Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47842 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #540 dnia: Października 28, 2016, 01:36:55 »
    Przeładowałeś obrzyna i powoli skradałeś się w stronę pokoju Gabriela. Gdy byłeś pod drzwiami już miałeś z kopa je otworzyć, gdy usłyszałeś... pewne niedwuznaczne odgłosy, które dochodziły zza drzwi.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #541 dnia: Października 28, 2016, 01:48:17 »
    odwracam się na pięcie i idę do EVO nie Będę mu przeszkadzał jadę nad Golden Gate się wyciszyć nie wiem jak długo wampiry mogą mam nadzieje ze 2h wystarczą cholera muszę jutro wysłać kasę siostrze

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #542 dnia: Października 28, 2016, 01:57:09 »
    Bez większych przeszkód po pewnym czasie dotarłeś nad Golden Gate. Zatrzymałeś się w miejscu, w którym byłeś z assamitką. Stanąłeś w tym samym miejscu, spojrzałeś się dal i wróciłeś myślami do swojej siostry. Pomyśleć, że tak nie dawno jeszcze byłeś człowiekiem, zajmowałeś się innymi sprawami. A teraz? Kainita, nieśmiertelny, dziecko nocy... Ciekawe, co teraz u niej słychać. Zacząłeś się zastanawiać, jakby wyglądało teraz wasze spotkanie... Tyle spraw jej do powiedzenia, ciekawe czy by Ci uwierzyła. Tia, uwierzyć... Sam jeszcze niedawno puszczałeś to w bujdy. San Francisco odmienia.. czy to dobrze, czy źle? Nie potrafiłeś ocenić. Spojrzałeś na zegarek, zauważyłeś że dopiero co dochodzi dwudziesta druga... Czas się cholernie dłuży. Gabriel zajęty swoimi sprawami, skrytka nie ruszona, twój haker pewnie sra po gaciach na myśl o waszym duecie, assamitka może obrażona? Wszystko to takie skomplikowane...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #543 dnia: Października 28, 2016, 02:14:23 »
    pierdolić to może czas się wynieść leże na masce samochodu i rozmyślam po jakimś czasie wyciągam z samochodu laptopa siostra.... przelewam jej z banku w Hongkongu 20k z wiadomością dopóki żyję nic nie będzie ci brakować po cholerę mi to wszystko było patrzę na klucz od skrytki co tam jest jadę na dworzec i tylko obserwuje okolice nie wchodzę tam więcej ostatnio od tych gości dostałem ostro po dupsku

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #544 dnia: Października 28, 2016, 13:31:11 »
    Zaparkowałeś w miarę bezpiecznym miejscu i rozpocząłeś obserwację wejścia do dworca. Nigdzie nie rzucił się żaden podejrzanie wyglądający pojazd. Oczywiście policji uzbrojonej ciągle było sporo, w końcu dworzec kolejowy to ważne miejsce w mieście. Po jakimś czasie zauważyłeś, że pewien znany Ci haker podąża chodnikiem w stronę dworca. Wyraźnie rozglądał się jakby chciał sprawdzić, czy ktoś go nie obserwuje.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #545 dnia: Października 28, 2016, 13:44:41 »
    no proszę mój szczurek wylazł z nory wyciągam laptopa i włączam podgląd kamer na dworcu zobaczymy co nas koleżka zrobi jednocześnie pisze sms do Gabriela podgląd dworca teraz jak nie chcesz przegapić

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #546 dnia: Października 28, 2016, 14:10:41 »
    Sms pozostał bez odpowiedzi, widocznie Gabriel nie miał czasu na przeczytanie twojej wiadomości. Ty tymczasem skupiłeś się na obserwacji swojego celu. Włączyłeś podgląd kamer i zobaczyłeś, że twój haker wyraźnie podążał w kierunku skrytek. Rozejrzał się niczym spiskowiec czy ktoś go nie śledzi, po spojrzał się na kamerę. Wyciągnął jakieś urządzenie z kieszeni, po czym obraz z kamery zanikł. Zacząłeś szybko sprawdzać inne, ale wszystkie kamery siadły. Spojrzałeś się jeszcze szybko na dworzec i zauważyłeś, że prąd całkowicie zanikł a policja ewakuuje spanikowanych ludzi.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #547 dnia: Października 28, 2016, 14:17:58 »
    oj chłopcze a miałeś szanse obserwuje wyjcie szukając mojego hackera w tłumie pewnie bedzie chciał sie przekraść jakos bokiem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #548 dnia: Października 28, 2016, 14:20:19 »
    Minęło parę chwil i momentów, w końcu dojrzałeś swojego hakera... Zaraz, coś się nie zgadza. Nagle zauważyłeś, że kilku ludzi ma takie same maski, rozchodzą się w różnych kierunkach. Do diabła, mają taki sam ubiór, prawie taki sam wzrost, prawie taki sam chód! Musieli to zaplanować...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #549 dnia: Października 28, 2016, 18:43:04 »
    a to mały szczur przywołuje w pamięci jaki ma chód,wzrost mowę ciała jak się porusza i szybko skanuje wzrokiem wszystkich "hackerów" ciekawe czy ta szopka to dla nas czy dla panów którzy jechali za mną

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #550 dnia: Października 28, 2016, 18:59:32 »
    Przypominając sobie szczegóły zauważyłeś, że trzech z nich wpasuje się w to czego poszukujesz. Dwóch przebierańców odeszło na północ, jeden na południe.

Za którym się kierujesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #551 dnia: Października 28, 2016, 19:03:02 »
    50 na 50 szans... jadę samochodem za obiektem kierującym się na południe wyprzedzam go o jakieś 50 metrów, wysiadam z auta i obserwuje dokąd się udaje

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #552 dnia: Października 28, 2016, 19:09:14 »
    Podążałeś za swoim obiektem w pewnej odległości. Starałeś się być niewidocznym dla niego, ale nie chciałeś też stracić go z widoku. W pewnym momencie obiekt zatrzymał się, rozejrzał się i szybko wbiegł w boczną uliczkę. Straciłeś obiekt z pola widzenia.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #553 dnia: Października 28, 2016, 19:14:39 »
    cholera... podchodzę do uliczki i do niej zaglądam pewnie i tak już go nie zobaczę bo się ulotnił

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #554 dnia: Października 28, 2016, 19:26:45 »
    Ostrożnie podszedłeś do rogu i zauważyłeś, że śledzony przez Ciebie obiekt stoi do Ciebie tyłem. Po chwili ściągnął maskę i puścił ją a ta upadła na podłoże.

Co robisz?