Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60088 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #945 dnia: Lutego 17, 2017, 20:33:20 »
    szybko zamykam drzwi na zamek następnie sprawdzam jak poważnie jest ranny tylko teraz tego mi trzeba, ja pierdole co za bajzel

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #946 dnia: Lutego 17, 2017, 20:43:23 »
    Veselin

Zamknąłeś drzwi i zacząłeś sprawdzanie ran. Ściągnąłeś z niego strzępy kurtki i zobaczyłeś, że krwawi z ramienia oraz z okolic żeber. W ramieniu miał dziurę na wylot a skórę na żebrach poprzecinaną.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #947 dnia: Lutego 17, 2017, 21:51:55 »
    nosz qrwa jeśli jej coś się stało zabije cie szybciej niż myślałem szybko opatruje go tak aby bardziej ukryć jego rany, pół niosę pół wlecze go do windy gdzie siedzą Nosferatu tam będzie więcej spokoju mam nadzieje że John już się zorientował co się dzieje

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #948 dnia: Lutego 17, 2017, 21:57:54 »
    Veselin

Bez większego problemu doszliście do windy. Było trochę problemów bo jednak Gabriel ważył swoje. Gdy podeszliście do windy pilnujący jej Brujah spytał przebijając się przez muzykę - A Wy dokąd to?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #949 dnia: Lutego 17, 2017, 22:17:29 »
    patrze na niego z kwaśną miną podtrzymując Gabriela jedną ręką na dół inteligencie, chyba nie chcesz mieć poranionego wampira tu na górze żeby wszyscy go widzieli

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #950 dnia: Lutego 17, 2017, 22:22:39 »
    Veselin

Brujah już się zagotował i miał już doskoczyć do Ciebie, lecz w ostatniej chwili opanował się, spojrzał po Was i wpuścił Was do środka. Zjechaliście na dół i już mieliście wysiadać, gdy nagle winda pojechała do góry... na samą górę. Drzwi otworzyły się i ujrzałeś Blackburna, który stał przed biurkiem oparty o nie i zapytał - Nie lepiej było od razu przyjechać na górę? Połóż go na fotelu - odpowiedział, podchodząc do okna by spojrzeć po tańczących.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #951 dnia: Lutego 17, 2017, 22:30:01 »
    nie dobrze, w co ja się wplątałem kładę Gabriela ehemmm...nie chciałem ci zawracać głowy drobnostkami księciuniu, jego nie powinno tu być nawet co to za bullshit bingo

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #952 dnia: Lutego 17, 2017, 22:32:06 »
    Veselin

- Księciuniu? Bajek się naoglądałeś? - zaśmiał się Książę po czym podszedł do biurka i usiadł na fotelu. Spojrzał się na Ciebie i spytał- Co się stało? Dawno nikt nie przyszedł... w takim stanie do mojej domeny.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 17, 2017, 23:00:27 wysłana przez Claudie »

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #953 dnia: Lutego 17, 2017, 22:38:09 »
    tak, głównie Gumisiów wzruszam ramionami a skąd ja mam wiedzieć, wpadł tu poraniony, a lepiej żeby nikt z ludzi go nie widział z tego co mi wyjaśniono, 2. skoro tu jest to stało się coś złego i to bardzo złego

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #954 dnia: Lutego 17, 2017, 22:42:11 »
    Veselin

- Uwielbiam Bunię - odpowiedział Książę, po czym po chwili kontynuował - Co tak bardzo złego miało się wydarzyć? Rozumiem, że jesteś poza Camarillą... ale u mnie każdy Kainita znajdzie ochronę. Co się wydarzyło... wcześniej. Bo Gabriel to pewnie dopiero powie, jak się obudzi.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 17, 2017, 22:59:58 wysłana przez Claudie »

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #955 dnia: Lutego 17, 2017, 22:53:49 »
    ja też, ostatnio stworzyłem jej iluzje siadam w drugim fotelu czy chcesz mi powiedzieć że nie wiesz co się dzieje w TWOIM mieście.....to słabe strasznie jest poprawiam się na fotelu skoro on tu jest sam to oznacza że moja kobieta ma problemy, a raczej nie łatwo jej coś zrobić wiec, strzałokrzyżowcy się do nich dobrali pewnie, a teraz proszę o wybaczenie króla, szefa, kierownika, ale muszę ją znaleźć, co do tego pajaca, nie interesuje mnie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #956 dnia: Lutego 17, 2017, 22:59:31 »
    Veselin

- Ciekawe, jak zareagowała ofiara? - spytał się Książę, po czym kontynuował - Bardzo dużo wiem. Chociażby to, że masz zatargi z nie tylko Strzałokrzyżowcami ale również ze zbuntowanymi Inkwizytorami. Czemu zbuntowanymi? Bo jeżeli nawet Stowarzyszenie Leopolda wyrzuciło tę dwójkę, to znaczy że są przegięci. A jak zrozumiałem z tego co otrzymałem, to jeden z nich poświęcił się. Więc... chcesz pomocy? Czy dalej będziesz pokazywał jaki to niesamowicie twardy jesteś, a tak naprawdę bezradny jak mucha bez skrzydeł?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #957 dnia: Lutego 17, 2017, 23:11:42 »
    ten koleś na poważnie? jak na osobę która tyle wie strasznie mało robisz KSIĘCIUNIU co do tego tu osobnika wskazuję na Gabriela był pod ochroną z tego co mi się wydaje numeru 2 wśród tutejszych assamitów kłaniam się a teraz wasza wysokość wybaczy ale mam dziewczynę do odzyskania i najwyraźniej klan do zwołania na pogawędkę, życzę miłego wieczoru

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #958 dnia: Lutego 17, 2017, 23:14:49 »
    Veselin

- Zaleciłbym cierpliwość - odpowiedział Książę rozsiadając się na fotelu - Jeżeli Gabriel cóż.. umrze, to Twój klan przestanie być mile widziany w mieście. Zastanowiłbym się na Twoim miejscu dwa razy, zanim podejmiesz decyzję. A na miejscu Twoich przeciwników już bym się bał. Wściekła Assamitka jest nieobliczalna, coś wiem na ten temat.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #959 dnia: Lutego 17, 2017, 23:27:31 »
    ten koleś jest jak karaluch z tego co mi powiedziano nigdzie nie jesteśmy mile widziani i chyba nie dasz mu paść księciuniu bo to by oznaczało że SF będzie pełne nomadów, co do reszty, nie jest sama kłaniam się i ruszam do drzwi