Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60191 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #840 dnia: Grudnia 27, 2016, 02:13:35 »
    Wypijam podany napój z butelki, wyciągam telefon, i dzwonię do Setha.
    Jeżeli nie odbiera wysyłam sms Ojcze jakieś wieści kto to może być, przysłali pełną listę informacji o moim kliencie i jego ludzkiej rodzinie...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #841 dnia: Grudnia 27, 2016, 18:12:01 »
    Veselin

Siadając przy barze zamówiłeś piwo u Matta. W oczekiwaniu na realizację zamówienia tknięty przeczuciem odwracasz się tak, by kątem oka widzieć parkiet i tańczących ludzi. Spostrzegłeś pewną wyróżniającą się z tłumu młodą kobietę. Matt podał Ci piwo i odszedł zajmując się swoimi sprawami...

John

Tuż po wypiciu zawartości butelki czujesz, jak jakaś dziwna moc obiega twój krwiobieg. Czułeś się silniejszy przez to, twoje zmysły troszkę się wyostrzyły, po czym poczułeś dziwne poczucie... szaleństwa. Z niewiadomych dla Ciebie przyczyn zauważyłeś, że po ścianie klubu zaczął biegać jednorożec, na której siedziała.... naga Valentina... Po chwili uczucie przeminęło a Ty poczułeś ogromny ból w okolicy serca, jakby ktoś Cię ukłuł szpilką w serce. Czułeś, że Twoje serce chce wyskoczyć z piersi, złapałeś się tam ręką, po czym przewróciłeś się na siedzenia, zahaczając ręką o butelkę. Butelka pod wpływem twojego ruchu spadła ze stołu i uderzyła o podłogę, roztrzaskując się i rozlewając płyn po podłodze...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #842 dnia: Grudnia 27, 2016, 19:25:59 »
    zapamiętuje ją i wracam do loży spowrotem

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #843 dnia: Grudnia 28, 2016, 17:33:29 »
    O fuck wstaję i biegnę do pomieszczeń Val, otwieram drzwi...
    jeżeli są jej ghulice mówię wyjdźcie...
    gdy wyjdą biegnę do Val, biorę ją na ręce i mocno całuję
    nie chcę zapomnieć jak to jest trzymać cię na rękach...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #844 dnia: Grudnia 28, 2016, 17:55:31 »
    Veselin

Gdy zmierzałeś w stronę loży zauważyłeś, że John wyleciał z niej jak poparzony i pobiegł po schodach w stronę pokojów. Po chwili zniknął Ci za drzwiami..

Co robisz?

John

Gdy wparowałeś jak rakieta do salonu Toreadorki zauważyłeś, że siedziała ona na sofie i coś sprawdzała sobie w laptopie. Po pochwyceniu (czemu towarzyszyło głośne Eeeeej! od Valentiny) i zamknięciu jej ust pocałunkiem po chwili usłyszałeś od niej - Noo Assamito. Aż tak bardzo stęskniłeś się za Valentiną? - po czym zaczęła się radośnie śmiać.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #845 dnia: Grudnia 28, 2016, 18:09:10 »
    chodź zabiorę cię na druga stronę tęczy, zobaczymy co tam znajdziemy rozbieram ją gorączkowo poszukując i smakując jej skórę kawałek po kawałku....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #846 dnia: Grudnia 28, 2016, 18:26:48 »
    John

Rozbierając Val puściłeś ją na sofę i powoli "smakowałeś" jej skórę. W pewnym momencie Valentina przewróciła Cię na plecy, usiadła na Twojej klatce piersiowej zginając kolana tak, że zablokowała twoje ramiona w nad Twoją głową. Usłyszałeś od niej - Assamita ma bardzo ciekawe pomysły... Czym zaskoczy jeszcze Valentine? - po czym lubieżnie się uśmiechnęła i spuściła włosy na jedną stronę głowy odsłaniając ucho...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #847 dnia: Grudnia 29, 2016, 03:11:26 »
    WHOAAA...okkkk....skutki uboczne ciekawe.....ehhemm no mam nadzieje, że nikogo nie zabije wracam spokojnie do loży siadam w niej szyfruje zawartość laptopa oraz pamięci usb  z zabezpieczeniem czyszczenia danych w razie nie autoryzowanego dostępu (zostawiam sobie także furtkę do autoryzacji uruchomienia skryptu zdalnie) zamykam go i chowam pamięć niech mój sprzęt przyjedzie wreszcie wyciągam telefon i piszę smsa do Claudie są nowe informacje...nie ciekawe dla nas, jutro będę wiedział więcej,ale będziesz musiała się pojawić z tym głąbem pewnie bo chyba nie mówi nam wszystkiego dam znać gdzie i jak

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #848 dnia: Grudnia 29, 2016, 18:10:10 »
    Veselin

Siedząc w loży zauważyłeś podświadomie bądź nie, że butelka leży roztrzaskana na podłodze a zawartość jej rozlała się po niej... Po chwili dostałeś zwrotnego sms'a od Assamitki "Gdzie i o której?"

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #849 dnia: Grudnia 29, 2016, 23:29:44 »
    no chyba go trzepnęło nieźle... patrze na telefon i odpisuje jutro w afterlife dogadaj się z Val jakoś zęby nikt was nie widział jak wchodzicie bo klub jest pod obserwacją wysyłam i odkładam telefon rozsuwam zasłony loży i cofam się w jej cień

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #850 dnia: Grudnia 30, 2016, 18:40:21 »
    Veselin

Nie dostałeś już smsa zwrotnego od Assamitki. Widocznie przyjęła wiadomość i stwierdziła, że więcej nie może ryzykować. Po chwili do loży ktoś podszedł, odsunął na tyle zasłonę i spojrzał się co robisz. Usłyszałeś od niego pytanie - Czy jest Pan zajęty? Powycierać przyszedłem... lepiej by inni nie widzieli co się rozlało...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #851 dnia: Grudnia 30, 2016, 18:46:28 »
    tak...myślę żeby lepiej nie widzieli roześmiałem się oj John, John nie dobry chłopczyk z ciebie takie marnotrawstwo przyglądam się kto jest tak uprzejmy by to posprzątać

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #852 dnia: Grudnia 30, 2016, 18:49:52 »
    Veselin

Gdy ktoś na tyle odsunął zasłonę ujrzałeś, że był to Matt. Bez słowa zaczął wycierać podłogę mopem, skrupulatnie szukając jakiejkolwiek plamy sugerującej, że to vitae się rozlało... Gdy tak wycierał usłyszałeś od niego pytanie - Czy Pan życzy sobie coś jeszcze zamówić?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #853 dnia: Grudnia 30, 2016, 18:55:03 »
    nope wskazuje na butelkę piwa jeszcze mam dzięki, teraz powiesz mi co to było bo najwyraźniej biedny John narobił bałagany a potem wystrzelił stąd jak poparzony  po wypiciu tego

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #854 dnia: Grudnia 30, 2016, 18:59:13 »
    Veselin

- Nie mogę powiedzieć - odpowiedział Matt, wyżymając mopa w wiaderku i ponownie myjąc podłogę - Jeżeli Pan chciałby wiedzieć co to było, musi się Pani zapytać. Ja tylko podaję.