Fiszek, ale co to ma do rzeczy ? Nie jest to rok aktywności.
Tak generalnie to źle rozumiesz słowo "rocznica". Z definicji jest to dzień przypadający lata od wydarzenia, które jest celebrowane. Nikt nie mówi, że musi być ciągłość. Tak samo 11 listopada każdego roku celebrujemy rocznice odzyskania niepodległości w 1918, podczas gdy po drodze utraciliśmy suwerenność. Również rocznice chrztu w 966 też celebruje się co ileś lat, mimo że po drodze Polska zniknęła z mapy świata.
Też mam blokade piw ;c
Nie, nie masz. Uprawnienia do dawania piw nabywa się dopiero po napisaniu 100 postów (w 2015-2016/17 było od 30, tak jak do 2015 było od 200).
No i skoro o piwach mowa, to chyba dałem już przykład, co się dzieje, gdy ktoś tej opcji nadużywa. Chciałbym tylko przypomnieć Ci Fiszku, że Twoja blokada na modyfikacje reputacji obowiązywała w dniach 29 I - 1 III tego roku. Domyślasz się więc, że kolejna może być dłuższa nawet niż u Stasiulka. W przypadku permanentnego nadużywania tej opcji do hejtu przez niektóre osoby, rozważymy stałą blokadę na piwa dla tych osób.
A jeśli naprawdę nie umiecie sami zauważać, gdzie stoi granica w dawaniu piw, to po prostu przyjmijcie sobie prostą regułę - "daję piwo, gdy chcę pochwalić zachowanie lub komuś podziękować; gdy chcę prowokować, brać udział w dramach lub odpowiadać na prowokację, to napiszę dany komentarz w poście, nie w opisie karmy". Ta opcja naprawdę będzie dla was bezpieczniejsza.