Pokaż mi temat, post, w którym Dyktator oficjalnie ostrzegał mnie banem. Ban jest bezpodstawny i tyle, w imię urażonej dumy pana Dyktatora dostaje bana, więc to wygląda perfidnie na chęć odegrania się na mnie ;) W dodatku robi to w dniu meczu, kiedy to ma pojęcia jaka jest u nas aktywność - jak chce banować to niech robi to na następny, a nie rzuca banami z prawa czy z lewa bez wcześniejszego ostrzeżenia. Masz temat ogłoszenia, tam Prince napisał post, w którym wstawił ostrzeżenia oraz napisał uzasadnienie - tutaj nic takiego nie ma miejsca, a Dyktator robi sobie prywatny folwark. Jak chce być taki profesjonalny i przywołuje się na WNL i inne turnieje, to niech nie zachowuje się jak dziecko, któremu zabrano zabawkę i musi pisać posty, bo ktoś uraził jego dumę. Tak samo pisałeś ty Netoman - mecz z L, spytałeś się, czy Ortalionowi Rycesze to te nooby/retardy które wygrały z nami fartem? To już też podchodzi pod recydywe, jeśli nie pamiętasz tego to pewnie logi pamiętają. Ale oczywiście, są równi i równiejsi ;)
+ Z tego co pamiętam, to bany zawsze były za większe przewinienia, a w tym wypadku bez podania wcześniejszego ostrzeżenia Dyktator rozdaje bany za posty na forum. Jak chcesz banować to banuj mnie na Tawernie, a nie wyżywasz się w turnieju, by tylko pokazać jak silny tutaj jesteś.