Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60045 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #990 dnia: Lutego 24, 2017, 18:02:46 »
    Dowiemy się tego za chwilę, oraz dowiemy jak zachowa się Książę, co może być ciekawe, pamiętaj że będę cię chronił ale to jest teren Camarilli i nie mogę za wiele. Prawa tutaj muszę przestrzegać, Ty w sumie też powinieneś zwłaszcza jak zaprosiłeś swój klan na narady w to miejsce, to jakby postawić im informację, że to miejsce jest miejscem obrad więc bez burd itp.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #991 dnia: Lutego 25, 2017, 16:52:03 »
    to się jeszcze okaże, mam nadzieje że nie dojdzie do niczego, ale obiecać nie mogę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #992 dnia: Lutego 25, 2017, 17:06:07 »
    Veselin i John

Podczas Waszej rozmowy zauważyliście, że do klubu weszło trzech Ravnosów, którzy rozdzielili się po klubie. Znany Tobie Veselinie Ravnos skierował się do baru, reszta rozeszła się tak, by mogli obserwować wszystko i wszystkich.

Co robicie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #993 dnia: Lutego 25, 2017, 17:24:13 »
    oho zaczynamy bal poprawiam się na krześle znajdą nas i nie rób głupot

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #994 dnia: Lutego 25, 2017, 21:29:52 »
    Nie ma sprawy, mam nadzieję że wy również będziecie spokojni usadawiam się wygodniej by móc łatwiej bronić Veselina

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #995 dnia: Lutego 25, 2017, 22:08:15 »
    Veselin i John

Po kilku minutach zauważyliście, że cała trójka skierowała się w Waszą stronę. Przeszli bez słowa przez "bramkę" i podeszli do Was. Wzięli krzesła od innych stolików (kto by się tym przejmował) i usiedli przy Was. Po chwili odezwał się ten z długimi włosami:
    - Witaj Ves, pozwól że Ci przedstawię Sylwestera Da'Gisonno - dotknął ronda kapelusza by się objawić - oraz Jasona Carmine'a. Kim jest Twój przyjaciel Assamita?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #996 dnia: Lutego 25, 2017, 22:52:09 »
    a to jest mój przyjaciel assamita kładę skrzynkę na stół witam panów wyciągam rękę do obu panów

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #997 dnia: Lutego 25, 2017, 22:56:18 »
    Kiwam głową pozdrawiając obecnych i się nie odzywam obserwuję uważnie otoczenie, i ruch ochrony lokalu.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #998 dnia: Lutego 25, 2017, 23:06:58 »
    Veselin i John

Panowie przywitali się z Tobą po czym odezwał się Jason:
    - Michael ściągnął nas tutaj na Twoje wezwanie, wyjaśnisz?
    - Mamy rozumieć, że Assamita jest dopuszczony do spotkania, czy robi za psa na smyczy?
    - burknął Sylwester.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #999 dnia: Lutego 26, 2017, 00:27:05 »
    ojjj....koleżko jedno co wiem to nie należy nazywać assamitów psami, ale może jesteś za głupi by to pojąć, więc z tobą już nie rozmawiam, John ile teraz assamici biorą za głowę Ravnosa? zrobisz co będziesz chciał jak on już stąd wyjdzie popijam łyk może i jestem nowy, ale już się nauczyłem paru spraw, co do wezwania to panowie sprawa jest prosta, strzałokrzyżowcy wzięli za cel Gabriela, mnie i całą tutejszą społeczność Gabriela nawet nie lubię ale przez całą sytuacje ucierpiała moja dziewczyna co mi się nie podoba, polują na nas jak na zwierzynę łowną, więc co wy na to by zebrać informacje najpierw a potem zrobić im z dupy jesień średniowiecza? cokolwiek Gabriel zrobił wam mam to w dupie policzycie się z nim potem teraz robimy  rozpierduchę i w dupie mam co myśli ten pajac u góry on nie potrafi temu zaradzić więc my musimy, co wy na to ?   
    « Ostatnia zmiana: Lutego 26, 2017, 00:44:20 wysłana przez XeXon »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1000 dnia: Lutego 26, 2017, 00:43:54 »
    Veselin i John

Sylwester chciał się odgryźć, ale spojrzał się na Jasona i pod jego wzrokiem i wzrokiem Michaela zamknął się. Michael odezwał się:
    - Strzałokrzyżowcy? A kto Ci takich bzdur nagadał?
    - Pewnie Gabriel -
    odezwał się Jason - Chcesz znać prawdę na temat strzałokrzyżowców? To jest gówno, spuścizna Dennisona. Gabryś Ci nie powiedział? W sumie nie dziwię mu się, kto by chciał się przyznać do własnego tw...

Jego wypowiedź przerwał nagły wybuch. Wszystkimi Wami rzuciło o podłogę, wszędzie pojawił się kurz i dym oraz gdzieniegdzie ogień. Ludzi ogarnęła panika, wszyscy zaczęli krzyczeć i taranować się ku drzwiom. Wybuch wyrwał kawał dziury w miejscu gdzie był gabinet Księcia... Otworzyły się zraszacze, zaczęliście wstawać ogłuszeni i zobaczyliście, że Kainici zostają wyprowadzani przez dziurę w podłodze...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 26, 2017, 01:34:26 wysłana przez Claudie »

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1001 dnia: Lutego 26, 2017, 01:31:30 »
    ja pierdole zrywam się i biegnę do windy skacząc z piętra jak coś jej się stało zabije ich wszystkich jeśli winda nie działa łapie najbliższego ochroniarza i pytam się jak dostać się do góry

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1002 dnia: Lutego 26, 2017, 19:55:29 »
    Krążę jak cień wokół Veselina, i staram się sobie przypomnieć czy było jakieś wejście na górę inne niż winda.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1003 dnia: Lutego 27, 2017, 18:50:20 »
    Veselin i John

Proch, dym, kurz, panika i chaos opanował klub. Gruzowisko z pokoju Księcia było ogromne. Wszędzie walały się elementy wyposażenia jego biura, jednak jego jak i Assamitki i Ravnosa nie było widać. Poczuliście nagle trzęsienie w budynku, jakby wybuch był gdzieś jeszcze, po czym rozległa się ostra nawałnica wystrzałów z różnej broni palnej na zewnątrz. W gruzowisku było już kilku Ventrue, przeszukiwali je i starali się odnaleźć kogokolwiek żywego.

Co robicie?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1004 dnia: Lutego 28, 2017, 22:07:09 »
    Ves dobrze by było dostać się do naszych gratów
    Priorytetem jest Veselin, jeżeli nie uda się w stronę gruzowiska, podążę za nim. Jeżeli mogę staram się dostrzec zagrożenie, oraz wyszukać kogoś żyjącego pod gruzowiskiem. Jeżeli zauważę napastnika, chowam się w cień by zniknąć i z akceleracji dopaść przeciwnika.