Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47692 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #510 dnia: Października 27, 2016, 00:51:46 »
    Gdy wsiedliście do samochodu i ruszyliście na ulicę, usłyszałeś od Gabriela - Coś konkretnego masz na oku, czy jedziemy kupić coś tańszego? Nie szalej tak z gotówką, lepiej kupić coś tańszego i wpakować w niego pieniądze, niż bujać się wozikiem za trzysta tysięcy i stracić go raptem po kilku godzinach. W sprawie smsa to dostałeś potwierdzenie, że assamitka odebrała go lecz nic Ci nie odpisała.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #511 dnia: Października 27, 2016, 01:01:07 »
    chowam telefon ej EVO był fajny, ale pewnie masz racje zobaczmy Nissany a konkretnie GT-R albo EVO tylko starszy może 9...... może jednak EVO jest 4 drzwiowy a to jest zawsze przydatne patrze na niego jest tańszy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #512 dnia: Października 27, 2016, 15:59:10 »
    - Zawsze możemy pojechać do salonu i zobaczyć co mają - odpowiedział Gabriel prowadząc samochód - Jest salon działający dwadzieścia cztery godziny na dobę, może uda się wynegocjować lepszą cenę. Chociaż jestem zwolennikiem kupowania tanich samochodów, rozbebeszyć je i stworzyć coś mocniejszego. Ale to twoje pieniądze.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #513 dnia: Października 27, 2016, 16:34:33 »
    EVO 9 jest tani i dość zacny do przeróbki tyle że poza mapowaniem na nowo silnika się na tym nie znam jeśli ty umiesz to z chęcią ci pomogę wzruszam ramionami jedzmy do tego salonu o którym mówiłeś spoglądam na niego zresztą twój wózek też można jeszcze podciągnąć zapewne

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #514 dnia: Października 27, 2016, 16:55:40 »
    - Pewnie tak - odpowiedział Gabriel wjeżdżając na główną ulicę - Ale wiesz, mnie nie przeszkadza. Świetny do ucieczek w mieście, duże przyspieszenie, wiele więcej nie potrzeba. No może gdyby jeszcze nie był tak delikatny - skończył prowadząc dalej. Po jakimś czasie wjechaliście na parking przed budynkiem dealera. Gabriel zaparkował po czym wysiedliście.
    - Idź do środka i rozejrzyj się, zaraz dołączę - powiedział, po czym odszedł na bok wyciągając telefon.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #515 dnia: Października 27, 2016, 17:02:58 »
    delikatny wiem coś o tym pamiętasz mój spłonął wchodzę do środka rozglądam się chwile i zaczynam przeglądać auta poszukując już zmodyfikowanych wersji żeby mieć bazę do późniejszych przeróbek zaraz pewnie przyleci sprzedawca zachwalać wszystko co tu ma pewnie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #516 dnia: Października 27, 2016, 17:23:14 »
    Po chwili wyszedł z zaplecza młody mężczyzna w garniturze. Poprawił szybko swój wygląd, po czym podszedł do Ciebie i powiedział - Witam. Jak rozumiem, szuka pan jakiegoś sportowego samochodu. Mamy takie, mamy - po czym prawie wziął Cię pod rękę i poprowadził ku trzem EVO, które stały sobie obok siebie - Nowe, prosto z Japonii. Któryś do pana przemawia? Przekonuje? Podobno to samochód wybiera właściciela, a nie właściciel samochód.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #517 dnia: Października 27, 2016, 18:06:51 »
    pytam się o ceny, parametry poszczególnych aut oraz sprawdzam który ma już jakie modyfikacje no fajne autka przejawiam szczególe zainteresowanie tym, zaczynam je oglądać uważnie w oczekiwaniu na Gabriela co może pan mi na jego temat powiedzieć pytam sprzedawcy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #518 dnia: Października 27, 2016, 18:33:09 »
    - O tym? - powiedział sprzedawca, po czym stanął przed maską i zaczął nawijać - EVO VIII MR FQ400 - podniósł przednią maskę i kontynuował - silnik to dwulitrowa jednostka R4 o mocy czterystu jedenastu koni mechanicznych, od zera do setki w około cztery sekundy, a prędkość maksymalna to dwieście osiemdziesiąt dwa kilometry na godzinę. W standardzie dorzucamy dywaniki. Reszta wiadomo, dodatki płatne. Zainteresowany? - po czym zamknął maskę - Cena katalogowa pięćdziesiąt sześć tysięcy dolarów. Dla pana za pięćdziesiąt cztery. Co pan na to?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #519 dnia: Października 27, 2016, 19:55:40 »
    plus stały napęd 4x4 tak wiem wsiadam do środka i przymierzam się do kierownicy 54k tak...trochę dużo ja powiedział bym że raczej 50 wysiadam

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #520 dnia: Października 27, 2016, 20:02:14 »
    - Pięćdziesiąt tysięcy? To prawie darmo - żachnął się sprzedawca - Pięćdziesiąt cztery, ja też muszę coś zarobić. Już i tak obniżyłem dwa tysiące, a to dużo.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #521 dnia: Października 27, 2016, 20:29:04 »
    a ile by kosztował dodatkowy tuning tego auta i ile by to zajęło rozglądam się za Gabrielem myślę że dobijemy targu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #522 dnia: Października 27, 2016, 20:43:48 »
    - Tuning to nie u nas, my tylko sprzedajemy samochody - powiedział sprzedawca, po czym poprowadził Cię do biurek, byście mogli podpisać umowę kupna-sprzedaży. Mężczyzna zaczął wklepywać informacje.
    - Proszę o dowód osobisty i prawo jazdy - powiedział do Ciebie sprzedawca.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #523 dnia: Października 27, 2016, 21:23:49 »
    o cholera dokumenty....i tak będę musiał zrobić podróbki proszę uprzejmie oto moje dokumenty uśmiecham się i podaje papiery gdzie ten Gabriel miał dołączyć za moment po podpisaniu papierów odbieram kluczyki i wyjeżdżam z salonu, rozglądam się czy auto Gabriela jeszcze jest przed salonem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #524 dnia: Października 27, 2016, 21:37:44 »
    Mężczyzna wziął dokumenty, pospisywał sobie wszystko oraz zrobił ich ksero, po czym Ci je oddał. Po chwili dołączył do Ciebie Gabriel i spytał - I jak tam załatwianie spraw? Wybacz, musiałem wykonać telefon, że się spóźnię.