Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP2016] Kolejka VI (deadline: 23.10.2016)  (Przeczytany 12422 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: [PP2016] Kolejka VI (deadline: 23.10.2016)
    « Odpowiedź #75 dnia: Października 24, 2016, 15:42:27 »
    Rome, powiem Ci, że również jestem zaskoczony. Patrząc na grę taktyczną HiW i wynik, jaki ugrało nam OR, jestem zdziwiony, że HiW nie urwało co najmniej 6 rund. Odczuwalna różnica w grze z obydwoma przeciwnikami jest nie adekwatna do wyników z tychże meczy :/
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #76 dnia: Października 24, 2016, 15:58:58 »
    Mecz można wygrać 12:0 co nie znaczy, że pojedynek był jednostronny. Każda runda mogła kończyć się nerwówką przecież. Wynik nie zawsze mówi wszystko o meczu. Jednak za pół roku i tak nikt nie będzie pamiętał jak to było.

Oczywiście nie ujmując nic żadnemu zespołowi.
    « Ostatnia zmiana: Października 24, 2016, 17:10:40 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #77 dnia: Października 24, 2016, 19:34:03 »
    W ramach jeszcze tych wszystkich prztyczków w nos pragnę przypomnieć że z HiW grało się w cudownej atmosferze, tak samo z resztą jak z wszystkimi innymi drużynami za wyjątkiem OR, więc w sumie wiadome jest kto tu zaczął prowokować.

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #78 dnia: Października 24, 2016, 19:41:04 »
    Prowokacje ze strony graczy OR ukazuje także ten screen

(click to show/hide)

co tylko podkreśla ich brak kultury.

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #79 dnia: Października 24, 2016, 19:57:15 »
    Widzę netoman że ból dupy za strzał po stopie dalej trzyma xD
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #80 dnia: Października 24, 2016, 20:15:48 »
    A mnie trochę bawi podejście niektórych graczy z ortalionów (bo jednak są też tacy, którzy nie biorą udziału w ich prowokacjach i którzy potem sami nie przejmują się treścią zwrotną i dla tych porządny +). Naprawdę dziwicie się, że jesteście nielubiani i ludzie z was kpią? Sami od początku turnieju zaczęliście kozaczyć potwornie i odnosić się arogancko do innych ("rozumiem" przyczepki do PE i SRC, bo Prusak miał osobiste problemy z tymi drużynami, ale dalej nie rozumiem, co np. HiW wam zrobiło, że i po nich cisnęliście przed meczem). Spójrzcie zresztą na skład, oto przykłady: Prusak, którego nie trzeba chyba przedstawiać i szkoda słów nawet na niego, Apocalyps, który od lat tylko zgrywa kozaka i znany jest z wyśmiewania słabszych w latach, gdy cokolwiek grał, einherjar, który tutaj dał się poznaćz wulgarnych postów, które miał cenzurowane i za które prawie wyleciał. Denios, którego można zrozumieć, bo dorasta, ale jednak zachowanie gnojka było wcześniej. I tak was widzą ludzie. Przykro mi, ale na szacunek nie zasłużyliście. A WV też nie jesteście, by brak kultury nadrabiać skillem. Ach, no tak. Zapomniałem, jaki to wasz lider jest utalentowany :P
    « Ostatnia zmiana: Października 24, 2016, 20:45:33 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #81 dnia: Października 24, 2016, 20:17:55 »
    Widzę netoman że ból dupy za strzał po stopie dalej trzyma xD
    Bardziej chyba ból stopy, bo co ma dupa do tego?

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #82 dnia: Października 24, 2016, 20:30:57 »
    Ile jadu i soli O_O

Offline besserwisser

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #83 dnia: Października 24, 2016, 20:31:55 »
    Sarracen_Sebek, Dyktator, einherjarPL, eRRoR13, Netoman i inni ktorych nie znam ale wrzucili swoja cegielke w tych tematach - jak sie czyta wasze posty to az chce sie was wepchnac do piwnic Krola Harlausa. Podobno to scena Napoleonic Wars jest zlozona z dzieci, moze i wiekowo to sie zgadza, ale ich posty przy waszych wypocinach, to po prostu normalna dyskusja.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #84 dnia: Października 24, 2016, 20:35:34 »
    Sarracen_Sebek, Dyktator, einherjarPL, eRRoR13, Netoman i inni ktorych nie znam ale wrzucili swoja cegielke w tych tematach - jak sie czyta wasze posty to az chce sie was wepchnac do piwnic Krola Harlausa. Podobno to scena Napoleonic Wars jest zlozona z dzieci, moze i wiekowo to sie zgadza, ale ich posty przy waszych wypocinach, to po prostu normalna dyskusja.
    Super to teraz powiedz z kim mamy przyjemność.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #85 dnia: Października 24, 2016, 21:02:56 »
    ...
    « Ostatnia zmiana: Października 24, 2016, 23:46:51 wysłana przez Lew »

Offline besserwisser

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #86 dnia: Października 24, 2016, 21:09:36 »
    To nie jest smieszne, to jest tragiczne.

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #87 dnia: Października 24, 2016, 21:13:02 »
    @Dyktator jeśli wg ciebie jestesmy prymitywnymi chamami bez szacunku do kogokolwiek, to kim ty teraz jestes i twoi koledzy po ostatnich wypowiedziach?Jeszcze ta "prusakowa" mania, niedlugo nikt kto gra/gral w ortalionach nie będzie mógł się wypowiadać bo będzie to przecież wg ciebie prusak xD. Próbujecie prowokować ale wam coś nie wychodzi. Jak to się mówi ; duzo gadasz mało robisz, "by brak kultury nadrabiać skillem" no cóż tobie i kultury i skilla brakuje, I kolejka 0:13 , drugi mecz 1:6 xD
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #88 dnia: Października 24, 2016, 21:19:30 »
    @Dyktator jeśli wg ciebie jestesmy prymitywnymi chamami bez szacunku do kogokolwiek, to kim ty teraz jestes i twoi koledzy po ostatnich wypowiedziach?Jeszcze ta "prusakowa" mania, niedlugo nikt kto gra/gral w ortalionach nie będzie mógł się wypowiadać bo będzie to przecież wg ciebie prusak xD. Próbujecie prowokować ale wam coś nie wychodzi. Jak to się mówi ; duzo gadasz mało robisz, "by brak kultury nadrabiać skillem" no cóż tobie i kultury i skilla brakuje, I kolejka 0:13 , drugi mecz 1:6 xD

No proszę, z 0:11 zrobiło się już 0:13 i jeszcze jakieś fikcyjne 1:6 się pojawia. No cóż, dopisuj sobie dalej, szczególnie, że Twoje nie lepsze są ;) I właśnie za takie akcje takich, jak ty nie zamierzam szanować. Ty, prusak i Apo najciężej się wyróżnialiście.
    I sądzę, że mam znacznie lepsze staty, niż ty, jak się pozlicza wszystkie mecze. Przy Tobie, to nawet ja jestem "pro-graczem" :)
    EDIT: ktoś mi właśnie policzył Einherjar - masz 19:44 :D znacznie gorsze od moich.

Trochę przesadnie ujęte, ale też jednak trochę racji jest. Z mojej strony to tyle, napisałem posta za dużo już. Mea culpa, człowiekiem też jestem i czasem granicę przekraczam. osoby typu Bojar, qner, czy Luther przepraszam, jeśli poczuły się urażone (a wiem, że niektórzy z nich się poczuli), bo do nich nie kierowałem żadnych postów.
    I uściślając - moje wypowiedzi, choć ironiczne, były prawdziwe. Myszka padała mi co 5 sekund, więc w zasadzie grałem bez niej. Dlatego po I mapie wyszedłem.
    « Ostatnia zmiana: Października 24, 2016, 21:34:23 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #89 dnia: Października 24, 2016, 21:26:55 »
    Sami od początku turnieju zaczęliście kozaczyć potwornie i odnosić się arogancko do innych ("rozumiem" przyczepki do PE i SRC, bo Prusak miał osobiste problemy z tymi drużynami) [...]
    O tej sprawie gadałem z Prusakiem gdy byłem jeszcze w PE i sytuacja troszkę inaczej wyglądała - on zrobił jedną rzecz, która nas rozzłościła, a szczególnie mnie, bo odkopał moje posty sprzed 2 lat i udostępnił pewnej osoby, nie z polskiego community. Plus były docinki z Ganczem, no, ale tutaj znając impulsywność Gancza i niektórych z OR, jak Denios, to można było się spodziewać :P. Ogólnie wszyscy z PE mieli pretensje do niego, jednak kilka tygodni temu sobie z nim to wyjaśniłem. W sumie wszystko jakoś się zakończyło, jednak i tak do dziś jedna osoba ma o to wielkie do mnie pretensje (chociaż był moment, co mówiła, że trudno, stało się, ale nagle jej się to przypomniało) i nie jest to Prusak, który ma to - podobnie jak i ja -  gdzieś. Zapewne nie miałbym, gdyby ucierpiała przez to jedna drużyna, ale wszystko jak pokazał czas, skończyło się bardzo dobrze. To tylko gra, była spina 3 tygodnie i stwierdziliśmy, że nie ma co docinać sobie przez grę. Co nie oznacza, że nagle jesteśmy wielkimi przyjaciółmi, bo tak nie jest, wciąż sporo nas dzieli i raczej nasze relacje są chłodne, ale nie skaczemy sobie już do gardeł, bo jak to stwierdził niedawno pan Boniek "Życie jest za krótkie by publicznie się kłócić" (mniej więcej tak to brzmiało). Zresztą na meczu z PE i po nim żadnych prowokacji nie widziałem ze strony żadnej z drużyn, także myślę, że nie tylko OR, ale również gracze SRC dokładają swoją cegiełkę do tego konfliktu, zamiast udać, że jest się mądrzejszym i starać się przemilczeć (zwłaszcza, kiedy pokonaliście ich w drugim meczu i udowodniliście wyższość).

Wiem, że nieładnie jest publikować prywatne wiadomości i zapewne Prusak by tego sobie nie życzył, jednak ma ona na celu pokazać, że pomimo swojego zachowania względem niektórych osób, czasem potrafi zachować się (albo udawać, nie wiem, liczy się akt) w miarę rozsądnie.
    (click to show/hide)

To tylko fragment naszej konwersacji - było jeszcze kilka innych elementów, gdzie sobie to wyjaśniliśmy dosadniej, jednak jest to już sprawa prywatna między mną, a nim. I piszę to też po to, by mi nikt nie zarzucił, że jestem naiwny i uwierzyłem mu po jednej wiadomości, bo było tego więcej.

Fakt, zachowanie Prusaka to taka sinusoida - raz jest w porządku, ale za 3 dni możesz być zmieszany/zmieszana z błotem. On sam miał okres, gdy widział w całym PE wroga nr jeden (zresztą pisał to tutaj), który ustalił regulamin PP, uniemożliwiając wystawienie graczy spoza Polski, jednak później był już spokój, przynajmniej w "miejscu publicznym", jakim jest tawerna.

(click to show/hide)