Chcę, żeby SRC podało dzisiaj swój roster na turniej, a nie że my jako Ortalionowi Rycesze mamy grać z kimś, z kim nie mam pojęcia kogo wystawi na najbliższe spotkanie. Robi się to trochę irytujące, bo w regulaminie stoi punkt, że
2.2 Wszyscy muszą mieć przypisane ID. Jeżeli drużyny nie zdążą zgłosić ich przed końcem zapisów, muszą to uzupełnić po pierwszym zagranym meczu.
A w tym momencie jest już po zapisach, a ja nie widzę nawet graczy, z którymi mamy się zmierzyć.
Poza tym każdy ma problemy kadrowe w tym roku, u nas nie przelewa się często z aktywnością + nie ma Eduarda, który gra każdy spawn w WMT, w PE widoczny jest brak Firuniena, Broomsticka oraz Pona, którzy wnoszą dużo jakości do ich drużyny na WMT, a SRC narzeka, że nie ma wielu aktywnych graczy - przepraszam bardzo, SRC ma top infów w EU jak Sebek i Error, mają dwa top łuki w EU jak Virus i Matafiks, to jeśli są problemy z ludźmi to albo bierze się do składu, nazwijmy gorszych graczy niż wymieniona wcześniej 4 albo się w ogóle nie zapisuje na turniej. W tym momencie słyszę problemy, że SRC brakuje graczy takich jak Trebron, Cristo, Harman czy Carpe. Rok temu ich nie brakowało i wiemy jak wyglądał Puchar Polski, ciężko w ogóle rywalizować na polskiej scenie z drużyną, które chce mieć cały skład złożony z reprezentacji Polski, która jest najbardziej utytułowana na Native. Z całym szacunkiem do mojej drużyny, która stara się i próbujemy grać jak najlepiej tylko potrafimy, ale chciałbym mieć takie problemy z graczami jak SRC :>