Masz na myśli poniżenie się twojego pułku ? Bo aktualnie tak to się prezentuje.
Mam na myśli nagonkę na mój pułk za każdym razem kiedy tylko wychylę nosa trochę bardziej z własnej jaskini?
A pod jakimi miał grać ?
Nie wiem, może nie pod nikiem "Centaur" czy kij wie jakim, miłoby też było gdyby się nie zapierał w żywe oczy, że w ogóle tam grał.
O ile się nie mylę to ts należy chyba do Zusa ?
To kto ts-a założył nie jest równe temu kto z niego aktualnie korzysta, bo mój poprzedni został dosłownie rozsadzony przez waszego aktualnego majora który miał dostęp do konsoli jeszcze z czasów 5pp :*
Pisząc to chyba chcesz powiedzieć o postawionym ultimatum, które opierało się na zasadzie "Masz odejść dobrowolnie z podoficerki albo po prostu Cię zdegraduję", przynajmniej tak miałeś postąpić zdaniem Matinha.
Jest to dokładnie to co zrobiłem i ważnym jest aby zauważyć tutaj, że celem mojego działania nie było pozbycie się matinha z pułku a jedynie ze sztabu, ponadto jestem sobie dać rękę uciąć, że gdybyś był na moim miejscu zrobiłbyś dokładnie to samo z człowiekiem który powinien ci najbardziej pomagać a tak na prawdę ma wszystko głęboko w dupie.
Poza tym nawiązując jeszcze do wcześniej wspomnianej nagonki ostatnimi czasy nasila się ona coraz bardziej. Notoryczne prowokacje na wszystkich eventach, pisanie po ludziach (głównie w celu rekrutacji), przesiadywanie na moim tsie w niewiadomym celu, ciągle coś i wieczne narzekanie na to jacy to my nie jesteśmy gdzie się tylko da. No cmon, ale szanujmy się. Prawda jest taka, że ze strony 16pp czuje się ciągle obserwowany w pewnym sensie. Ja na prawdę mam gdzieś to z kim gracie, jak gracie itp., a w momencie kiedy nam się noga podwinie w jakichkolwiek rozgrywkach czy nawet sprawach wewnętrznych ktoś od was musi to koniecznie skomentować publicznie jakby żyć bez tego nie mógł. Jest to wybitnie irytujące i nijak się ma do stwierdzeń Simskilla, że "od nas nikt nic wam nie robi".