Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 683626 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #300 dnia: Września 12, 2009, 13:52:29 »
    O co chodzi z tym winem? Już w wielu postach spotkałem się ze wspomnieniem o nim
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #301 dnia: Września 12, 2009, 15:25:45 »
    Nie wiem o co z tym winem chodzi ale ja w jakimś mieście (chyba Javigsholm) znalazłem w skrzynce na ulicy jakiś Various Loot...Może mi ktoś wyjaśnić co z tym zrobić?I czy jest jeszcze jakiś inny sposób zagarnięcia Gem'a oprócz uganiania się za lordami i Rane?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #302 dnia: Września 12, 2009, 16:48:16 »
    Nie wiem o co z tym winem chodzi ale ja w jakimś mieście (chyba Javigsholm) znalazłem w skrzynce na ulicy jakiś Various Loot...Może mi ktoś wyjaśnić co z tym zrobić?I czy jest jeszcze jakiś inny sposób zagarnięcia Gem'a oprócz uganiania się za lordami i Rane?
    Various lot jest do sprzedania, takie paczki łupów tych grabieżców.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #303 dnia: Września 12, 2009, 17:34:54 »
    Mam pytanie. Czy znalazł ktoś te gemy pokitrane jeszcze gdzieś indziej niż w tym Rane? Bo chciałbym już na starcie mieć ich więcej :D

Offline cichy26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #304 dnia: Września 13, 2009, 16:36:00 »
    Jeszcze raz któś zapyta o gemy to zabije . 

Jest tylko jeden schowany gem a reszte można zdobyć TYLKO w sposób walczenia z klanami !!!!

Offline przemoxx

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #305 dnia: Września 15, 2009, 12:44:24 »
    ten mod jest bardzo fajny ale szybko się nudzi

Offline BlackFenix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #306 dnia: Września 16, 2009, 08:38:36 »
    Powiem ciekawostkę odnośnie zarządców, którzy siedzą w miastach/zamkach/wsiach i o to po co się ich szkoli. Mając swoją postać już w jakimś stopniu wypakowaną i posiadając innych bohaterów którzy coś potrafią, można trenować swojego zarządce w naszych włościach przez co w menu budowy budynków pojawia się bardzo nowych budowli które można wznieść aby podnieść przychody danej lokacji:)) Osobiście bardzo mi się to podoba ta opcja gdzie można jednak wpływać na rozwój miasta bardziej niż w nativie gdzie można wybudować 2 budynki i na tym koniec:))
    Mam małe pytanie czy ktoś może mi powiedzieć w jaki sposób przenieść możliwość tworzenia patroli z naszych wojsk tak jak to się dzieje w modzie Lord and Realms? Chodzi mi o to co mam przenieść lub zmienić abym w pendorze też miał taką możliwość:))

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #307 dnia: Września 19, 2009, 10:32:18 »
    Witam!Jestem bardzo szczęśliwy jak i trochę nie gdyż walczyłem z Heretic Army i po wygranej bitwie ( O.o ) kliknąłem opcje "Acces the Item Pool" i wtedy zaparło mi dech w piersiach:
    Demonblade Armor:
    + 73 do ochrony ciała.
    + 35 do ochrony nóg.
    Siła:73

Jedynie ten czerwony napis jest mankamentem.Do założenia tej wspaniałej zbroi potrzebne jest 73 siły...
    Niestety tylko w tym wypadku wziąłem Char Export i wziąłem siłe na 73 i gdy wchodzę ponownie i nakładam jadę na tereny noldorów.Dołączyłem się do pierwszej lepszej bitwy i Noldorowie zadawali mi po jakieś 10 - 13 obrażeń z miecza, a z łuku jakieś 20 - 22.Jeżeli uda mi się to wkleję screena.Pozdrawiam!

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #308 dnia: Września 19, 2009, 14:34:41 »
    Mam bardzo irytujący problem, otóż wszedłem do tej ukrytej kopalni kupiłem 2h rune sworda ale nie mogę teraz wyjść z tej lokacji wyskakuje tylko komunikat w logu że w tym momencie nie mogę opuścić tej lokacji.

Co robić?

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #309 dnia: Września 19, 2009, 14:41:13 »
    Nie możesz wyjść stamtąd Tabem?Jeżeli nie to iż do oporu gdzieś w góry i jak się pojawi napis "Opuść obszar" naciśnij "F" i będzie w porządku.Ja osobiście żadnych problemów nie miałem i bardzo chwale autorów tego moda bo jest za co!Pozdrawiam!

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #310 dnia: Września 19, 2009, 14:49:58 »
    Hehe dobra działa tak jak powiedziałeś do oporu mapy i "F" ja po prostu jak doszedłem do brzegu mapy dawałem tab bo myślałem że od tego jest ten klawisz xD

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #311 dnia: Września 19, 2009, 15:07:27 »
    A ja chciałbym się zapytać od czego jest ten stary dziadunio w szlafroku w ukrytych kopalniach al - aziz?

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #312 dnia: Września 19, 2009, 15:13:45 »
    ja mu dałem wino i był bardzo zadowolony:P
    Ktoś tu wspominał chyba że on ulepsza tą broń którą weźmiesz od tego drugiego tylko trzeba mieć quality gem

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #313 dnia: Września 19, 2009, 15:43:31 »
    Coś wam zacytuję
    dlga_start:member_talk|Tak?
    dlga_start:close_window|Warning: This line is never displayed. It is just for storing conversation variables.
    dlga_member_chat:close_window|Warning: This line is never displayed. It is just for storing conversation variables.
    dlga_event_triggered:close_window|Warning: This line is never displayed. It is just for storing conversation variables.
    dlga_start:magic_weapon_dialogue_1|Sprawiedliwy Wiatr z tobą!  Co cię przywiodło do kopalni Aziz??
    dlga_start:magic_weapon_3a|Sprawiedliwy Wiatr z tobą!  Witam spowrotem w kopalniach Aziz.
    dlga_magic_weapon_dialogue_1:magic_weapon_2|Wybacz mi, Znalazłem mapę do tego miejsca i chcę je zbadać.  Kim jesteś, i co tak stary człowiek tu robi?
    dlga_magic_weapon_2:magic_weapon_a2|Przybierałem wiele imion przez te wszystkie lata. Możesz mnie nazywać Hamidaron.  Tak..., brzmi dobrze, nieprawdaż? ^^ Co ja tu robię?  Więc, czekam na klienta.  Jesteś klientem?
    dlga_magic_weapon_a2:magic_weapon_a3a|Tak, Myslę że to jest twoje imię.    Nie wiem czy jestem klientem czy nie.. co masz na sprzedaż?
    dlga_magic_weapon_3a:magic_weapon_a3a|Witam ciebie także.  Co masz na sprzedaż?
    dlga_magic_weapon_a3a:magic_weapon_a3|Sprzedałem najwspanialszy artefakt jaki był kiedykolwiek zrobiony rękoma nieśmiertelnych.  Ale tak niewiele może przyciągnąć moją uwagę. ^^ Jeśli nie możesz dostrzec co ci oferuję to nie marnuj mojego czasu i wróć później.
    dlga_magic_weapon_a3:close_window|Sprzedaj mi ten topór.
    dlga_magic_weapon_a3:close_window.1|Sprzedaj mi ten dwuręczny miecz.
    dlga_magic_weapon_a3:close_window.2|Sprzedaj mi ten miecz.
    dlga_magic_weapon_a3:close_window.3|Sprzedaj mi tą glewię.
    dlga_magic_weapon_a3:close_window.4|Sprzedaj mi ten łuk.
    dlga_magic_weapon_a3:close_window.5|Żegnam
    dlga_start:magic_azziz_1|Hmm?  Chodź tu.... nie uciekaj teraz.. postaw tu swoje stopy.. tak, tak tak.  Sekret ci wyjawię. ^^  Słuchaj uważnie. HA! Upolowana Przepiurka, dobrze oskubana.  Zdobądź mi ją śmiertelny człowieku.  Wtedy wróc i będziemy mogli rozmawiać.. być może..   Zwłaszcza jeśli przyniesiesz trochę wina.  Lubię wino.
    dlga_magic_azziz_1:close_window|Sekret, Upolowana przepiurka i wino?  Szalony stary pierdziel!  Mam lepsze rzeczy do robienia.. żegnam.
    dlga_start:magic_azziz_a1|Eh?  Znowu ty?  Co cię tu sprowadza?  Zgubiłeś się?  ...Masz wino?
    dlga_magic_azziz_a1:magic_weapon_a3|Wino?  Tak, oto trochę wina dla ciebie.
    dlga_magic_azziz_a1:close_window|Nie, Nie mam żadnego wina!
    dlga_magic_weapon_a3:magic_azziz_a3|aaaah!  Co to za.. ..Ja ah..tak.. gdzie jesteśmy...
    dlga_magic_azziz_a3:close_window|Hej!  Ty!! Obudz się! stary pierdzielu!
    dlga_start:magic_azziz_7|Eh?  Znowy ty.. bez wina?  BEZ WINA??? ^^^ Masz coś jeszcze?
    dlga_magic_azziz_7:magic_azziz_8|Może.. rzuć okiem
    dlga_magic_azziz_8:magic_azziz_8|Eh?  Hmmm.. chcesz handlować? Zobaczmy co tam mamy...
    dlga_magic_azziz_8:close_window|Wymień Runiczny Topór na Szafirowy Runiczny Topór.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.1|Wymień Runiczny Topór na Rubinowy Runiczny Topór.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.2|Wymień Runiczny Topór na Szmaragdowy Runiczny Topór.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.3|Wymień Runiczną Glewię na Szafirową Runiczną Glewię.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.4|Wymień Runiczną Glewię na Rubinową Runiczną Glewię.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.5|Wymień Runiczną Glewię na Szmaragdową Runiczną Glewię.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.6|Wymień Runiczny Miecz na Szafirowy Runiczny Miecz.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.7|Wymień Runiczny Miecz na Rubinowy Runiczny Miecz.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.8|Wymień Runiczny Miecz na Szmaragdowy Runiczny Miecz.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.9|Wymień Runiczny Łuk na Szafirowy Runiczny Łuk.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.10|Wymień Runiczny Łuk na Rubinowy Runiczny Łuk.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.11|Wymień Runiczny Łuk na Szmaragdowy Runiczny Łuk.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.12|Wymień Runiczny Miecz Dwuręczny na Szafirowy Runiczny Miecz Dwuręczny.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.13|Wymień Runiczny Miecz Dwuręczny na Rubinowy Runiczny Miecz Dwuręczny.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.14|Wymień Runiczny Miecz Dwuręczny na Szmaragdowy Runiczny Miecz Dwuręczny.
    dlga_magic_azziz_8:close_window.15|Szalony stary łysol.. żegnam.

edit down: No cóż. Chyba jesteś zbyt krótko na tym forum, żeby to wiedzieć........prawda jest okrutna......wystarczy poszukać.
    Co do pytania drugiego, to tez poszukaj na forum albo tu http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,46290.0.html jak nie ma to znaczy, że jeszcze nikt tego nie zrobił. Ale z doświadczenia wiem, że za którymś razem każdy jeniec do ciebie w końcu dołączy, wiem bo sprawdzałem.
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2009, 16:19:43 wysłana przez Kalpokor »

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #314 dnia: Września 19, 2009, 16:02:13 »
    Przy okazji mógłby mi ktoś podpowiedzieć co zrobić by więźniowie chętniej dołączali się do twojej armi? Bo nazbierałem trochę noldorów i z chęcią bym ich wcielił ale nie mogę.
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2009, 16:41:08 wysłana przez wizziusz wizz »