Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polski Event  (Przeczytany 21826 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Polski Event
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 24, 2017, 12:06:33 »
    Możliwe, że będzie 8pu. Napisałem do Yuukiego. Jak wszyscy się pojawią, można liczyć chyba nawet na ok. 150 osób.
    (click to show/hide)

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 24, 2017, 12:15:16 »
    Cóż, 8pu nie niesie za sobą zbyt dużego poziomu, nie wiem czy pułki typu 23pp są pożądane na takim evencie.

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 24, 2017, 12:41:15 »
    To może najlepiej od razu go odwołajmy i zarzućmy ten pomysł. Zróbmy go raz z wszystkimi, a potem się zobaczy i najwyżej jak któryś z pułków będzie się źle zachowywał to się mu zabroni przychodzenia.
    (click to show/hide)

Offline Crowley

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 24, 2017, 12:52:28 »
    To może najlepiej od razu go odwołajmy i zarzućmy ten pomysł. Zróbmy go raz z wszystkimi, a potem się zobaczy i najwyżej jak któryś z pułków będzie się źle zachowywał to się mu zabroni przychodzenia.
    Masz rację skoro ma to być polski event nie można skreślać jakiegoś pułku bo się go nie lubi, trzeba dać każdemu chętnemu szansę i zobaczyć jak wyjdzie a potem ewentualnie  wymienić pułki, które przeszkadzają innym.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 24, 2017, 14:52:23 »
    Cóż, 8pu nie niesie za sobą zbyt dużego poziomu, nie wiem czy pułki typu 23pp są pożądane na takim evencie.

To jest event nie jakaś ważna bitwa więc poziom też nie musi być wysokich lotów. 23pp jest polskim pułkiem i ma dosyć spoko ekipę dlatego nie widzę powodu żeby ich nie zaprosić na taki event skoro wy możecie to czemu oni nie? Zagramy raz drugi i zobaczymy kto zostanie czy może ktoś wyleci żeby nie psuć innym gry. To samo zdanie mam co do pułków kawalerii jeżeli będzie się miło grać na jednej mapie z kucami to będziemy grać dalej ale jeżeli będą raczkami to się ich po prostu wywali.

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 24, 2017, 15:06:13 »
    Możemy wystawić swoją artylerię. Nie ma problemu. :)

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 24, 2017, 15:24:15 »
    Hmmm może zróbmy kawalerie i przejmiemy event :P

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 24, 2017, 15:26:59 »
    Koxxus a nie lepiej dać szanse tym jak powiedziałeś "którzy nie niosą dużego poziomu" i dać im się wykazać?

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 24, 2017, 15:31:10 »
    Takie dyskusje należy odłożyć na później. Trzeba przede wszystkim uzgodnić kiedy ma się on odbyć.
    (click to show/hide)

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 24, 2017, 15:33:42 »
    Takie dyskusje należy odłożyć na później. Trzeba przede wszystkim uzgodnić kiedy ma się on odbyć.
    Wg mnie powinien nam zaproponować termin Simskil bo to on jest no tak jakby organizatorem

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 24, 2017, 15:54:09 »
    Uzgodnimy termin razem. Pierw czekam aż będzie odpowiednia ilość pułków ponieważ obecnie jak pisałem mamy 4 pewne pułki piechoty niech Koxxus w końcu napisze czy chce 13pp zapisać czy nie to samo 8pu bo pisaliście, że chcą itp. ale niech to napiszą tutaj czy do mnie na priv. Przydałby się jeszcze 1 pułk piechoty i jeśli ktoś ma kontakt do jakiegoś niech zapyta będę wdzięczny.

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 24, 2017, 16:05:42 »
    Uzgodnimy termin razem. Pierw czekam aż będzie odpowiednia ilość pułków ponieważ obecnie jak pisałem mamy 4 pewne pułki piechoty niech Koxxus w końcu napisze czy chce 13pp zapisać czy nie to samo 8pu bo pisaliście, że chcą itp. ale niech to napiszą tutaj czy do mnie na priv. Przydałby się jeszcze 1 pułk piechoty i jeśli ktoś ma kontakt do jakiegoś niech zapyta będę wdzięczny.
    To jak się zbiorą ludzie Simskil to na jakimś ts'ie powinniśmy ugadać termin razem

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 24, 2017, 16:21:23 »
    10pp pewnie będzie chetne, Ryba uwielbia takie imprezy ^^

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 24, 2017, 16:42:42 »
    Ty sobie jaja robisz, czy jak ? Ten wasz pułk od siedmiu boleści jest gorszy od 10pp, Ani ludzi ani skilla. Dwu osobowa sekcja altylerii i wyrzutki z 2pp zebrane do kupy to ten wasz żałosny pułk, pytałem się ciebie i Kedara czy chcą sparing i ani jeden ani drugi nie odpisał. A jak wbiłem  jakiś czas temu na Ts i się zapytałem Deniolslera czy gracie sparingi to powiedział że nie bo to jest idiotyczne. Ten wasz alarealistyczne gówno nie jest w niczym lepsze ani od 8pu ani od nas. A taką bajkę to wpajaj tym jedenastoletnim dzieciom z twojego pułku !

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 24, 2017, 17:03:23 »
    Ty sobie jaja robisz, czy jak ? Ten wasz pułk od siedmiu boleści jest gorszy od 10pp, Ani ludzi ani skilla. Dwu osobowa sekcja altylerii i wyrzutki z 2pp zebrane do kupy to ten wasz żałosny pułk, pytałem się ciebie i Kedara czy chcą sparing i ani jeden ani drugi nie odpisał. A jak wbiłem  jakiś czas temu na Ts i się zapytałem Deniolslera czy gracie sparingi to powiedział że nie bo to jest idiotyczne. Ten wasz alarealistyczne gówno nie jest w niczym lepsze ani od 8pu ani od nas. A taką bajkę to wpajaj tym jedenastoletnim dzieciom z twojego pułku !
    Jarl po co od razu wulgaryzmy? Nie lepiej sobie na taki temat na priv pogadać zamiast zaśmiecać forum wyzwiskami?