Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 683636 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tino

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #810 dnia: Stycznia 04, 2010, 19:05:44 »
    Witam. Też mam problem z opuszczeniem lokacji. Nie mogę wyjść z obozu szkoleniowego, nie pomaga ani tab ani wycieczka na koniec mapy i f. Wyświetla mi wtedy do wyboru tylko 3 opcje: rozmowa z instruktorem, ćwiczenia z jeździectwa, ćwiczenia z łucznictwa.

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #811 dnia: Stycznia 05, 2010, 22:31:17 »
    Obóz szkoleniowy jest zbugowany
    musisz zaczac gre od nowa ;p

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #812 dnia: Stycznia 06, 2010, 16:59:30 »
    Nie, wcale nie musi...Przynajmniej u mnie.Gdy jesteś w obozie kliknij na miejsce gdzie powinien być napis z wyjściem.Powinno zadziałać.

Ja też się męczyłem z tym kilka minut i wreszcie kliknąłem pod ostatnim tekstem i zadziałało ...jest jakby niewidoczny napis więc poklikać trzeba w puste pole
    Tak jak mówiłem.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2010, 19:55:26 wysłana przez Gedbard »

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #813 dnia: Stycznia 06, 2010, 17:41:37 »
    u mnie nie da rady ;/

Offline GavaiN

• Użytkownik
    « Odpowiedź #814 dnia: Stycznia 06, 2010, 19:16:37 »
    Ja też się męczyłem z tym kilka minut i wreszcie kliknąłem pod ostatnim tekstem i zadziałało ...jest jakby niewidoczny napis więc poklikać trzeba w puste pole

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #815 dnia: Stycznia 06, 2010, 20:49:44 »
    AAA już rozumiem dzięki!

Offline Loth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #816 dnia: Stycznia 08, 2010, 09:19:46 »
    Mam pytanie, gdy gram w moda Prophesy of Pendor moje konie są prawie całe czarne (tak do połowy) podobnie jest z npc wie ktoś czemu tak się dzieje?

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #817 dnia: Stycznia 08, 2010, 12:16:28 »
    Może masz jakiś problem z kompem? Możliwe, że karta graficzna czegoś ci nie czyta

Offline Huzi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #818 dnia: Stycznia 08, 2010, 20:16:35 »
    Mam pytanie, gdy gram w moda Prophesy of Pendor moje konie są prawie całe czarne (tak do połowy) podobnie jest z npc wie ktoś czemu tak się dzieje?
    Np. lewa strona normalna, a prawa czarna? Miałem kiedyś podobną anomalię graficzną i wystarczyło pokombinować z ustawieniami cieni (a najlepiej je wyłączyć).

Offline Loth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #819 dnia: Stycznia 08, 2010, 20:41:20 »
    Majstrowałem z cieniami i cały czas to samo ;/

Offline michun2521

• Użytkownik
    « Odpowiedź #820 dnia: Stycznia 09, 2010, 14:03:29 »
    Witam wszystkich mam pytanie.
    Czy wy tez tak macie że gdy atakuje cie swoim  załóżmy 60 osobowym odziałem wrogi 200 odział i macie battlesizera na 200 włączonego, to wrogów jest cała masa na mapie bitewnej, a swoich macie pare łebków ???

Offline detour

• Użytkownik
    « Odpowiedź #821 dnia: Stycznia 09, 2010, 14:21:04 »
    Wszystko zależy od umiejętności "taktyka" Twoich lub któregoś z członów oddziału.
    Wiadomym jest, że 200 chłopa przeważy liczebnie 60, czyli przy bitwie na 200 osób
    i równych zdolnościach taktycznych obu stron wystartuje więcej jednostek przeciwnika.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #822 dnia: Stycznia 09, 2010, 15:38:17 »
    Witam wszystkich mam pytanie.
    Czy wy tez tak macie że gdy atakuje cie swoim  załóżmy 60 osobowym odziałem wrogi 200 odział i macie battlesizera na 200 włączonego, to wrogów jest cała masa na mapie bitewnej, a swoich macie pare łebków ???
    Było już wcześniej wyjaśniane że to wina zbyt dużej różnorodności jednostek - gra obsługuje na polu bitwy tylko dwadzieścia parę rodzajów jednostek. Na dodatek garnizon jest ponad 3 razy większy od atakujących więc naturalne iż obrońców będzie więcej.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline rophert

• Użytkownik
    « Odpowiedź #823 dnia: Stycznia 09, 2010, 19:21:35 »
    Było już wcześniej wyjaśniane że to wina zbyt dużej różnorodności jednostek - gra obsługuje na polu bitwy tylko dwadzieścia parę rodzajów jednostek. Na dodatek garnizon jest ponad 3 razy większy od atakujących więc naturalne iż obrońców będzie więcej.
    Jednak ten problem raczej nie jest związany z tym. W innych modach też tak miałem: po zaatakowaniu jakiegoś dużego oddziału przy moim małym oddziale zawsze miałem kilku ludzi przeciwko kilkudziesięciu. Wydaje mi się, że zależy to od umiejętności "taktyka" (jak już wcześniej wspomniano).

Offline Seiran

• Użytkownik
    « Odpowiedź #824 dnia: Stycznia 10, 2010, 10:17:06 »
    Witam, właśnie ściągam moda, po Waszych komentarzach widać, że jest niezły ^^.
    Ale teraz mam takie pytanko, w zasadzie to prośbę. Czytałem kilka stron wcześniej, że jest spolszczenie do wersji 2.5, szukałem, lecz nie mogłem znaleźć. Czy mógłby ktoś zapodać linka? W spolszczeniach do modów jest tylko do wersji 2.05, więc nie będzie kompatybilne.
    @down
    Dzięki wielkie ;)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 10, 2010, 11:59:09 wysłana przez Seiran »