Byłem dziś na waszej bitwie z 77y gracie na serwerze hostowanym w Polsce i cieszycie się, że wygrywacie rundy (2-3 osoby miały ponad 100 pingu).
Mogli załatwić własny server albo chociaż własnych graczy.
W melee dostajecie sromotny wpierdol Zawisza dziś miał 25/5 na 10 rund więc nawet się nie ośmieszajcie.
Nie widzę związku z moim postem. Nie wiem w jakiej kwestii miałbym się ośmieszyć, tym, że Zawisza miał dobre staty? Tym, że 77y+2 (czy ilu was tam było) inviteów było lepsze niż 12pp? Gratuluję ponadprzeciętnej percepcji. Przyznaj się, który z was chce ode mnie autograf? o.O
Może rozważ - ze swoim przyjacielem jarlem - założenie nowego pro-elo-highlevel regimentu dla takich skilli jak wy, to może spełnisz swoją skrytą ambicję dorównania DaPietrze.
Swoją drogą, tu bardziej zwrócę się do 16pp (Czyli w sumie... do Ciebie, nie?), może następnym razem przyprowadźcie wszystkich swoich ludzi, dzięki temu jak połączycie siły z innym regimentem, to może nie będziemy musieli trzymać 13 osób na obserwatorze.
Btw dobre staty baldwin.
Dzienki reprezentancie polski, pozdro mordeczko i z fartem.
Porywanie się tak słabego pułku na 17e to samobójstwo. Pułki takie jak K-KA, 15th, 66th dostają baty od 17e, a wy chcecie coś ugrać? Bo wątpię, że uda wam się powtórzyć wynik 16pp.
Uwierz mi, że żaden polski pułk nie jest dla nas wykładnikiem. Ani stare 12pp, ani 5pp, czy 16pp i wasz pseudo sukces ^^
"Byliśmy najlepsi w polsce!!! Gdy istniały tam 3-4 aktywne regimenty piechoty!!! Jesteśmy bohaterami!!!"