Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 684082 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #375 dnia: Października 02, 2009, 13:33:08 »
    Ja tam nie mam tego buga z pokazywaniem jednostek...Tylko mam jedno pytanie: W raporcie zwycięstwa napisane jest, że zrespiły się:Aeldarian Noldor Lord ( tego nie uwale bo mam z noldorami dobre stosunki ;( ), Armia Kultu Węża ( nie istotne ), Sir Baron Kruk ( chyba dobrze napisałem) i jeszcze jednego gościa ale nie pamiętam nazwy.Gdzie moge tego Sir'a spotkać?Wchodziłem na wikipedie PoP'a i nic nie było ;( Proszę o szybką odpowiedż.Pozdrawiam!

Offline raven18

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #376 dnia: Października 02, 2009, 14:18:44 »
    Chyba Sir Boris Kruk, jeśli grasz ze spolszczeniem to za Kruk podstawiłeś Raven albo the Raven w wikipedii PoP?
    Naprzód do boju, gdzie walka wre wściekła, razem do nieba lub razem do piekła!

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #377 dnia: Października 02, 2009, 17:34:40 »
    Najlepiej przejdz cala mape :P Ja tak robilem

Offline bobik69

• Użytkownik
    • gg
    « Odpowiedź #378 dnia: Października 03, 2009, 00:02:29 »
    Ja tam nie mam tego buga z pokazywaniem jednostek...Tylko mam jedno pytanie: W raporcie zwycięstwa napisane jest, że zrespiły się:Aeldarian Noldor Lord ( tego nie uwale bo mam z noldorami dobre stosunki ;( ), Armia Kultu Węża ( nie istotne ), Sir Baron Kruk ( chyba dobrze napisałem) i jeszcze jednego gościa ale nie pamiętam nazwy.Gdzie moge tego Sir'a spotkać?Wchodziłem na wikipedie PoP'a i nic nie było ;( Proszę o szybką odpowiedż.Pozdrawiam!

Jeśli ci to pomoże i jeśli dobrze kojarzę to chodzi o bohaterów w żółtym kolorze to Baronowie jest jeszcze Baron Godfryd (przez spolszczenie narobiło się bałaganu :) spotkałem ich między Ravenstern i Rune koło mostu, i koło zamku Knuddar. W ich szeregach są bohaterowie, giermkowie i tylko my możemy z nimi walczyć nie zaczepiają nikogo innego ich siły wynoszą około 200 chłopa.

Nie niszcz armii Kultu Węża w jej pobliżu może pojawić się armia z Bohaterem.

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #379 dnia: Października 03, 2009, 09:05:19 »
    Ja troche pograłem teraz i rozwaliłem jakąś Armie Umarłych gdzie było 975 ludu. Złapałem tego gościa co tam był i on mi potem dał jakiegoś kamyka co się nazywa Quallis Gem. I co mam z tym kamyczkiem zrobić. Bo gdzieś słyszałem, że można je na broń wymienić. Jeżeli można to w jakim miejscu.
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #380 dnia: Października 03, 2009, 11:34:45 »
    Najpierw z tym "kamyczkiem" musisz pójść (lub znaleść) gościa o imieniu Brother Randalf ( czyli brat Randalf).Jest ubrany w taką, dziwną zieloną zbroje (?) i jeżeli do niego zagadasz i dasz mu kamyczek to w pobliżu noldorów pojawią się Hidden Minez of Al Aziz ( czyli Ukryte Kopalnie Al-Aziz).Idziesz tam i do tego schludnie ubranego gościa ( nie pomyl z dziadkiem!).Zagadujesz do niego i on Ci proponuje jakieś bronie, jakie tylko chcesz.Jeżeli już sobie taką giwere załatwisz to po zdobyciu drugiego kamyczka (także od bohaterów pobocznych frakcji oraz w mieście Rane:czytaj wyżej)możesz iść do tego dziadka i ulepszyć swoją broń.O ile wiem to można ją ulepszyć na trzy różne sposoby ale nigdy tego nie próbowałem więc nie wiem.Teraz idę grać, żeby zdobyć kamyczek ;D
    Pozdrawiam!

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #381 dnia: Października 03, 2009, 11:53:44 »
    A gdzie tego Brata znaleźć ? W mieście czy w polu ?

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #382 dnia: Października 03, 2009, 12:12:29 »
    TA kopalnia może się pojawić w losowym miejscu nie koniecznie u noldorów u mnie na przykład jest na pustyni za D'sharami

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #383 dnia: Października 03, 2009, 12:13:44 »
    Ten brat jest w gospodach różnych miast.
    « Ostatnia zmiana: Października 03, 2009, 14:43:08 wysłana przez Tymbark »

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #384 dnia: Października 03, 2009, 13:23:25 »
    No ja jakieś 2 godz. temu zniszczyłem 3 armie i od tej pory nie mogę innych znaleźć. Chciałem sobie z gema wziąć 2 ręcznego miecza ale chyba wszystkie armie już rozwaliłem bo jeżdżę po mapce i mi się nie pojawiają nowe.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #385 dnia: Października 03, 2009, 14:43:49 »
    Zobacz sobie czy Ci się jakieś pojawiłi w Victory Progress...

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #386 dnia: Października 03, 2009, 17:12:33 »
    A ja przestalem grac w tego moda...za latwo.
    Za turniej wyciagam 20k]
    Zamki zdobywam w 50 pieszego luda(bug)
    W polu nie mozna toczyc szybkich bitew(bug)

Gram na "srednich" ustawieniach.

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #387 dnia: Października 03, 2009, 17:29:47 »
    A te armie się jakoś respawnują. Bo mam w tej chwili wszystkie mini frakcje na rozbici, a wszystkie ich armie zniszczone.

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #388 dnia: Października 03, 2009, 17:52:29 »
    powinny się zrespawnować jeśli lorda wypuściłeś a nie wziąłeś opcji dialogowej że ma więcej nie wracać do wojaczki.

Offline piotr3339

• Użytkownik
    « Odpowiedź #389 dnia: Października 05, 2009, 00:07:16 »
    zainstalowałem spolszczenie, lecz podczas rozmowy z lordami w gospodach, rozmowy nie są po polsku (niektóre) czy tak powinno być ;/ ? To jest niepełne spolszczenie ( ściągnąłem z tej strony )