Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ECS3] European Championship Series 3  (Przeczytany 13171 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ECS3] European Championship Series 3
    « Odpowiedź #45 dnia: Maja 10, 2016, 21:02:20 »
    NIE ROZUMIESZ ŻE MI CHODZI TUTAJ O TO BY DRUŻYNY Z KWALIFIKACJI ZNALAZŁY SIĘ W 4 KOSZYKU BY BYĆ FAIR DO TYCH DRUŻYN KTÓRE ODPADŁY W ELIMINACJACH A SĄ LEPSZE OD NIEKTÓRYCH ZAPROSZONYCH I TO NIE MA ŻADNEGO ZWIĄZKU Z MECZAMI TAKIMI JAK KURWA VS F ITD R-O-Z-U-M-I-E-S-Z?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #46 dnia: Maja 10, 2016, 21:02:33 »
    Kto byłby najlepszy, to by się okazało ("dopóki piłka w grze..."), ale jak pisze IvE - dzięki koszykom masz ekscytujące mecze w kulminacyjnym punkcie, czy w finałach. Nie chciałbym mieć finałów, jak na WNL4, gdzie AE przerżnęło Agincourt do jaja. To odbiera hype i wszystkie emocje z tym związane. Turniej sprowadza się do zagrania przez graczy, czy raczej odklepania jednostronnych meczy na etapie, gdzie normalnie na streamach zbiera się po kilkaset osób.

Ja rozumiem to... Tylko powiedz mi jaki sens ma zapraszanie tylu drużyn jak wiadomo, że nie prezentują takiego samego poziomu, ani nawet porównywalnego... A druzyny z poza są tylko 4....

I teraz najlepszy przykład: DoF... Rozumiem, że oni są dość starym klanem, ale oni zarówno w kwalifikacjach zarówno w A i B nie ugraliby rundy w finale, albo ugrali by jedną... A drużyna RR, która zagrała genialnie na początku i prawie wyeliminowała DGNR odpada... I jaki to ma sens...

Po za tym emocji by nie zabrakło, bo meczy jest sporo, a byłby emocje z tym kto wyjdzie z grupy a nie odbębnienie pierwszych 4 meczy i prawdziwa gra w półfinale.
    A to co zaproponował Prusak na Taleworlds jest niesamowicie uczciwe, bo opiera się na osiągnięciach w ostatnim turnieju a nie na subiektywnej opinii.

(click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #47 dnia: Maja 10, 2016, 21:04:35 »
    Ja to doskonale rozumiem Prusak. I powtórzę Ci bo emocję wzięły górę nad rozumem.

-Gdyby tak zrobić jak proponujesz to by się znalazł inny taki Prusak jak Ty i by stwierdził, że te zaproszone teamy są lepsze od tych z kwalifikacji. I też by było źle i w ogóle be.

Jesus. Ile razy można się powtarzać.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Maja 10, 2016, 21:06:44 »
    -Gdyby tak zrobić jak proponujesz to by się znalazł inny taki Prusak jak Ty i by stwierdził, że te zaproszone teamy są lepsze od tych z kwalifikacji. I też by było źle i w ogóle be.
    Gratulacje, wygrywasz statuetke na największego retarda w tym roku, który nie potrafi odpowiadać na posty. Wygrana w maju, dobre osiągnięcie.
    Zaproszone teamy są lepsze od tych z kwalifikacji. Czy czasami o to nie chodzi? XDDDDD
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #49 dnia: Maja 10, 2016, 21:09:18 »
    No cóż Prusak. To wymienimy się nominacjami. I alleluja. A teraz idź sobie meliskę zaparzyć. Bo martwię się o Twoje zdrowie.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #50 dnia: Maja 10, 2016, 21:31:16 »
    Grupa A
    Alliance of Destruction
    Tranquility
    Defenders of Wonwokie
    new Warband Order

Grupa B
    Defenders of Faith
    Guard of Istiniar
    Degenerated
    Unity

Grupa C
    Cheshire Cats Clan
    Auxilia
    Public Enemies
    KURWA

Grupa D
    Fearless
    Ferocious Trident Wielders
    Battle Ready Orphans
    Freelancers

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #51 dnia: Maja 10, 2016, 22:24:45 »
    Losowanie grup równie szczęśliwe dla mnie co wylosowane pytanie na ustnym polskim :)

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #52 dnia: Maja 10, 2016, 22:28:24 »
    Losowanie grup równie szczęśliwe dla mnie co wylosowane pytanie na ustnym polskim :)
    A co dostałeś :D, ja motyw vanitas xd. Jestem żałosny z polaka, ale dałem radę :D

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Maja 10, 2016, 23:42:13 »
    Grupa nie jest tragiczna, ale też jakaś genialna nie jest... DGNR i Unity... zobaczymy jak to będzie :P Wolałbym BRO od DGNR, ale może się uda.

Swoją drogą widział ktoś roster DoFu:
    47 osób :D
    (click to show/hide)

Chyba najciekawsza grupa to grupa D. Oczywiście F_ najprawdopodobniej wygra tą grupę, ale interesująca będzie walka o 2 miejsce, gdyż zarówno ftw jak i feerless mogą powalczyć z Bro.

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #54 dnia: Maja 10, 2016, 23:53:30 »
    A co dostałeś :D, ja motyw vanitas xd. Jestem żałosny z polaka, ale dałem radę :D
    Twoje pytanie miał kolega po mnie zdający, ja ez motyw podróży.

Tak, żeby napisać coś na temat to powiem, że dla mnie czarnym koniem turnieju może być Auxila.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Maja 11, 2016, 00:01:37 »
    Auxilia nie jest mocna, jak były męki na zamkniętej z drewnianym CoR, w którym musiałem grać dużo indywidualnie to wątpie. Dla mnie czarnym koniem będzie BRO, widziałem ich w akcji i jeśli podejdą do tego poważnie to mogą coś ugrać. Widać postęp od poprzedniego roku, skillowo bardzo dobrzy i widać że grają sporo na normalnych serwerach a nie Ludusach itd

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Maja 11, 2016, 00:03:44 »
    (click to show/hide)

Jak pokonają Pub to może im się uda coś ugrać... Wszystko zależy od tego meczu, bo raczej nikt nie wierzy, żeby Kurwa przegrała jakikolwiek mecz w grupie.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #57 dnia: Maja 11, 2016, 10:29:20 »
    Pierwsze mecze dopiero w następny weekend, żenua. Grupa A: Wonwokie i nWo, Grupa B: Unity i DGNR, Grupa C KURWA i Pub/Auxilia, Grupa D: Freelancers i BRO,  fearless to płotki a z ftw ludzie pouciekali i się nie dziwię, bo ten retard Sabo jest irytujący.

Powodzenia wszystkim.
    Swoją drogą widział ktoś roster DoFu:
    47 osób :D
    W którymś WNLu PE&KoH miało chyba z 60 :D

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #58 dnia: Maja 22, 2016, 21:50:42 »
    (click to show/hide)

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Maja 22, 2016, 22:53:46 »
    Podkładaliście się mu żeby się wybił w statystykach? Ile wam zapłacił? Bo widzę, że nie było rundy, żebyście wszyscy nie zginęli a i tak wygrywaliście :P
    Tak czy inaczej spoko screen :D

Edit: Dopiero teraz spojrzałem na TW.  Ile wy mu tam fragów wbiliście :D Ponad 60 będzie chyba...
    Editv2: Równo 58 :D