Pozdrawiam wszystkich użytkowników, jest to mój pierwszy post na forum, które przeglądam już od jakiegoś czasu, aż w końcu się przemogłem i zarejestrowałem. Regulamin przeczytałem więc kłopotów sprawiać nie będę, chyba że ktoś sam ich będzie szukał :). No więc skoro się przywitałem, to teraz coś odnośnie tematu. Jestem w Pendorze już od ok. 4 dni, choć moja postać ma już ich za sobą 21. Pogrywałem już w kilka modów, a tego oceniam jako najlepszego z nich wszystkich, choć nie grałem jeszcze w te najlepsze jak SoD i TLD, a przyszedłem do was rzecz jasna z płaczem, bo otóż pewnego ranka na zielonych łąkach Sarleonu postanowiłem, tak "na szybkiego", stworzyć własne królestwo i dogadać się z Noldorami (rzecz jasna wszystko było na kodach, ale nie besztajcie mnie za to bo podczas normalnej rozgrywki gram... no właśnie normalnie ;P). Wszystko ładnie szło, zdobyłem zamek na obrzeżach lasu, pokonałem 3 grupy elfów (Ctrl+Shift+F4;)), Wszystkich wziąłem do niewoli wtrącając pierwszą setkę do zamku, stworzyłem Królewskie Królestwo Pendoru (tłumaczenie własne :D) i zacząłem uwalniać Noldorów, nabijając sobie w ten sposób 100 punktów reputacji u moich chudych pupilków, ale i tak się do mnie nie przyłączyły. I tutaj przychodzi moment kiedy się załamałem na wszystkie możliwe sposoby i przyszedłem do was we łzach z zapytaniem - co zrobić aby te... elfy dołączyły do mojej kampanii?
Z wyrazami największego szacunku,
MarkusPal