Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60142 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #870 dnia: Grudnia 31, 2016, 22:32:12 »
    Veselin

Gdy postawiłeś piwa na stole i usiadłeś, zauważyłeś że stoi jedna z sióstr w progu loży i opiera się o ścianę. Usłyszałeś od niej - Co to znaczy nie umiem... Każdy umie, a widziałam jak tańczysz z brunetką. Czyżbyś nas się bał, Panie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #871 dnia: Grudnia 31, 2016, 22:59:55 »
    spoglądam na nią odstawiam piwo biorę syntezator niby czemu miał bym się was bać? co to za blondynka którą obracacie? upijam łyk piwa jak mniemam skoro wy tu jesteście to Val jest z assamitą?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #872 dnia: Stycznia 01, 2017, 20:34:25 »
    Veselin

- Jakaś nowa - odpowiedziała bliźniaczka i odwróciła głowę by zobaczyć jak blondynka tańczy z jej siostrą - I tak, Pan jest z Panią... chyba mocno zajęci. A co do bania, to my się bardziej Pana boimy... Albo Pana dziewczyny, brunetka jest bardzo... stanowcza.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #873 dnia: Stycznia 01, 2017, 22:12:08 »
    jakaś nowa.....jak coś od niej wyciągniecie to daj mi znać roześmiałem się taaakkkk....jej powinnyście się bać i znalazł bym miliard określeń, ale na stanowcza na takie bym nie wpadł szybko spoglądam w stronę baru czy mój klanowicz jeszcze tam siedzi i co robi wracaj lepiej do siostry zanim zostaniesz wyłączona z zabawy, może potem do was dołącze

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #874 dnia: Stycznia 01, 2017, 22:26:11 »
    Veselin

Bliźniaczka na pożegnanie mrugnęła do Ciebie zapraszająco, po czym zmysłowym tanecznym krokiem dotarła do swojej siostry i kobiety i dołączyła do grupki, wciągając się w jedno "ciało". Obejrzałeś się na bar i zauważyłeś, że Ravnos ciągle siedzi przy barze, obserwując to tańczących, to zawartość swojej szklanki.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #875 dnia: Stycznia 01, 2017, 22:37:52 »
    ciekawe kogo zabiła by najpierw mnie czy tą trójkę jak wylądowali byśmy w łóżku uśmiecham się pod nosem i skupiam się na Ravnosie jestem pewien, że mnie obserwuje więc powinien mój wzrok podchwycić jak to zrobi kiwam głową i oddaje salut chwytając rondo kapelusza

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #876 dnia: Stycznia 01, 2017, 22:45:15 »
    Veselin

Gdy wasze spojrzenia się spotkały, Ravnos również oddaje Ci powitanie swoim kapeluszem, po czym zajął się zawartością swojego drinku.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #877 dnia: Stycznia 01, 2017, 23:09:44 »
    no dobra to zobaczmy jaki ten nasz klan jest....ciekawe czy wszyscy jesteśmy dupkami wstaje dopijam piwo i idę do baru, gdy jestem koło kainity piszę pierwszy raz widzę tu nasz klan jak mniemam pierwszy raz w afterlife?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #878 dnia: Stycznia 01, 2017, 23:35:14 »
    Veselin

Kainita spojrzał się po Tobie, pokazał Ci że możesz usiąść, po czym odpowiedział - Syntezator? Ciekawe. Może pierwszy, może znam właścicielkę? Ty też jesteś chyba nowy... Który z naszych współpsiakurwaichmaćklanowców postanowił mieć potomstwo?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #879 dnia: Stycznia 02, 2017, 00:14:25 »
    uśmiecham się słodko yup...wszyscy to dupki teoria potwierdzona nie siadam nie qrwa rakieta w czasie budowy, na pierwsze może ...tak na drugie nie, taki sam dupek jak ty, podszedłem bo myślałem, że jesteście bliźniakami następnie zwracam się do Matta ja rum a temu tu daj co będzie chciał może po czymś dobrym sperma przestanie mu uciskać mózg i bedzie w stanie utrzymać jakiś szczątkowy poziom konwersacji odbierając butelkę odwracam się i wracam przez parkiet do loży

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #880 dnia: Stycznia 02, 2017, 00:22:58 »
    Veselin

Gdy miałeś się odwrócić i pójść usłyszałeś od Ravnosa - Noo, dzieciak pokazał pazurki. Taki sam jak ja? Nie możliwe byś był synem Manei. Aż takim kretynem to on chyba nie jest - po czym zjadliwie się uśmiechnął w Twoją stronę.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #881 dnia: Stycznia 02, 2017, 00:35:40 »
    Manea to imię żeńskie, z tego co wiem....no cóż co do kretynów to jak na razie z klanu poznałem trzech no może czterech wliczając, że to o kim mówisz jest prawdą uśmiecham się jak już ci przejdzie to porównywanie kto ma większego fiuta to siedzę tam......zapraszam wskazuje loże i ruszam zahaczając o dziewczyny pisze szybko i pokazuje jednej z bliźniaczek możecie być mi potrzebne, dyskretnie obserwujcie loże jak coś będzie się działo złego sprowadźcie mi tu assamite

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #882 dnia: Stycznia 02, 2017, 00:44:33 »
    Veselin

Bliźniaczki dyskretnie Ci kiwnęły głową i zauważyłeś, że lekko przesunęły się tak by widzieć dobrze lożę. Gdy usiadłeś w łoży zauważyłeś, że Ravnos idzie w Twoją stronę bez drinku, widocznie już albo nie chciał... albo nie mógł. Usiadł przed Tobą ale tak, by w razie czego szybko wyjść i usłyszałeś od niego - Porównywanie fiutów, co to koncert życzeń? Czy sam masz kompleksy? Nieważne. Z ciekawości, kogo z nas poznałeś? Bo wydawało mi się, że znam wszystkich Ravnosów w mieście... A przynajmniej powinienem.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #883 dnia: Stycznia 02, 2017, 00:54:52 »
    popijam rum nie i nie...."przynajmniej powinieneś" to jak mniemam robi cię kimś ważnym? co do poznanych to personę która mnie stworzyła, siebie i obecnie ciebie i osobę o której mówisz...to czterech  szybko przypominam sobie imiona i nazwiska Ravnosów z księgi księcia jakie osoby były na topie klanu bądź wpisy były jako pierwsze

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #884 dnia: Stycznia 02, 2017, 01:06:51 »
    Veselin

Przypominając sobie dociera do Ciebie, że faktycznie nie ma "Was" wielu. Raptem kilkanaście pozycji, z czego nikt Ci nie pasował z imienia i nazwiska do twojego rozmówcy. Zastanawiając się nad Maneą, przypomina Ci się, że takie nazwisko ma Gabriel. Usłyszałeś od rozmówcy - Przynajmniej powinienem, bo to ja świecę oczami przed kochanym Blackburnem. A przynajmniej świecę od pewnego incydentu. Oczywiście dla mnie Blackburn może się pieprzyć, ale wolę jeszcze trochę pożyć.