Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Tawerna  (Przeczytany 6098 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Tawerna
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 22, 2016, 17:43:38 »
    Masz na myśli poniżenie się twojego pułku ? Bo aktualnie tak to się prezentuje.

Mam na myśli nagonkę na mój pułk za każdym razem kiedy tylko wychylę nosa trochę bardziej z własnej jaskini?

A pod jakimi miał grać ?

Nie wiem, może nie pod nikiem "Centaur" czy kij wie jakim, miłoby też było gdyby się nie zapierał w żywe oczy, że w ogóle tam grał.

O ile się nie mylę to ts należy chyba do Zusa ?

To kto ts-a założył nie jest równe temu kto z niego aktualnie korzysta, bo mój poprzedni został dosłownie rozsadzony przez waszego aktualnego majora który miał dostęp do konsoli jeszcze z czasów 5pp :*

Pisząc to chyba chcesz powiedzieć o postawionym ultimatum, które opierało się na zasadzie "Masz odejść dobrowolnie z podoficerki albo po prostu Cię zdegraduję", przynajmniej tak miałeś postąpić zdaniem Matinha.

Jest to dokładnie to co zrobiłem i ważnym jest aby zauważyć tutaj, że celem mojego działania nie było pozbycie się matinha z pułku a jedynie ze sztabu, ponadto jestem sobie dać rękę uciąć, że gdybyś był na moim miejscu zrobiłbyś dokładnie to samo z człowiekiem który powinien ci najbardziej pomagać a tak na prawdę ma wszystko głęboko w dupie.

Poza tym nawiązując jeszcze do wcześniej wspomnianej nagonki ostatnimi czasy nasila się ona coraz bardziej. Notoryczne prowokacje na wszystkich eventach, pisanie po ludziach (głównie w celu rekrutacji), przesiadywanie na moim tsie w niewiadomym celu, ciągle coś i wieczne narzekanie na to jacy to my nie jesteśmy gdzie się tylko da. No cmon, ale szanujmy się. Prawda jest taka, że ze strony 16pp czuje się ciągle obserwowany w pewnym sensie. Ja na prawdę mam gdzieś to z kim gracie, jak gracie itp., a w momencie kiedy nam się noga podwinie w jakichkolwiek rozgrywkach czy nawet sprawach wewnętrznych ktoś od was musi to koniecznie skomentować publicznie jakby żyć bez tego nie mógł. Jest to wybitnie irytujące i nijak się ma do stwierdzeń Simskilla, że "od nas nikt nic wam nie robi".
    HAPKOMAH: If i am was polak , i am joined to you :D

Offline Owca

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 22, 2016, 17:52:47 »
    Mówicie o rekrutacji ? ha... Ostatnio osoby z 7pp chciały mnie rekrutować pomimo że jestem w 16pp.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 22, 2016, 17:53:35 »
    ponadto jestem sobie dać rękę uciąć, że gdybyś był na moim miejscu zrobiłbyś dokładnie to samo z człowiekiem który powinien ci najbardziej pomagać a tak na prawdę ma wszystko głęboko w dupie.

Po 1. Nwm w czym niby miałbym pomagać osobie której notorycznie nie ma.

Po 2. Miałem w dupie 7pp (zresztą podobnie do cb) bo mimo, że pare miechów własciwie zarządzałem tym pułkiem to nagle bez mojej wiedzy ktos dostał z dupy porucznika i niech on ci pomaga, bo zresztą pod względem uczestnictwa w życiu pułku jestescie (a przynajmniej byliscie w okolicach sierpnia/wrzesnia) bardzo podobni.

Po 3. Dalej czekam na odpowiedź na pytanie jak ci dokładnie niszczyłem niby pułk od srodka.

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 22, 2016, 18:00:35 »
    Mówicie o rekrutacji ? ha... Ostatnio osoby z 7pp chciały mnie rekrutować pomimo że jestem w 16pp.

Z tego co wiem to Black Fox pisał do ciebie bo przeglądałem aktywności na steam i zobaczyłem, że dołączyłeś do grupy 16pp a rozmowę można podsumować w ten oto sposób:
    (click to show/hide)

Po 3. Dalej czekam na odpowiedź na pytanie jak ci dokładnie niszczyłem niby pułk od srodka.

Ależ proszę, ja w przeciwieństwie tego, że nie pojawiałem się i nadal nie pojawiam się na większości wydarzeń nie jest spowodowane tym, że mam swój własny regiment w dupie tylko tym, że fizycznie nie mam czasu bo albo mam zajęcia albo jestem w pracy (wiesz coś takiego jak ŻYCIE, nie wiem czy słyszałeś o czymś takim) czego nie można było powiedzieć o tobie. Psułeś atmosferę wewnątrz sztabu, robiłeś rozpiździel na wydarzeniach pułkowych, mnóstwo osób na ciebie narzekało. Ot proszę mam nadzieję, że waść jesteś usatysfakcjonowany moją odpowiedzią.

Offline Lockersky

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Always Crave for More
      • FeN Klan - since 2010
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 22, 2016, 18:12:19 »
    до́брый ве́чер това́рищи

(click to show/hide)

czytając ten wątek już wiem co się będzie działo. Drama is coming.
    Trochę dziwne że o piksele ktoś potrafi się tak zagryzać :D

ps.: Simskill to kiedy ft7 bo tutaj definitywnie trzeba komuś ukrócić ego <just joke> :D Pozdrawiam Cię ciepło! :)
    Myśl:
    "Pamięć o człowieku zmarłym jest podobne do światła pochodni. Na początku światło świeci mocno, z czasem blednie, aż w końcu gaśnie. Ja natomiast po śmierci będę słońcem..."

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 22, 2016, 18:15:42 »
    до́брый ве́чер това́рищи

(click to show/hide)

czytając ten wątek już wiem co się będzie działo. Drama is coming.
    Trochę dziwne że o piksele ktoś potrafi się tak zagryzać :D

ps.: Simskill to kiedy ft7 bo tutaj definitywnie trzeba komuś ukrócić ego <just joke> :D Pozdrawiam Cię ciepło! :)

Offline Lockersky

• Użytkownik
    • Always Crave for More
      • FeN Klan - since 2010
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 22, 2016, 18:17:29 »
    Te Wasze wojny o ludzi kuźwa przypominają mi stare, piękne czasy Apocalypse WoW, Trollhammer, CrackCraft... Gdzie gildie PvE (jak ktoś nie wie to gracz vs otoczenie, środowisko) biły się w gearze PvE między sobą, o to kto będzie mieć jakiegoś gracza... 25v25, arena przy Booty Bay... A nagrodą jest sam Lockersky (wtedy Dziadziunio), top 1 dps warlock destro (shadow, full t6) in every kisznior XDDDDD

Jak dzieci, jak dzieci :D Czasami się dziwię czemu ja tutaj wgl piszę XD

Mode przypierdziel mi banhammerem na godzinkę żebym jutro do pracy poszedł XDDDD
    Myśl:
    "Pamięć o człowieku zmarłym jest podobne do światła pochodni. Na początku światło świeci mocno, z czasem blednie, aż w końcu gaśnie. Ja natomiast po śmierci będę słońcem..."

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 22, 2016, 18:26:19 »
    Arosław, ja nie roztrząsam tutaj tego, że ty masz życie, a własciwie pracę ale mniejsza o to. Mi chodzi o to, że wali od twoich wypowiedzi hipokryzją, bo piszesz, że miałem pułk w dupie, ale z drugiej strony sam się nie pojawiałes i jeszcze masz pretensje, że po awansowaniu kogos spoza pułku na porucznika nie chciało mi się już starać...

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 22, 2016, 18:29:40 »
    Arosław, ja nie roztrząsam tutaj tego, że ty masz życie, a własciwie pracę ale mniejsza o to. Mi chodzi o to, że wali od twoich wypowiedzi hipokryzją, bo piszesz, że miałem pułk w dupie, ale z drugiej strony sam się nie pojawiałes i jeszcze masz pretensje, że po awansowaniu kogos spoza pułku na porucznika nie chciało mi się już starać...

A ile rozy otwarcie mi o tym powiedziałeś? Dokładnie, ani razu. I sam dobrze o tym wiesz

//Edit
    A zresztą nie zamierzam tutaj rozgrzebywać starych brudów tego typu które i tak nie mają żadnego znaczenia.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 22, 2016, 18:32:00 »
    Z tego co wiem to Black Fox pisał do ciebie bo przeglądałem aktywności na steam i zobaczyłem, że dołączyłeś do grupy 16pp a rozmowę można podsumować w ten oto sposób:
    (click to show/hide)

Cały Owca, daj mu rangę, odda Ci serce. Oddałby i rozum, ale nikt nie lubi pożyczek.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 22, 2016, 18:51:44 »
    A ile rozy otwarcie mi o tym powiedziałeś? Dokładnie, ani razu. I sam dobrze o tym wiesz

Jak już powiedziałem ci otwarcie, że cos mi się nie podoba to co się stało? No to ultimatum się stało...

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 22, 2016, 18:57:01 »
    Jak już powiedziałem ci otwarcie, że cos mi się nie podoba to co się stało? No to ultimatum się stało...

xDDD

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 22, 2016, 19:28:59 »
    Nie chce przerywać tej pasjonującej dyskusji, ale jestem zobowiązany w imieniu moderacji przypomnieć o regulaminie. Pozdrawiam cieplutko :3

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 22, 2016, 19:30:33 »
    Lockersky mówisz jak wielce dorosły przypomnieć ci za co zjechałeś chyba Amue jak psa? xD (fajna wiązankę wymyśliłeś :D)  też cie pozdrawiam : )

Offline Lockersky

• Użytkownik
    • Always Crave for More
      • FeN Klan - since 2010
    « Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 22, 2016, 19:33:48 »
    Lockersky mówisz jak wielce dorosły przypomnieć ci za co zjechałeś chyba Amue jak psa? xD (fajna wiązankę wymyśliłeś :D)  też cie pozdrawiam : )

za co go przeprosiłem i było mi głupio :) :D Tak, pamiętam :)
    Myśl: