Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47897 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #600 dnia: Października 29, 2016, 22:03:49 »
    - Zdj... zdjęcie - powiedział po cichu Gabriel - weź zdjęcie, które jest na... na podłodze. Prosz... Proszę.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #601 dnia: Października 29, 2016, 22:08:23 »
    qrwa dom nam się wali... biorę zdjęcie i wsadzam go do EVO po czym z żalem odkręcam bak campera wkładam szmatę i podpalam dzięki ... następnie sprintem do EVO i ruszamy rzucam do Gabriela syntezator z napisem zapnij się

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #602 dnia: Października 29, 2016, 22:25:19 »
    Gabriel zapiął się w pas, po czym zauważyłeś że chyba zapadł w lekki sen. Wyjechaliście samochodem na ulicę i dopiero po chwili nastąpił wybuch vana. Wybuch był na tyle silny, że również i budynek zawalił się pod wpływem siły. Szybko ruszyliście drogą...

Dokąd się kierujesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #603 dnia: Października 29, 2016, 22:52:46 »
    przed ostrą jazdą piszę do Claudie nikogo tu nie znam do cholery tylko ją....qrwa mać miałem cię nie niepokoić ale jest źle i potrzebuję cie bardzo ....wybacz będę u ciebie za 30 min i włamię się jak biedę musiał

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #604 dnia: Października 29, 2016, 23:08:39 »
    Claudia odczytała sms'a i wysłała Ci zwrotnego, że postara się tak szybko jak to możliwe wrócić. Ty tymczasem ostro ale na krawędzi prawa ruszyłeś ulicami miasta. Gabriel ciągle był w półśnie, usłyszałeś jak mamrocze po cichu imię Diana. Nie miałeś pojęcia czy chodzi o jego nową dziewczynę, czy o kogoś innego ale z całych swoich sił przyciskał zdjęcie, które mu oddałeś. Po jakimś czasie ciągle upewniając się że was nikt nie śledzi dotarłeś pod dom Claudii. Dla bezpieczeństwa zatrzymałeś samochód w alejce nieopodal mieszkania i udając pijanych zaprowadziłeś Gabriela do penthouse. Wykorzystując tobie tylko znaną lukę w jej zabezpieczeniach weszliście na górę.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #605 dnia: Października 29, 2016, 23:17:45 »
    ona mnie zabije...po tym kładę Gabriela w salonie qrwa mać ty debilu po co ta buta mogliśmy od razu iść wyżej kładę się na podłodze ona na pewno mnie zabije, teraz...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #606 dnia: Października 29, 2016, 23:24:50 »
    Po kilku chwilach i momentach zobaczyłeś Claudię, która wyszła z windy. Weszła do domu, odpaliła zabezpieczenia i mieszkanie zostało całkowicie odizolowane od świata zewnętrznego. Wyciągnęła jeszcze z kurtki jakieś urządzenie, które położyła na stole. Gdy spojrzałeś się na nią, powiedziała - Zagłuszacz GSM dobrej jakości. Daj mi chwilę, zaraz pogadamy - po czym zniknęła w garderobie. Po kilku minutach wyszła stamtąd, nie miała na sobie ramoneski ale widziałeś, że nie ściągnęła kabur z pistoletami ani pochew z bronią białą. Podchodząc do Ciebie zauważyła Gabriela leżącego na sofie, więc poszła do sypialni.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #607 dnia: Października 29, 2016, 23:33:02 »
    no to zginę....albo będzie cholernie bolało wstaje z jękiem co ma być to będzie biorę laptopa i wchodzę do sypialni zanim mnie zabijesz tu masz wszystko co wiem reszta .....spłonęła rzucam laptopa na łózko i zamykam oczy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #608 dnia: Października 29, 2016, 23:44:47 »
    Gdy wszedłeś do sypialni assamitka stała do Ciebie plecami. Gdy rzuciłeś laptopem na łóżko i zamknąłeś oczy wyobrażałeś sobie wszystko. Nagle poczułeś coś. Nie był to chłód pocisku, nie była to chłodna stal bądź inny metal. Assamitka po prostu przytuliła się do Ciebie i poczułeś gorąc jej ciała.. oraz gorąc jej warg gdy pocałowała Cię. Gdy oderwała się w końcu, wtuliła się w Ciebie i powiedziała - Nie mam najmniejszego powodu by Cię zabijać. Za dużo znaczysz dla mnie... Mam nadzieję, że to nie jest tylko jednostronne odczucie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #609 dnia: Października 30, 2016, 00:12:41 »
    nie, nie jest siadam na ziemi jest źle bardzo bardzo źle, to jest wojna wstaje prawie go zabili a tego nie odpuszczę nie tym razem, jak się obudzi będę cie potrzebował żeby to jakoś ubrać w słowa ja mam z tym problem chyba tracę kontrolę nad sobą

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #610 dnia: Października 30, 2016, 00:19:19 »
    Claudia usiadła przy Tobie. Czułeś ciągle te same perfumy, ten sam zapach włosów.
    - Kto tak urządził twojego Ojca? - spytała - Tracisz kontrolę nad sobą? Dlaczego tak sądzisz. Ves, co się dzieje? Suche fakty zainteresują mnie później, teraz mi chodzi o Ciebie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #611 dnia: Października 30, 2016, 01:17:38 »
    dorwę squrwieli wstaje w tym jestem dobry....zniszczę ich wszystkich patrzę na nią nieobecnym wzrokiem pozabijam ich chyba waruje już doszczętnie zejdź mi z drogi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #612 dnia: Października 30, 2016, 01:19:37 »
    Claudia wstała, po czym bez ostrzeżenia mocnym uderzeniem w twarz próbowała Cię ostudzić, po czym odskoczyła od Ciebie i przyjęła postawę do walki.
    - VESELIN! Przywołuję Cię do porządku!

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #613 dnia: Października 30, 2016, 01:23:06 »
    wyciągam karty moja mina mówi naprawdę chcesz to robić?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #614 dnia: Października 30, 2016, 01:33:48 »
    - Ryzykujesz walkę z maszyną do zabijania, zdajesz sobie z tego sprawę? - odpowiedziała Assamitka po cichu, po czym spuściła głowę by nie patrzyć Ci w oczy, wyciągnęła dwa ostrza i ustawiła je wzdłuż swojego ciała - wychodzi na to, że kłamałeś względem tego co czujesz do mnie.