Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 684165 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline daver194

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #1140 dnia: Marca 14, 2010, 12:11:17 »
    @up Szkielety? Chyba chodzi ci o zombiaki :) Jeśli tak, to jedynym możliwym do zdobyciem typem zombiaka jest demoniczny wojownik (bardzo silny). Występuje on w tych dużych heretyckich armiach po 600 ludzi.
    Ogłuszasz ich a co dalej to pewnie wiesz. Są jeszcze upadli, ale ich nie da się ogłuszyć, przez co są niemożliwi do zdobycia.

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1141 dnia: Marca 14, 2010, 14:44:28 »
    heretyckich tzn jakich??

cos takiego jak jatu??

ps. wracam do mojego pytania

o co chodzi z czitami.. pojawiła mi sie zakładka tereny ale nie wiem jak to dobrze ustawiac bo po kazdym ustawieniu wraca mi do ustawien standarowych

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1142 dnia: Marca 14, 2010, 16:07:57 »
    heretyckich czyli heretyckich xd (tych fioletowych)

nie rozumiem pytania o cheaty. Cheaty włączasz w configure, a potem korzystasz poprzez wciskanie danej kombinacji klawiszów np. ctrl + x. :) Teren to może chodzi ci o tryb edycji? Sprecyzuj pytanie :P

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1143 dnia: Marca 14, 2010, 16:20:09 »
    no pojawiło mi sie nowa zakładka kolo zadan chyba tereny

i tam ustawiam sobie teren np zima duzo lasów 5 metrów i tam ustawiam wzsystko i daje close i po ponowym wlaczeniu tej zakladki nie mam tych ustawien tylko standardowe te na poczatku:)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #1144 dnia: Marca 14, 2010, 18:36:19 »
    Ponawiam pytanie. Mam problem. Miałem z lordem relacje +23 a po bitwie jak go wziąłem do niewoli miałem -7. I jak tu go przekonać?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1145 dnia: Marca 14, 2010, 18:50:39 »
    @up nie przekonasz

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1146 dnia: Marca 14, 2010, 19:01:19 »
    Argaleb- wypusc go za kase i potem musisz sobie z nim polepszyc stosunki i po sprawie

Offline Ktosiak

• Użytkownik
    • Lipa...
    « Odpowiedź #1147 dnia: Marca 14, 2010, 20:11:54 »
    Czy istnieje do tego moda SPOLSZCZENIE ?

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #1148 dnia: Marca 14, 2010, 20:18:41 »
    Czy istnieje do tego moda SPOLSZCZENIE ?

Nie, nie istnieje. Potwierdzenie znajdziesz na poprzedniej stronie!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Dejmonek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1149 dnia: Marca 15, 2010, 01:34:42 »
    Ponawiam pytanie. Mam problem. Miałem z lordem relacje +23 a po bitwie jak go wziąłem do niewoli miałem -7. I jak tu go przekonać?

Mozliwe że wcześniej go wypuściłeś na wolność, a jak go spotkałeś to on ci coś tam gada "czy się ostatnim razem dobrze bawiłeś, bo tym razem on weźmie nad tobą gore" i spadają relacje o 15.

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #1150 dnia: Marca 15, 2010, 09:41:10 »
    Witam
    Potrzebne mi jest kilka rad...
    Jako że dopiero zaczęłem grać w ten mod brakuje mi kilku ważnych info... cięzko przeklepać 77 stron w poszukiwaniu waznego info dlatego pytam.
    Jak dobrać bohaterów? Nie chcę aby się kłucili a imiona zostały pozmieniane, czy mógłby ktoś podac zestaw bohaterów(w native 8 bez sprzeczek)?
    Która frakcja opiera swoją siłę na konnicy?
    Jakieś rady, wskazówki co warto zrobić na poczatku gry?

Offline Egzorcysta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1151 dnia: Marca 15, 2010, 10:20:51 »
    Jest jedna prosta rada na Twoje "rozterki" zagraj sam! Jeszcze dobrze nie zacząłeś gry a już miliardy problemów i w dodatku bezczelnie pytasz o to samo co 100 innych osób, a dodatkowo nie chce Ci się samemu wyszukać bo 70 stron przekracza Twoje możliwości.   
    Bądź dumny ze swego wroga i jego osiągnięć, przyjaciół miej blisko siebie a wrogów jeszcze bliżej.

Offline carl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1152 dnia: Marca 15, 2010, 10:24:01 »
     Boze, kolejny ktoremu sie nie chce czytac, odpowiedzi sa na tym forum mozesz spróbowac opcjii szukaj, lub poszukac odpowiedzi na stronie Tw, wątpie ze ktos ci pomoże wszyscy maja dosc osob ktore ida na łatwizne i zadaja w kółko te same pytania... ile można. ;/

Edit: Egzortysta ubiegłeś mnie ;p
    « Ostatnia zmiana: Marca 15, 2010, 10:26:18 wysłana przez carl »

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #1153 dnia: Marca 15, 2010, 11:22:28 »
    Nie chcecie to nie odpowiadajcie nikt wam nie każe! Po to jest forum aby zadać na nim pytanie a czy 77 stron przeklepać to wg Ciebie mało... no to sory jak mam poswięcić pół dnia na czytaniu i szukaniu to wg mnie bez sensu... może znajdzie się osoba życzliwa, która zna odpowiedź i pomoże a jak nie to będę zmuszony przeklepać...

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #1154 dnia: Marca 15, 2010, 11:28:23 »
    Nie chcecie to nie odpowiadajcie nikt wam nie każe! Po to jest forum aby zadać na nim pytanie a czy 77 stron przeklepać to wg Ciebie mało... no to sory jak mam poswięcić pół dnia na czytaniu i szukaniu to wg mnie bez sensu... może znajdzie się osoba życzliwa, która zna odpowiedź i pomoże a jak nie to będę zmuszony przeklepać...

Crims olej tych dwóch wyżej, bo oni mają chyba jakieś kompleksy:P ja nie znam odpowiedzi na Twoje pytania, bo nie grałem w tego moda, ale polecam Ci przewertowanie tych kilkudziesięciu stron, na pewno to rozjaśni Ci rozgrywkę i będziesz miał więcej frajdy z niej... ja zawsze tak robiłem i mogłem wykorzystać wszystkie aspekty gry jakie dawali mi autorzy...