A ja wogóle nie mogę sobie broni ulepszyć w kopalniach...Natrafilem na Sir orisa Kruka w okolicach Ravensternu(miasta) i po wygranej walce(ciężkiej bo miał samą konnicę, ale ja też w tym 125 Rycerzy Smoka, którzy kosztują tyle, że uhuhuhuu...).Potem go pojmałem i wypuściłem za Gem'a.Ide sobię spokojnie do Ukrytych Kopalni Al-Aziz i ide do tego starego dziadka.Mówi do mojego bohatera dziadek:
"Masz wino?Nie masz wina?Grr...."czy jakoś tak, a mój kolo:
"Nie mam wina..ale może spojrzysz na to..." i tutaj chyba mu jakby daje gem'a ale nie wyświetlają się opcje dialogowe, żeby ulepszyć broń...Jest jeszcze jeden problem...Ja w swoim podbitym mieście Nal Tar w, którym mam ok. 700 woja (za całość placę wraz z wojskiem w moim odziale ok. 30000tys. denarów) siedzę sobie, a potem wpadam na pomysł własnego Królestwa Pendoru.Ide sobię do króla i unieważniam przysięge.On za to mi odebrał Nal Tar z wojem.Oczywiście mam sejwa sprzed tej decyzji, bo spodziewałem się takiego wariantu ale czy nie można jakoś tego zrobić?Ja mam strasznie glupi pomysł...Np. wchodzę w char export i daje charyzmę na 1000.Biorę całe wojo z miasta i ide podbić inne po wypowiedzeniu przysięgi.Wsadzam tam garnizon i tyle.Ja nie lubię grać na kodach i tego nie robię ew. kiedy trzeba coś sprawdzić, poznać moda dokładniej, żeby póżniej go opisać (np. jakąś bete).Z tego powodu chciałbym się zapytać czy nie ma innego sposobu na nie stracenie woja i, żeby mi dziadek bronie ulepszył?Pozdrawiam!