Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60194 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #1005 dnia: Marca 01, 2017, 19:51:39 »
    wracam spowrotem do stolika gdzie siedzieliśmy z Ravnosami i sprawdzam czy są i któryś żyje, jeśli ich nie ma to piszę John zabieramy się  z tego miejsca jeśli któryś gdzieś leży to zabieramy go z sobą i pisze wyprowadź nas z tego miejsca

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1006 dnia: Marca 01, 2017, 20:00:21 »
    Jeżeli znajdziemy jakiegoś Ravnosa który był tutaj zabieram go z sobą (jak trzeba podbijam swoją siłę) i wyprowadzam do zejścia na dół to samo jeżeli nie znajdziemy pozostałych ravnosów, prowadzę Veselina do podziemi i wejścia do kanałów

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1007 dnia: Marca 01, 2017, 20:14:29 »
    Veselin i John

Wracają się do stolika zauważyliście, że Ravnosów już nie było. Nie patrząc się na innych, również podążyliście w stronę kanałów. Gdy wychodziliście ze wszystkimi zauważyliście, że ewakuacja nawet sprawnie się odbywała przez kanały. Widzieliście, że poszczególne klany rozdzielały się i uciekały w swoją stronę. Nagle poczuliście ogromne drżenie na powierzchni jakby ogromny wybuch wstrząsnął tamtędy. Nagle Ves poczułeś ogromny ból w sercu. Ból był tak silny, że przewróciłeś się na ziemię i złapałeś się ręką w miejscu, gdzie je miałeś. Nie miałeś sił wstać, mogłeś tylko tak leżeć.... Był to największy ból, jaki odczułeś.

Co robicie?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1008 dnia: Marca 01, 2017, 21:38:50 »
    Podchodzę do Veselina biorę go na ręce i wynoszę dalej w tunele może go nie kochał, ale był jego ojca, teraz zbliża się czas na zemstę, ciekawe czy Claudie przeżyła udaję się jak najdalej Veselin musi być bezpieczny.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1009 dnia: Marca 01, 2017, 21:44:06 »
    Veselin i John

Podniosłeś John Veselina i udałeś się razem z tłumem (rzednącym) Kainitów przez tunele. Co chwilę na powierzchni były wybuchy, lecz odchodziliście z "epicentrum". Gdy uciekaliście zauważyliście, że praktycznie wszystkie "starsze" wampiry już się rozmyły, zostali tylko maruderzy albo będący w prawdziwym szoku. Pamiętając mapę podziemi... dokąd się udajesz John? Gdzie prowadzisz Veselina?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1010 dnia: Marca 01, 2017, 22:13:35 »
    Najbezpieczniejszym pkt wydaje się klub Afterlife i w tamtym kierunku się udaję, chyba że bliżej może znajdować się nasz samochód, a był zaparkowany przecznicę od klubu.
    Jak jestem w pobliżu samochodu ostrożnie obserwuję okolice by upewnić się że nikogo nie ma w jego pobliżu.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1011 dnia: Marca 01, 2017, 22:19:35 »
    Veselin i John

Wychodząc na powierzchnię dojrzałeś ogromny chaos. Co chwilę cisza była przerywana serią z broni automatycznej różnego kalibru. Wokół Waszego samochodu było względnie bezpiecznie, mogłeś spokojnie dotargać Veselina do samochodu i odjechać. Gdy ruszyłeś samochodem i wyjechałeś na ulicę, zauważyłeś że z naprzeciwka nadjeżdża zmodyfikowany samochód i kieruje się bezpośrednio na Was.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1012 dnia: Marca 02, 2017, 18:14:59 »
    zawracam samochód a następnie wybieram jedną z głównych ulic i zaczynam uciekać coraz szybciej po prostej jak najdalej.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1013 dnia: Marca 03, 2017, 17:27:51 »

Veselin i John

Gdy zacząłeś zawracać samochód John spostrzegłeś, że SUV coraz szybciej się zbliżał. Jak tylko zawróciłeś poczułeś silne uderzenie w tył samochodu, widocznie SUV chciał Was staranować. Zacząłeś przyspieszać a przeciwnik raz za razem Was uderzał. Po chwili gdy próbowałeś uciec w zakręcie przed SUVem pod wpływem uderzenia tego ostatniego nie udało Ci się opanować samochodu i wpadliście w niekontrolowany poślizg. Z całej siły uderzyliście przodem w zaparkowany na poboczu samochód. Uderzenie było na tyle silne, że przerzuciło Was przez maskę i wylądowaliście na dachu na chodniku i przez chwilę sunęliście po nim... po chwili zatrzymaliście się. Świat dla Was był do góry nogami. Otworzyłeś oczy John i zobaczyłeś, że na wylocie ulicy SUV się zatrzymał i drzwi się otworzyły.. Szybko spojrzałeś się na Vesa, lecz on ciągle był nie obecny...

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1014 dnia: Marca 07, 2017, 20:39:40 »
    znikam (Niewidzialność) wysuwam się przez rozbitą szybę i staję z boku obserwuję kto wydostaje się z pojazdu oraz jak zbliża się do samochodu otoczenie wokół mnie stało się kompletnie ciche (śmierć), moje kroki nie wydawały żadnego dźwięku. powoli poruszając się w cieniu staram się podejść zaczaić (jeżeli są jakieś osłony) na przeciwnika.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1015 dnia: Marca 08, 2017, 20:06:31 »
    Veselin i John

Wykorzystując Niewidzialność (utrata dwóch pkt vitae) spróbowałeś wyjść z samochodu. Niestety gramoląc się zraniłeś się podczas wychodzenia i całą akcję szlag trafił. Gdy w końcu wyszedłeś z samochodu zauważyłeś... że przy samochodzie stoi nieznany Ci Assamita, który diabolicznie się uśmiechał. Wyczułeś, że jest silniejszy od Ciebie, może kalibru Twojego Ojca...

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1016 dnia: Marca 14, 2017, 02:29:37 »
    Witam cię, ... nie widziałem cię zamku w Alamucie?? powoli wysuwam się z samochodu.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1017 dnia: Marca 14, 2017, 16:06:08 »
    John

Gdy wysunąłeś się John z samochodu stwierdziłeś, że Assamita zniknął. Szybko rozejrzałeś się i zauważyłeś, że "kolega po fachu" szedł w stronę SUV'a. Gdy wsiadał do niego, usłyszałeś od niego po arabsku - Masz szczęście Fidai. Gdybyś był innego klanu, już byś był prochem - po czym wsiadł i odjechał. Po chwili usłyszałeś, że Ves chyba się ocknął, ponieważ wypełznął z samochodu i ciężko się o niego oparł

Veselin

Ocknąłeś się siedząc w samochodzie. Swoim samochodzie. Niepokoił Cię fakt, że cały świat był do góry nogami... a szczególnie że nogi były na górze zamiast na dole. Zacząłeś szamotać się z pasem, po czym po chwili wyszedłeś (a raczej wypełzłeś) z samochodu i oparłeś się o niego. Ciągle czułeś ogromny ból w swoim sercu... ale już mogłeś egzystować.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1018 dnia: Marca 15, 2017, 02:42:21 »
    Hej Ves i jak się czujesz?? Mieliśmy szczęście nie wiem jak nas dogonił, ale niestety nie dałem rady mu uciec. Mamy jakiś plan co dalej??

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1019 dnia: Marca 15, 2017, 20:34:09 »
    o ja pierdole siadam na ziemi co to było....i nosz qrwa nieeeee znowu rozpieprzyli mi auto szukam translatora w aucie więcej nie prowadzisz rozglądam się co to było.....myślałem ,że rozsadzi mi klatkę piersiową wstaję chyba powinniśmy znikać z tego miejsca i kim był ten koleś?