To po co robić pułki i rywalizować? Może w ogóle dobrze by było gdyby 17e i KKA połączyło się i zrobili korpus nie do rozwalenia (no tak to takie fajne). Błagam cie ciesze się, że jest nowa osoba na scenie która chce czegoś dobrego i przynajmniej nie składa zdań i nie wymyśla jakiś śmiesznych historii jak jarl. xD (" Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.")
Ale proszę nikomu kto gra w tą grę dłużej niż rok nie chce się tłumaczyć kolejnemu Kacprowi Wojownikowi_PL dlaczego coś takie jest.
Ziomek to było rok temu, pisałem to na telefonie 3,5 calowym jadąc samochodem, byłem wtedy w 2pp, i nie wiedziałem ze jest coś takiego jak edytowanie postów.
No dobrze, po fuzji 14 i 16 też dobrze idzie, ale niech na tym się to skończy, oni mają swoje legie, my mamy swoje plany i niech tak pozostanie.
No dobra, a gdyby do 16pp dołączyło jeszcze: 12pp [15+ aktywnych], 3pp [25+ aktywnych], VK [25+ aktywnych], 13pp [20+ aktywnych], 7pp [10+ aktywnych] i 23pp [15+ aktywnych] ? Około 120 aktywnych członków, i każdy pułk miałby swoją kompanie w 16pp.