Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60165 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #885 dnia: Stycznia 02, 2017, 01:23:19 »
    aaa czyli dupek miał władzę i musiał oddać kolejnemu pacanowi.... rozsiadam się wygodniej mam cię robaczku no to twoje powinienem coś kiepsko ci wychodzi co? czego chcesz? bo wydaje mi się, że zostałeś jak dziecko we mgle i starasz się odnaleźć w tym co się dzieje w mieście wiec kim jesteś? i straszenie mnie tu nie pomoże groźne miny też, już tego parę razy próbowano zgrywanie twardziela tylko mnie irytuje bo wież mi znam większych i bardziej niebezpiecznych niż ty mam nadzieję że moja postawa zbije go trochę z tropu i nie urwie mi łba

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #886 dnia: Stycznia 02, 2017, 13:36:23 »
    Veselin

- W tym mieście dzieje się tyle, że nikt nie ma tego pod kontrolą - odpowiedział Ravnos - I kto tutaj robi groźne miny? Puszysz się jak młode piskle, które ledwo dostało pierza i uczy się latać, a tak naprawdę gówno widziało. Póki co to Ty czegoś chcesz, więc słucham. Czego to pisklak potrzebuje?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #887 dnia: Stycznia 02, 2017, 19:41:42 »
    a skąd pomysł, że czegoś od ciebie chcę z tego co pamiętam zadałem ci jedno relatywnie proste pytanie kim jesteś? to tyle, a pytanie było skierowane z czystej ciekawości bo jak już nadmieniłem nie spotkałem wiele osób z naszego klanu

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #888 dnia: Stycznia 02, 2017, 20:43:21 »
    Mam cię zaskoczyć, ciekawe, myślałem, że to ty chcesz mnie zaskoczyć i zdominować unieruchamiając mnie... masz jakąś konkretną niespodziankę??[/]

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #889 dnia: Stycznia 02, 2017, 21:21:55 »
    Veselin

- I nie spotkasz nas wielu - odpowiedział Ravnos - Nie jesteśmy... lubiani w oczach Blackburna. A kim jestem? Nazywam się Michael Salvatore - po czym szybko przypomniałeś sobie, że to nazwisko pojawiło się w księdze Księcia, nic ważnego nie było przypisane przy nim. Michael kontynuował w tym samym czasie - A ty? I tak pewnie nie podasz prawdziwego imienia.

John

Valentina przesunęła się trochę niżej po Twoim ciele, odblokowując Twoje ręce. Usiadła Ci na kolanach i zaczęła Cię drapać po brzuszku od czasu do czasu zahaczając o pasek. Gdy tak robiła mówiła - Na dominację Assamito jeszcze przyjdzie czas... Valentina to gwarantuje. Ale może nie teraz... Chyba, że Assamita ma czas?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #890 dnia: Stycznia 02, 2017, 23:11:08 »
    jakoś mnie to nie dziwi, że nie jesteśmy lubiani, możesz mi mówić Ves podnoszę butelkę w salucie wiec co cie sprowadza do tego przybytku?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #891 dnia: Stycznia 03, 2017, 02:19:58 »
    spojrzałem w oczy Val, z lekkim uśmiecham (zapraszającym)
    Piękna moja, mamy zawsze czas dla siebie nawet jak nie jesteśmy razem, - chwytam jej dłoń, i delikatnie masując, - sama powiedziałaś że mamy czas i okazje, czasem mogę zniknąć na dłużej, lecz jak będę mógł się pojawić to będę tutaj z Tobą, - chwytam ją w pasie i wstaję ją z nogami owiniętymi wokół mojego pasa - świat na nas nie będzie czekał, poprzednie życie staje sie przeszłością, istnieje teraz i tutaj całuję ją długo i namiętnie, kończąc na jej karku, przesuwając w tym czasie dłonią po jej plecach....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #892 dnia: Stycznia 03, 2017, 12:58:17 »
    Veselin

- Ciekawość Ves, ciekawość - odpowiedział Ravnos - Zbrzydło mi "Odkupienie". Za dużo tam... wyniosłości. Wolę cichsze miejsce, ale tutaj też tego nie dostanę. Nie ma za wiele miejsc, gdzie my możemy się podziać. A ty? Co robisz w takim miejscu? - spytał.

John

(click to show/hide)

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #893 dnia: Stycznia 03, 2017, 23:56:03 »
    ja czekam na kogoś i staram się dobrze bawić spoglądam na niego nie jestem pewien czy znajdziesz dla takich jak my coś takiego jak cichsze miejsca

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #894 dnia: Stycznia 04, 2017, 16:17:08 »
    (click to show/hide)

Spocony odrywam się od Val Pamiętaj o mnie... ruszam w kierunku prysznica, a następnie wracam na salę, lekko zaniepokojony tym że zostawiłem osobę która ochraniam bez mojego nadzoru....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #895 dnia: Stycznia 04, 2017, 17:47:30 »
    Veselin

- Kiedyś było takie cichsze miejsce - odpowiedział Ravnos - Prowadzone przez jedną z nas. Niestety, to już tylko historia. Powodzenia Ves, pozdrowienia dla Gabriela jak go jeszcze zobaczysz - po czym wyciągnął z wnętrza marynarki karteczkę i zostawił Ci ją na blacie stołu. Wstając mówił - To na wszelki wypadek, jak będziesz chciał poradzić się klanu. Nie ufaj nikomu, wszyscy kłamią - i pożegnał się z Tobą, delikatnie ruszając rondem kapelusza i skierował swoje kroki w stronę wyjścia.

Co robisz?

John

Schodząc do klubu usłyszałeś zmienioną melodię. Ze szczytu schodów rozejrzałeś się po tańczących na parkiecie i dojrzałeś bliźniaczki, które były "przedzielone" młodą kobietą. Po chwili spostrzegłeś również, że z "waszej" loży wyszedł jakiś Ravnos, lecz nie zobaczyłeś jego twarzy ponieważ udał się do wyjścia.

Co robisz?
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2017, 18:02:03 wysłana przez Claudie »

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #896 dnia: Stycznia 04, 2017, 23:11:41 »
    Idę do baru Matt, możesz podać mi coś normalnego do wypicia
    po czym udaję się do loży sprawdzić czy wszystko ok z Veselinem.
    Hej Ves, wszystko ok, widziałem że odwiedziny rodziny....

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #897 dnia: Stycznia 05, 2017, 00:32:20 »
    oddaję mu salut i odprowadzam go wzrokiem, podnosząc jednocześnie kartkę ze stołu jak zniknie mi z oczu zerkam na nią

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #898 dnia: Stycznia 05, 2017, 00:38:13 »
    Veselin i John

Gdy wszedłeś John z piwem do Vesa zauważyłeś, że był zajęty czytaniem jakieś kartki. Ves przeczytał ją (był tam numer telefonu) i dziwnie się jeszcze spojrzał na nią...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #899 dnia: Stycznia 05, 2017, 01:03:39 »
     chowam kartkę to co wypiłeś dostałem od kumpeli Val choć myślę, że mogła to być jej matka raczej i nie wiem co w nim było ale odlot pełen co? popijam rum rodzina....nie wiem widziałem go pierwszy raz na oczy, na pewno jest z klanu i chyba był tu na przeszpiegi ale tego nie jestem pewien wydaje się, że usłyszał jakieś plotki i chyba chciał je potwierdzić, Claudia z Pajacem będą jutro, powiadomiłem ją że klub jest pod obserwacją i muszą być dyskretni