Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016)  (Przeczytany 15658 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: [PP2016] Kolejka V (deadline: 16.10.2016)
    « Odpowiedź #135 dnia: Października 16, 2016, 16:41:35 »
    Przeczytaj temat ogólny, kilka razy Prusak był proszony by zamienić swoje agresywne krzyczenie na konstruktywną krytykę. A on nie tylko tego nie zrobił, lecz jeszcze zaczął wyjeżdżać z tekstami osobistymi. Dziwi mnie to że Dyktator zbanował go dopiero teraz, mimo że już wczesniej kilka osób o tym do niego pisało. Dykcio dał Prusakowi więcej szans niż komukolwiek innemu, nie widzę powodu do narzekania. Zamiast tego niech Prusak poprosi kogoś z dołu tabeli żeby picknął PE. Albo trzeba było pomyśleć przed startem i się podłożyć by zamienić ligę w spacerek z rozgrzeweczką

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #136 dnia: Października 16, 2016, 17:00:43 »
    Pokaż mi temat, post, w którym Dyktator oficjalnie ostrzegał mnie banem. Ban jest bezpodstawny i tyle, w imię urażonej dumy pana Dyktatora dostaje bana, więc to wygląda perfidnie na chęć odegrania się na mnie ;) W dodatku robi to w dniu meczu, kiedy to ma pojęcia jaka jest u nas aktywność - jak chce banować to niech robi to na następny, a nie rzuca banami z prawa czy z lewa bez wcześniejszego ostrzeżenia. Masz temat ogłoszenia, tam Prince napisał post, w którym wstawił ostrzeżenia oraz napisał uzasadnienie - tutaj nic takiego nie ma miejsca, a Dyktator robi sobie prywatny folwark. Jak chce być taki profesjonalny i przywołuje się na WNL i inne turnieje, to niech nie zachowuje się jak dziecko, któremu zabrano zabawkę i musi pisać posty, bo ktoś uraził jego dumę. Tak samo pisałeś ty Netoman - mecz z L, spytałeś się, czy Ortalionowi Rycesze to te nooby/retardy które wygrały z nami fartem? To już też podchodzi pod recydywe, jeśli nie pamiętasz tego to pewnie logi pamiętają. Ale oczywiście, są równi i równiejsi ;)
    + Z tego co pamiętam, to bany zawsze były za większe przewinienia, a w tym wypadku bez podania wcześniejszego ostrzeżenia Dyktator rozdaje bany za posty na forum. Jak chcesz banować to banuj mnie na Tawernie, a nie wyżywasz się w turnieju, by tylko pokazać jak silny tutaj jesteś.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #137 dnia: Października 16, 2016, 17:52:52 »
    Jak chcesz banować to banuj mnie na Tawernie

Prawdopodobnie tak zrobię. Bo wszyscy mają już dosyć tego potoku szamba, które co kolejkę wylewasz.
    EDIT: Pisałem ci w temacie ogólnym, że dostaniesz bana, jak będziesz kontynuował. Nie mów, że nie ostrzegałem.

Jak to jest że inni gracze za obrażanie dostają po ostrzeżeniu gdy prusak bez ostrzeżenia dostaje bana na kolejke? Skoro obrazek wstawiony dla dominique i glupie nazwanie per kretyn kwalifikuje sie do bana, to dlaczego czesc graczy z SRC grala w meczu z PE, pomimo ze ich zachowanie nie bylo wcale lepsze (0rtalion święty też nie jest, to wiem). Mamy problemy ze skladem i trudno jest zebrać ludzi na mecz, nie piszę już o treningach które się nawet nie odbywają  z braku czasu.

Sprawę meczu SRC i ortalionów rozpatrywała reszta teamu (beze mnie, z oczywistych powodów). Nie znaleziono nic zasługujące na bana, jednak przypominam, że zaangażowani byli również Apocalyps i Denios. A więc, gdyby posypały się bany, to oni też by je otrzymali, ale o tym ciągle zapominacie.

I nie interesują nas Wasze problemy ze składem. Nie wyciągamy konsekwencji wobec drużyny, bo to byłaby przesada, jednak każdy odpowiada za siebie. Prusak robi dramy co chwilę w tym PP i za każdym razem przechodzi do prowokacji i obrażania ludzi. Za każdym razem jest wtedy upominany. Zresztą sam chyba zauważył, że przesadzał, bo nawet mnie przepraszał niedawno. Także dlaczego miałbym go teraz ostrzegać? Tak za każdym razem?

Myślałem nawet nad zdjęciem bana przed meczem albo zamiany kary na bana na jedną mapę, czy coś w tym stylu, ale to tylko gdyby pojawiły się przeprosiny. Zamiast tego dostałem kolejne wiązanki na priv. Poza tym nikt nie miał u mnie nigdy tyle forów, co Prusak. Zawsze byłem wobec niego zbyt cierpliwy, przez co nauczył się, że może wylać tyle szamba, ile chce, a potem i tak uchodzi mu wszystko na sucho. Dlatego od teraz będzie konsekwencja. Zaraz napiszę jeszcze ogłoszenie z dwoma ostrzeżeniami na przyszłość, żeby potem nie było wątpliwości.
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2016, 18:08:16 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #138 dnia: Października 16, 2016, 18:16:42 »
    " Pisałem ci w temacie ogólnym, że dostaniesz bana, jak będziesz kontynuował. Nie mów, że nie ostrzegałem."
    Daj linka, bo po przeczytaniu całego tematu ogólnego nie widzę żadnego ostrzeżenia w stronę prusaka chyba że jestem ślepy

Proszę bardzo, ostatni post: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=17014.msg342875#msg342875 // Dyktator

"że dostaniesz bana"," Nie mów, że nie ostrzegałem" no właśnie gdzie go ostrzegałeś, od razu mu dałeś bana.

Ja tu mówię o banie na forum, o którym ostrzegałem. Przeczytaj raz jeszcze tego posta, a jak nie umiesz, to nie jest mój problem.
    Gdzie w regulaminie turnieju jest napisane, że nie wolno wymierzyć kary bez ostrzeżenia? Pruska ma 10 lat i nie widzi, że przegina? To czemu w ogóle przepraszał? Jak ktoś prawie co kolejkę robi zamieszanie i kończy się to zawsze wycieczkami osobistymi, to w końcu poniesie konsekwencje. A obrona typu "a gdzie ostrzeżenie nr. 1, 2 i najlepiej zapowiedź bana na tydzień przed?!!! albo jak z tym o SRC "ale oni też!!!", przy okazji zapominając o tym, że wasi gracze również nie zostali zbanowani w tej akcji...
    Przestańcie zachowywać się, jak dzieci. Jak Prusak nie umie wziąć tego na klatę, to jego problem z brakiem dojrzałości. Zajrzyjcie też w ogłoszenia - padło tam dodatkowe ostrzeżenie przed banem na cały turniej Prusaka oraz ostrzeżenie dla drużyny za nieznajomość regulaminu. // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2016, 18:29:47 wysłana przez Dyktator »
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline Matkowski

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #139 dnia: Października 16, 2016, 19:01:14 »
    Legio XII 3 : 12 Mayonnaise Ritter Orden

Screen'y wyników:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    ID:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #140 dnia: Października 16, 2016, 20:21:00 »
    https://www.twitch.tv/jurdas -hiw vs or, niestety dziś bez Hajto polskiej sceny Warbanda
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #141 dnia: Października 16, 2016, 21:31:35 »
    Moje gratulacje, Bardzo dobra gra HiW i pięknie wywalczony remis.
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2016, 21:43:29 wysłana przez Apocalyps »

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    « Odpowiedź #142 dnia: Października 16, 2016, 23:36:59 »
    nietety zabraklo mnie dzisiaj na grze praca ... ehh ale zycze mydelko powodzenia gg
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #143 dnia: Października 17, 2016, 08:45:23 »
    Jeśli ktoś jest wyjątkowo aktywny w uprzykrzaniu życia to nie musi dostawać ostrzeżeń tylko bana ma od razu. Przypomnę też, że przy okazji ostrzegania Gancza zaznaczyłem, że dalsze flejmowanie na forum nie będzie akceptowane. I wyraźnie odniosłem to do wszystkich. Dyskusję na ten temat są więc nie na miejscu. Radziłbym się cieszyć, że to tylko na jedną kolejkę.
    (click to show/hide)

A więc ostrzeżenie jak najbardziej było tylko nie było wystosowane imiennie. I to tylko dzięki dobrej woli adminów zważając na ten fakt nie ma całkowitego bana. To zamiast pluć to ja bym dziękował na Waszym miejscu.

Offline Hawer

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #144 dnia: Października 17, 2016, 19:08:59 »
    Ive jeżeli chcesz żeby ktoś miał na uwadze twoje ostrzeżenia to radził bym je na drugi raz pisać w bardziej widocznym miejscu niż na 6/231 stronie spamu Gancza.
    (click to show/hide)

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #145 dnia: Października 17, 2016, 23:19:45 »
    Mam tylko 3 screeny z meczu Hiw vs OR
    http://imgur.com/a/1753V
    DANCE OR GET BANNED

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #146 dnia: Października 18, 2016, 18:06:24 »
    Wszystkie ID sprawdzone, zatwierdzone zostają wyniki wszystkich meczów.
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2016, 12:10:29 wysłana przez Rome »