No więc, mod na początku wydał mi się nawet fajny, wszystko super ekstra leveluje sobie, od czasu do czasu chodzę na turnieje. No dobra 20 lvl, około 80 woja, biorę na cel zamek bez żadnego lorda, oczywiście zmieniam w opcjach wielkość bitew na 25 i do ataku, wszystko ładnie, małe straty, zostało mi jakieś 50 ludzi, w zamku zostawiam 40 ludzi i idę kolejnych ćwiczyć. Wszystko ładnie, dumny jestem ze swojego podbicia i pierwsze co mi przychodzi do głowy to ruszyć na miasto i spróbować je podbić, no więc wziąłem około 40 berserkerów i około 60 rycerzy a to sarleoniskich a to z pendoru, no i ruszyłem, oczywiście exc, opcje i wielkość bitew na minimum. Straty miałem ogromne ale udało mi se je podbić, poszedłem do głównych hal zamku w mieście i do tego ziomka co zawsze stoi w każdym zamku i mieście. Zmieniłem kolor tych napisów co np. ci od berserkerów mają zielony itd. chyba wiecie o co chodzi. Potem jeszcze coś tam nawciskałem nie wiem nie umiem angielskiego, i to mnie teraz rozwaliło wychodzę z zamku a tam przed bramą dwóch moich klonów, mówią że są moimi królami a ja ich wasalem, wnerwiłem się, próbowałem ich się pozbyć, bez skutku. :) Dobra wychodzę z miasta, idę do zamku po swoją armie żeby podbić jakiś zamek, a tu co się okazuje, ani zamek ani miasto nie są już moje, cała armia jaka siedziała w zamku nie jest już moja, ale mało tego nie mam już nic wspólnego z tą ''nową frakcją'' bo jak gadałem z klonami odwołałem swoje wasalstwo, oj ja głupi. Dlatego teraz pytam się was jak i dlaczego te dwa klony, zabrały mi całe królestwo razem ze skórą, twarzą i IMIENIEM. Może wy wiecie coś na ten temat bo ja już kompletnie nie wiem co robić. :(