji. Wszystko działało na początku, wygrywaliśmy bardzo dużo, a jak przegraliśmy z jakimś teamem to w rewanżu wygrywaliśmy no, ale przyszedł moment w którym Matios i Tomato przestali grać przez co brakowało nam 2 świetnych ludzi, a nie mogliśmy znaleźć nikogo odpowiedniego na ich miejsce. Vortx poprowadził repre na MiniNWWC gdzie wygrali pierwszy mecz z Hiszpanami którzy są ez, a kiedy przyszło na mocnego przeciwnika czyli UK 20:0.  Dziś na pewno Patruk na luzie by się dostał, ale i tak brakuje tych 2 osób na poziomie z którymi można coś ugrać. Dlatego prośba do was Okra i Miedziak przyjdzie się dogadać zagrać nie bądźcie sceptycznie do mnie nastawieni, bo nie ma już o co minął rok odkąd moglibyście coś się do mnie doczepić. A co do kapitana no to ja się zgłaszam skoro w zeszłym roku coś udało mi się z chłopakami uklepać to w tym roku też bym chciał osiągnąć to co w zeszłym, a jestem głodny na jeszcze więcej.

Sharp NWWC w tym roku miało nie być, ponieważ Bannerlord miał już być. :D
    Szanuję za postawę ! Bardzo dojrzała i bez strojenia foszków, jak to bywa/bywało u niektórych, także na Native. Gdybym miał NW, z takim człowiekiem mógłbym iść w bój bez żadnych obaw !  ;)

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 05, 2017, 07:56:24 »
    Sharp, jeżeli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz, jeśli grałeś gdziekolwiek w reprezentacji to w miniNWWC, bo nie przypominam sobie, żebyś w tamtym roku do NWWC się dostał. I proszę nie przypisywać największego sukcesu polskiej reprezentacji NW Vortxowi, bo wszystko to co osiągnęliśmy czyli m.in. wygranie z Francją i zajęcie czwartego miejsca zawdzięczamy determinacji Simskila, Vortx był wtedy drugim kapitanem i niewątpliwie dzięki jego skillowi również dlatego udało nam się tak daleko zajść, ale pamiętajmy, że jego repra na miniNWWC nic wielkiego nie dokonała, dostała jedynie srogie bicie od UK.

No sry zawisza mi chodziło jednak o MNWWC(mój błąd zapomiałem, że nazywało się to MNWWC ), bo w nim właśnie brałem udział.
    « Ostatnia zmiana: Marca 05, 2017, 09:41:57 wysłana przez Sharpshooter »

Offline Vortx

• Użytkownik
    • Piwa: 23
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 05, 2017, 10:28:12 »
    Jak ja uwielbiam przypisywanie sukcesów tylko i wyłącznie jednostkom :3
    Proponuję Okrę albo Miedziaka na kapitanów.
    Z resztą, wszystko zależy od ludzi i jak zagrają, a nie tylko od kapitana.

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 05, 2017, 15:13:22 »
    Proponuję Simskilla

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 05, 2017, 15:15:10 »
    Proponuję Okrę albo Miedziaka na kapitanów.
    Popieram.
    (click to show/hide)

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 05, 2017, 15:21:04 »

Zapytajcie ich najpierw.
    « Ostatnia zmiana: Marca 05, 2017, 15:48:15 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)

Offline SuchaSzmata

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • If your profile picture is from an anime, your opi
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 05, 2017, 15:30:33 »
    Może niech najlepsi gracze decydują kto ma być kapitanem a nie (bez obrazy) średni gracze. Niech wszyscy dobrzy gracze zbiorą się na jakimś TS i tam obgadają sobie kto ma być kapitanem.

Offline Tomato

• Użytkownik
    • Piwa: 36
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 05, 2017, 15:45:01 »
    Fajnie, że proponujecie osoby, które się w ogóle nie udzielają na tym forum.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 05, 2017, 15:45:22 »
    Nie oszukujmy się skład będzie zbudowany z pozostałych graczy z zeszłego roku. Potrzebni są nowi gracze do starej ekipy, a że Okra, Miedziak i Patruk jako jedyni z pozostałych graczy wykazują się dobrym skillem już od dawna i pasowali by jak ulał do składu. Dziwne według mnie jest to, żeby dwie nowe osoby w składzie miałyby dowodzić osobami które grały ze sobą ponad rok.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 05, 2017, 15:48:24 »
    (click to show/hide)

Offline Qner

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 05, 2017, 15:56:49 »
    zglaszam sie na kapitana.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 05, 2017, 16:00:31 »
    zglaszam sie na kapitana.
    popieram, nie ma to jak gracz z nativa i co najważniejsze z kulturą

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 05, 2017, 18:48:21 »
    Popieram.
    Bez obrazy i z pełnym szacunkiem Stasiulku, ale twoje zdanie tutaj mało kogo interesuje bo nie jesteś jakąś gwiazdą NW na bagnety.
    Może niech najlepsi gracze decydują kto ma być kapitanem a nie (bez obrazy) średni gracze. Niech wszyscy dobrzy gracze zbiorą się na jakimś TS i tam obgadają sobie kto ma być kapitanem.
    Dokładnie, oto mi chodzi.

I pytanie, czy będą jakieś nabory do repki ?

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 05, 2017, 19:43:13 »
    Bez obrazy i z pełnym szacunkiem Stasiulku, ale twoje zdanie tutaj mało kogo interesuje bo nie jesteś jakąś gwiazdą NW na bagnety.Dokładnie, oto mi chodzi.
    Śmiechłem...
    (click to show/hide)