Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60152 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #855 dnia: Grudnia 30, 2016, 19:07:12 »
    jasne rozumiem, to pewnie przy okazji zapytam szukam szybko wzrokiem kobiety którą widziałem wcześniej jeśli widzę ją w tłumie wskazuje Mattowi na nią i pytam się widziałeś ją już wcześniej może? wiesz kto to jest?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #856 dnia: Grudnia 30, 2016, 19:15:23 »
    Veselin

Bez problemu wyłowiłeś wzrokiem kobietę. Matt tylko kątem oka spojrzał i powiedział - Widzę ją pierwszy raz. Klub nabiera coraz lepszej renomy, może niedługo będzie tak popularny jak "Odkupienie", to i sporo nowych osób odwiedza. A sprawia ona kłopoty? - spytał się Ciebie barman, który zaczął wycierać stolik, widocznie wolał by faktycznie było wszędzie czysto.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #857 dnia: Grudnia 30, 2016, 19:25:47 »
    nie, nie sprawia, pytałem się z ciekawości  przynajmniej jeszcze nie sprawia....bo ostatnio większość poznanych kobiet stara mnie się raczej uśmiercić obserwuje jej zachowanie przez chwile czy nie ma w jej zachowaniu nic dziwnego

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #858 dnia: Grudnia 30, 2016, 19:34:12 »
    Veselin

Matt bez słowa skończył wycierać stolik, obejrzał jeszcze siedzenia czy nie są zaplamione i wyszedł z loży zostawiając Cię samego. Po dłuższej obserwacji spostrzegłeś, że do tańczącej blondynki dołączyły bliźniaczki. Nie byłeś pewien czy ona zna się z nimi, ale widocznie blondyna zaintrygowała te dwie do wspólnego tańca. Usłyszałeś, że muzyka zmieniła się, ale z loży nie widziałeś czy to po prostu mix się zmienił, czy był ktoś za konsolą dj'a.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #859 dnia: Grudnia 30, 2016, 19:58:39 »
    wyglądam na moment aby sprawdzić kto stoi za konsolą, następnie siadam tak aby obserwować bez jakiejś gimnastyki co wyprawiają dziewczyny

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #860 dnia: Grudnia 30, 2016, 20:04:58 »
    Veselin

Za konsolą nikogo nie było. Widocznie wszystko się samo przestawiło... Gdy spojrzałeś się na dziewczyny zauważyłeś, że bliźniaczki obstawiły blondynę. Swoje ruchy w tańcu dostosowały pod rytm z muzyką, złączyły się jakby w jedno ciało... Po chwili obserwacji albo Ci się przywidziało albo bliźniaczki posłały Ci oczko, zachęcając Cię do dołączenia...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #861 dnia: Grudnia 30, 2016, 23:09:57 »
    patrzę na nie i kręcę prawie nie zauważalnie przecząco głową ustami układając słowa LEPIEJ NIE po czym się uśmiecham jednocześnie obserwując je dalej

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #862 dnia: Grudnia 31, 2016, 10:46:08 »
    Veselin

Gdy tylko się uśmiechnąłeś, jedna z bliźniaczek zauważyła twój ruch ust i tylko się uśmiechnęła, po czym ponownie zanurzyła się w tańcu. Gdy tak obserwowałeś parkiet zauważyłeś, że przez niego przechodził... Ravnos. Był podobnej siły co Ty, lecz odczuwałeś jego "starszość". Ravnos podszedł do baru i usiadł przy nim, po czym zamówił coś u Matta.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #863 dnia: Grudnia 31, 2016, 15:58:04 »
    oho no proszę, proszę nagle się nas dużo tu zrobiło zmieniam mój obiekt obserwacji z dziewczyn na parkiecie, na tego gościa, na razie jednak nie ruszam się z miejsca chyba nie trzeba było dawać Johnowi się napić tego specyfiku teraz jego umiejętności by się pewnie przydały, trzeba będzie się spytać Val co to za cholerstwo było

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #864 dnia: Grudnia 31, 2016, 20:35:31 »
    Veselin

Kainita pozostał przy barze. Matt podał mu jakiś drink a Ravnos zaczął się nim bawić. Spostrzegłeś, że rozejrzał się leniwie po parkiecie, po lożach i po całym wystroju... Nie wiedziałeś czy zauważył i Ciebie, ale mogłeś mieć takie przeświadczenie.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #865 dnia: Grudnia 31, 2016, 21:47:39 »
    ok jego ciekawość świadczy , ze nigdy tu raczej nie był....ciekawe z mojego klanu no to już widziałem dwóch wracam do przyglądania się dziewczynom. Na niego zerkam od czasu do czasu żeby wiedzieć co robi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #866 dnia: Grudnia 31, 2016, 21:57:55 »
    Veselin

Dziewczyny na parkiecie cały czas szalały. Miałeś wrażenie że bliźniaczki kontrolowały blondynę... a może to blondyna kontrolowała je? Nie byłeś tego pewien. Ravnos tymczasem dopił pierwszego drinka i chyba zamawiał kolejnego, bo Matt zaczął go obsługiwać.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #867 dnia: Grudnia 31, 2016, 22:13:32 »
    no dobra... dopijam piwo i ruszam do baru przechodząc koło bliźniaczek uśmiecham się i mrugam do nich okiem, przy barze pokazuje Mattowi butelkę i pokazuję że chcę dwa

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #868 dnia: Grudnia 31, 2016, 22:18:38 »
    Veselin

Dopiłeś swoje piwo [+1 vitae]. Przechodząc koło bliźniaczek widziałeś, że jedna z nich obserwowała Cię i cały czas zachęcała do tańca, druga była zajęta blondyną... Gdy Matt zobaczył Twoje zamówienie bez słowa postawił Ci dwie butelki przed Tobą, a pustą zabrał ze sobą. Ravnos tymczasem kątem oka obserwował Cię, dopijał swojego drinka.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #869 dnia: Grudnia 31, 2016, 22:29:25 »
    biorę chusteczkę z baru i długopis piszę szybko nie umiem zabieram butelki i wracam do loży przechodząc z powrotem obok nich podaję kartkę tej która mnie obserwowała uśmiecham się i ruszam dalej do miejsca docelowego stawiam oba piwa na stole siadam tam gdzie poprzednio i zaczynam popijać jedno z nich patrząc na otaczający tłum