Odpowiadając Bojarowi;
1. Gdzie niby napisałem że oszukują w sondażach? Napisałem, że nie warto im ślepo wierzyć (lub też w wersji dla mądrych inaczej którzy sami nie wyłapią o co chodzi -
"głosować tak jak one mówią bo więcej osób a jeden głos i tak nie zmieni".)
2. Taak? Zbierają już głosy pod petycją o powtórzenie referendum. W jeden dzień zebrali ponad milion, dodatkowo stale podnoszą się głosy mówiące że samo referendum nic nie zmieni wspierane FAKTEM, że referendum nie ma żadnej mocy prawnej zarówno w UK, jak i UE.
3. Soros służy tu za przykład, obecny już od kilku lat kryzys jeszcze na dobre się nie skończył a już nadchodzi drugi. Zresztą, straszenie kryzysem w przypadku odejścia UK ma miejsce w polskich mediach odkąd w ogóle usłyszeliśmy o Brexicie.
4. Serio nie wyłapałeś ironii? Wow. To patrz; osobiście uważam, że dzisiejsze zwycięstwo ze Szwajcarami to wedłg Ryśka też temat zastępczy mający przyciemnić sprawę TK :)
5. Drukowanie szmatławców z Królową na pierwszej stronie i napisem stwierdzającym iż broni ona opcji proeuropejskiej chyba gdzieś ci umknęło.
6. Dyskusji na ten temat nie będę nawet zaczynał, nie w takim miejscu :D
Przyznam jednak, iż uwaga trafna. Gratuluję.
7. Haha, czemu? Zabolało, panie nowoczesny?
8. Napiszę jedną kropkę zamiast trzech: .
9. Zdziwisz się.
10.
http://niezalezna.pl/81646-sa-pozwy-bedzie-wyjasnianie-nieprawidlowosci-i-falszerstw-wybory-prezydenckie-w-austrii-jak-krhttp://pikio.pl/austria-prawica-podejrzewa-oszustwo-w-wyborach-prezydenckich/11. Pff, wspomniane kraje przynajmniej mają coś do gadania. Ze wszystkich obecnych tam rodaków, w referendum mogą wziąć udział tylko posiadający tamtejsze obywatelstwo, a tych jest zaledwie kilka tysięcy. Niecały jeden procent Polaków z brytyjskim obywatelstwem z pewnością jest wart wystosowania specjalnego apelu i powinien zaważyć na wyniku całego referendum. Tak, po raz kolejny się zgadzamy.
12.
Za ostatni punkt, zbanowałbym z dopiskiem "Fakt, poszukaj sobie bardziej ambitnego forum".
Zbanowałbyś, ale nie możesz. Przeanalizuj to. Dostrzegasz? Widzisz? Tyle życia tu zmarnowałeś i niczego się dorobiłeś ;(
Jakby to napisał pewien ktoś - "nie banujcie plox, chce beke mieć jeszcze chociaż troszku"
Arystokratyczna wzgarda, niczym nie poparta, razi.
Poziom wypowiedzi na tym forum to dno, i nie mówię tu nawet o poziomie merytorycznym, kwiczy poziom poprawności wypowiedzi pod względem gramatyki. Ja rozumiem dysmózgię, dysgrafię, dyslekcję czy co wy tam jeszcze macie, no ale cmon, trzeba chcieć żeby coś osiągnąć. A nie tłumaczyć się że "moge robić błendy bo mam dysmózgie". A najśmieszniejsze jest to, że wy jeszcze zbieracie się w grupy i atakujecie ludzi którzy próbują was poprawiać. :D
Zaniedbania, niedbalstwo administracji skutkuje tym, że wchodzi się już tu tylko dla beki.
Zgadzam się w 100% - szczególnie z ostatnią częścią - inaczej po przeczytaniu paru postów simskilla i jego obrońców uciekłbym stąd już pierwszego dnia. Na początku próbowałem pisać na poważnie, ale się nie da. Wy jednak jesteście w większości tak przewrażliwieni a jednocześnie odważni*, że to aż przyjemnie wejść tu od czasu do czasu i patrzeć jak prawdziwi gracze zachowują się w swoim naturalnym środowisku.
*pod warunkiem że w pobliżu są koledzy którzy w razie co przylecą z odsieczą
stworzyć pierdylion multikont i prowokować co to niektórych. A patrząc, na ten ostatni punkt, to byłoby bardzo łatwe xd
Prowokować? Do czego? Są tu tacy którzy nie potrafią skleić dwóch zdań składniowo, bo o interpunkcji czy ortografii to ja nawet nie wspominam. Uzupełniają ich jeszcze ci z zawyżonym ego, oraz jeszcze śmieszniejsi, ci którzy życie wirtualne stawiają sobie ponad rzeczywistym. Ich chcesz prowokować? Do Dyskusji? :D
Dwa słowa dla tego z cyferkami w nicku który postanowił zaimponować innym swą determinacją oraz wiedzą i zminusować moją wypowiedź pisząc w wyjaśnieniu głupotę.

To są notowania Indeksów Europejskich z ostatniego czwartku. Gdzie, według ciebie, to leci w na głowę? Skoro te akcje trzymają się w miarę dobrze to oznacza właśnie że żadne Brexity póki co nie są im straszne, a nie że "już idzie w dół". Kryzys to się dopiero zacznie. Chciałeś błysnąć, nie wyszło.
To zapewne moje ostatnie słowa tutaj bo niemiła administracja nie pozwoli mi śmiać się z was dłużej, więc trzymajcie się wszyscy cieplutko. Szczególnie ty, Błądlwinku :*