Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 687636 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Axel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #735 dnia: Grudnia 24, 2009, 14:50:23 »
    Jeden jest w Rane w skrzyni , resztę możesz zdobyć łapiąc przywódców różnych bandyckich armii (jatu , noldorowie itp) i oferować wypuszczenia za gema.

Offline Lechu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #736 dnia: Grudnia 25, 2009, 13:51:30 »
    zdobyłem gema,oddałem go i dotarłem do tej zaginionej kopalni(al-aziz)
    no i ..... -.-
    rozmawiam z Harmandem(czy jakoś tak;p) 1 dialog idzie normalnie ale jak 2 raz próbuje z nim rozmawiac
    to dialog sie zatrzymuje na jakiejś mojej odpowiedzi(nie pamietam o czym) i nic nie moge zrobic.
    O co chodzi ?!

w tej kopalni jest ogólnie 2 ludków co oni robią?dają coś?

Offline syo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #737 dnia: Grudnia 25, 2009, 15:33:56 »
    Gema zdobędziesz, biorąc do niewoli specjalne postacie... Kiedy wygrasz z nimi bitwę, bierzez ich do niewoli, potem rozmawiasz i on oferuje Ci kasę lub Qualis Gema... Bierzesz qualis gema i on znika..UWAGA!!! Musisz mieć miejsce w ekwipunku.

Potem idziesz do kopalni i ten pierwszy ludek z lewej strony daje Ci za qualis gema bronie ( np. dziwny runiczny miecz  ), a ten drugi ulepsza je ( musisz mieć wino i drugiego qualis gema) i zamiast dziwnego runicznego miecza masz np. Rubinowy Runiczny Miecz... może być też szaforiwoy, szmaragdowy itd... każdy typ ulepszenia ma różne dodatki, np. rubinowy dodaje dmg, szafirowy odejmuje dmg ale dodaje prędkość ataku... Poszukajcie na wikipedi o PoP. Tam jest wszystko.
    Mądrym pomagać nie trzeba, głupim nie warto

Nie uciekaj przed snajperem, umrzesz zmęczony ;p

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #738 dnia: Grudnia 25, 2009, 21:52:07 »
    Witam, mam problem z grą-wywala mnie do pulpitu podczas gry, odkąd zainstalowałem Vistę a wcześniej miałem XP takiego problemu nie miałem, co mam zrobić by naprawić ten problem może jest jakich patch na to?

@Edit@ 1.Do postu niżej chciałem powiedzieć ze to nie jest indywidualny problem, bo tylko z tym modem mam taki problem inne mody mi chodzą normalnie np. Wielkie Smuty.
    Aha reinstal gry nie pomógł więc to wina moda nie moja.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 26, 2009, 10:39:53 wysłana przez Czarnoksieznik »

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #739 dnia: Grudnia 25, 2009, 23:09:11 »
    to tylko twój indywidualny problem. Sam musisz szukać rozwiązania. Spróbuj reinstalacji gry na początek. jeśli wywala ci podczas bitew, to zmniejsz ilość ludu na ekranie.

Offline syo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #740 dnia: Grudnia 26, 2009, 03:13:16 »
    Po ch*j wy instalujecie tą vistę.. Ona nie jest do gier :<.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #741 dnia: Grudnia 26, 2009, 04:38:03 »
    I po co to? Czemu od razu takie zwroty? Przecież nie wszyscy mszą się znać na systemach operacyjnych a poza tym teraz jak kupujesz nowy sprzęt to z xp ciężko dostać. Poza tym twoja wypowiedź nic konkretnego do dyskusji nie wnosi.

Ja mam Vistę i wszystko działa jak trzeba (przynajmniej tydzień temu działało bo nie grałem ostatnio). Więc to albo wina aktualizacji systemu albo sterownika jakiegoś. Albo może zainstaluj grę jeszcze raz...
    Choć zgodzę się że Vista nie jest do gier... Jest do niczego.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline WielkodusznyBezduszny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #742 dnia: Grudnia 26, 2009, 15:18:38 »
    Witam forumowiczów! Jako że na modzie się za bardzo nie znam, więc zadam kilka pytań:
    1.Gdzie jest ta kopalnia w której się oddaje te qualis gem?
    2.Niechcący usunąłem zakon gryfów... i czy można go przywołać, bo zamiast niego mam zakon lwa.
    3.Patrzyłem sobie na jednostki i znalazłem demony(lol?!) I czy one się respawnują na mapie? Czy są tylko po to aby mod więcej ważył? ^^
    Jeśli pytania były to przepraszam.

Offline syo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #743 dnia: Grudnia 26, 2009, 15:23:52 »
    1.Było o tym z 15 stron, zobacz moje ostatnie posty. Widać ze nawet ostatnich stron nie przejrzałeś.

2.Robisz znowu, idziesz , dajesz qualis gem i masz zakon

3.wtf? Co za demony?

Offline WielkodusznyBezduszny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #744 dnia: Grudnia 26, 2009, 16:03:23 »
    Ja szukałem i nie znalazłem, więc nie pisz że stron nie przejrzałem ;p A te demony sam się zdziwiłem to są takie czerwone trupy i się nazywają demoniczne wojowniki, a z resztą sam zobacz, gdy masz oddział bierzesz jednostkę opowiedz mi o sobie i nad jego figurką masz poprzedni, następny(raczej o tym wiesz..) i tak właśnie znalazłem te demony

Offline Axel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #745 dnia: Grudnia 26, 2009, 16:08:58 »
    Te "Demony" to specjalne jednostki , są w armiach heretyków. Jak zdobyłem takiego jednego to w każdej bitwie zabijał chyba z 30 wrogów.

Offline rophert

• Użytkownik
    « Odpowiedź #746 dnia: Grudnia 26, 2009, 17:04:46 »
    Demony możesz rekrutować tylko i wyłącznie ogłuszając ich podczas bitwy i rekrutując (tak jak noldorów, było o tym wcześniej). Ja osobiście mam 19 takich i ciężko ich stracić, mają po 193 życia i staty blisko 400, niestety heretyków już zniszczyłem i więcej tych jednostek mieć nie mogę :(

Offline szymczak1503

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #747 dnia: Grudnia 26, 2009, 18:20:59 »
    Mam pytanie czy jest spolsczenie do tego moda??

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #748 dnia: Grudnia 26, 2009, 18:44:32 »
    Nie ma spolszczenia wszyscy gramy na zgermanizowanej wersji. Ja osobiście szlifuję cyrylicę i gram na wersji rosyjskiej którą Ci serdecznie polecam. Niektóre żarty kładą na łopatki. Mat się głośno nie przyznaję ale gra na wersji Esperanto.
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #749 dnia: Grudnia 26, 2009, 19:14:18 »
    Ja gram na arabskiej wersji, wiecie jade do Arabów, trzeba się jakoś przywitać itd. ;d