Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 685601 razy)

Opis tematu:

Offline 3mateuszE

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #1035 dnia: Lutego 22, 2010, 18:28:52 »
    Czy jest lepsza zbroja ?
    +9 do ochrony głowy
    +59 do ochrony ciała
    +24 do ochrony nóg
    Można założyć jeszcze hełm...
    NO SPAM

Offline detour

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1036 dnia: Lutego 22, 2010, 18:53:11 »

a już myślałem, że tylko ja mam zepsutą teksturę w/w hełmu

w poprzedniej wersji tego nie było

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1037 dnia: Lutego 22, 2010, 19:48:37 »
    a już myślałem, że tylko ja mam zepsutą teksturę w/w hełmu

w poprzedniej wersji tego nie było

No co ty, ja tylko jestem czujny i śpię w hełmie, no i się  troszkę wytarło/przetarło na potylicy, to i łysinkę widać;)

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1038 dnia: Lutego 22, 2010, 19:52:56 »
    Czy jest lepsza zbroja ?
    +9 do ochrony głowy
    +59 do ochrony ciała
    +24 do ochrony nóg

ja mam jakaś z Aeldriana co ma 69 ciala i 29 nóg zdaje sie

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1039 dnia: Lutego 22, 2010, 19:56:03 »
    Czy jest lepsza zbroja ?
    +9 do ochrony głowy
    +59 do ochrony ciała
    +24 do ochrony nóg

Są, ale niewiele odbiegające statami-poza zbroją demoniczną (nie pamiętam nazwy bo na samym początku na nią trafiłem), tyle ze ona wymagała 'siłki' na poziomie mnie niedostępnym. Dodawała ochrony ciała w okolicach 75 ,etc., etc.

Ja korzystam  z  walkiriańskiej zbroi Jednorożca  +8, +60,+28(piszę też z pamięci ,bo nie mogę  wejść w save'a,heh)

PS Ano tak,  zapomniałem o zabawkach  od skaperowanych herosów, niestety wszyscy oni zioną do mnie nienawiścią, więc nie miałem przyjemności zajrzeć im w"sloty", poza 'panem Buchachą', który sam się pchał do oddziału,ale on nic ciekawego nie miał na grzbiecie,ani  w garści.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2010, 20:06:13 wysłana przez Liveon »

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1040 dnia: Lutego 22, 2010, 20:14:18 »
    Aeladarian to prawdziwy wymiatacz :P Zostawiłem mu dwuręczniaka i dałem jakąś tam noldorską zbroję i gościu jest niepokonany. Nie dość, że prawie każda jego strzała trafia w cel, to jeszcze ma 192 hp i wszystkich na strzała :P Nieoceniony w oblężeniach pewnie będzie (jeszcze nie miałem okazji sprawdzić). Miał już może ktoś z Was Ithilrandira w oddziale? Jestem ciekawy czy będzie lepszy :D

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1041 dnia: Lutego 22, 2010, 20:30:11 »
    Czy jest lepsza zbroja ?
    +9 do ochrony głowy
    +59 do ochrony ciała
    +24 do ochrony nóg

Nie. Są takie powyżej 60(to już tylko w wariancie Lordly). A najlepsza ze wszystkich, czyli Demonplate Armour(nie mylić z demonskin) jest nie do uzycia bo wymaga 73 siły czy coś koło tego, a to jest niemożliwe do osiągnięcia normalnymi sposobami:P

Liveon - w sumie to nie pomyślałem, że można przerzucić jeńców do tego okna po lewej... Dobry, sporo łatwiejszy sposób, juz taki na granicy cheatowania właściwie. Cholera w najbliższym czasie go wykorzystam :P
    A ten mod Chaos War wygląda na zdecydowanie przesadzony, no i nie wiem jaka jest przyjemność w właściwie czekaniu aż lord padnie. Ale może kiedyś spróbuje.

daver <- z tego co piszesz wynika, że te screeny sa nieaktualne http://popmod.wetpaint.com/page/Warlord+Ithilrandir http://popmod.wetpaint.com/page/Warlord+Aeldarian
    « Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2010, 20:34:20 wysłana przez HUtH »

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1042 dnia: Lutego 22, 2010, 20:47:07 »

Liveon - w sumie to nie pomyślałem, że można przerzucić jeńców do tego okna po lewej... Dobry, sporo łatwiejszy sposób, juz taki na granicy cheatowania właściwie. Cholera w najbliższym czasie go wykorzystam :P
    A ten mod Chaos War wygląda na zdecydowanie przesadzony, no i nie wiem jaka jest przyjemność w właściwie czekaniu aż lord padnie. Ale może kiedyś spróbuje.

A tu się nie zgodzę:). Ja muszę stoczyć 3 bitwy z 'pełnosprawnymi przeciwnikami', żeby skaperować jeńców, właśnie patent ze zbiorowym samobójstwem(w formie rozkazu dla noldorów:" użyć broni obuchowej") niezbyt mi się podoba, ale... de gustibus non disputandum;)

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1043 dnia: Lutego 22, 2010, 21:00:55 »
    Tak, no jasne, że sposób z bronią obuchową jest blisko cheatowania, choć trzeba mieć przynajmniej tę chirurgię. Ale wszystko jest w ramach normalnej gry :P

Najlepiej połączyć te dwa sposoby, co zamierzam w najbliższym czasie uczynić :D

Offline Dejmonek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1044 dnia: Lutego 23, 2010, 00:10:31 »
    Proszę usunąć komentarz :D
    Nie mogę znaleźć opcji usuń :D
    « Ostatnia zmiana: Lutego 25, 2010, 11:06:11 wysłana przez Dejmonek »

Offline kobok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1045 dnia: Lutego 23, 2010, 01:07:10 »
    hehe widzę że sposób sie przydał z ogłuszaniem nawiasem mówiąc można prosciej samemu z łuku pruć do swoich i na to samo wychodzi czasem jak zabijemy niechcący to odejmuje morale -1 ;];];]

Offline bartus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1046 dnia: Lutego 23, 2010, 18:39:04 »
    w jaka wersję gracie Pop ja mam 2.0, widziałem na początku wątku "Proud" opisywał wersje 2,2 lecz link nie działa, znalazłem również wersje 2,5 i zastanawiam się czy ją ściągać?? Jakie jest wasze zdanie na ten temat???

Offline detour

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1047 dnia: Lutego 23, 2010, 19:09:45 »
    2,5

z tego co czytałem, to poza usunięciem kilku bugów, nowymi item'ami jest tam ważna zmiana
    tj. możliwość atakowania przyjaźnie nastawionych pomniejszych frakcji, co jak trochę pograsz
    bardzo docenisz

Offline bartus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1048 dnia: Lutego 23, 2010, 19:15:26 »
    To nie wiele zmienia... no i pytanie oczywiste co się  stanie z obecnym savem?? mam już ponad 500 dni za sobą i szkoda tracić ten czas :)))))

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1049 dnia: Lutego 23, 2010, 19:21:52 »
    @huth
    Przyjrzyj się tam. W opisie Ithilranidra wstawili noldor noble'a. A u Aeldriana Twilight Kinasa. :P Ponawiam pytanie.

Aeldarian:
    (click to show/hide)

Zabrałem mu zborję i dałem taką jaką widać na screenie :P

A tu ta zbroja o której pisałem wcześniej (z Aeldriana), niestety trochę sie pomyliłem i ją "przepakowałem", ale i tak wg. jest bardzo dobra i nei wymaga nadludzkiej siły :P
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2010, 19:36:12 wysłana przez daver194 »