Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60518 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #675 dnia: Listopada 19, 2016, 20:33:15 »
    Veselin i John

Assamita spojrzał się na Ciebie Ves, ale nie skomentował tego. Obserwował w laptopie to o co powiedział, po czym po chwili dodał - Szkoda, że go nie masz ze sobą ani nie poinformowałeś gdzie stoi. Bardzo by pomógł w tej chwili. Zrobimy to po staremu. Ja zrobię mnóstwo hałasu i wyciągnę tylu strażników na zewnątrz ilu mogę. Wy we dwóch wejdziecie do środka podczas chaosu i przebijcie się pod te wrota. Tam się spotkamy. Pytania?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #676 dnia: Listopada 19, 2016, 20:39:39 »
    właściwie to pare....mam wyłączyć im kamery i czy...    dobra nie ważne lepiej jaj sobie z niego robić nie będę  zresztą już nie mam pytań

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #677 dnia: Listopada 19, 2016, 20:57:50 »
    Mam tylko trochę sprzętu w torbie w EVO schowanym tutaj niedaleko, z podstawowym wyposażeniem, może coś znajdziesz... chodź sprawdzimy.
    Ves chodź z nami dozbroisz się dodatkowo.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #678 dnia: Listopada 19, 2016, 21:03:56 »
    nie, dziękuję mam co mi potrzeba przy sobie, a ten dach jest bezpieczny w końcu sprawdziłeś jakość elewacji nawet John wskazuje na laptopa to co z kamerami? mam jeszcze pogrzebać jak możemy im zaszkodzić? przed le grand entrance

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #679 dnia: Listopada 19, 2016, 21:21:07 »
    Veselin i John

Schodząc na dół usłyszeliście - Nie ma potrzeby, kamery nie będą nam potrzebne. Możesz je im wyłączyć, będą przynajmniej ślepi. Z tego co zauważyłem, nie będą się nas obawiać. Ale to będzie ich śmiertelny błąd. Jeżeli spotkacie się z tą kobietą, nawet nie podejmujcie walki. Jeżeli dobrze przeczuwam, to ona jest inkwizytorem. Tą z tej dwójki ex-inkwizytorów. Nie spotkaliście czasem jej partnera? Ja nie potrzebuję dodatkowego wyposażenia John - zwrócił się do Assamity - ale w vanie był pewien element który mógłby się nam teraz przydać. Po prostu musicie sobie teraz znaleźć wejście. Wyłączcie telefony i wszystko co Was może rozproszyć. Poinformuję szeryfa przed samym wjazdem tam, by w razie czego miał kto dokończyć za nas robotę. Ravnosie, pracujesz na kontrakcie czy inaczej jesteś w to zaangażowany? - usłyszałeś pytanie Ves.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #680 dnia: Listopada 19, 2016, 21:27:11 »
    qrwa  powiedzmy że zostałem w to wplątany mimo woli jak tylko zacznie się przedstawienie kamery zgasną, aha jedna uwaga....ci goście mogą być wzmocnieni spotkałem ich już wcześniej

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #681 dnia: Listopada 19, 2016, 21:41:57 »
    Wyłączam telefon, przypominam sobie plan kanałów od Nosferatu, ciekawe czy są tutaj jakieś wejścia z podziemi? Ves idziemy z góry w dół czy chcesz przez klatkę??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #682 dnia: Listopada 19, 2016, 21:52:47 »
    Veselin i John

- W jaki sposób wzmocnieni? - pyta się Ciebie Ves Assamita, po czym spojrzał się na Johna i spytał - Masz wszystko?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #683 dnia: Listopada 19, 2016, 22:06:17 »
    szybcy i silni....jedna kobieta, człowiek wyciągnęła mnie przez szybę auta jedną ręką zwracam się do Johna qrwa mać ja tam generalnie nie chcę iść więc wybacz jeśli nie będę maił zdania apropo obranej taktyki sprawdzam czy mam karty gotowe, czy naboje w obrzynie nie zamokły i szybko obracam w dłoniach moje hunga munga następnie piszę ruszajmy już do ciężkiej cholery zanim zleje się w gacie telefon od Claudii wyłączam i wrzucam do EVO swój wyciszam może się przydać i biorę plecak z laptopem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #684 dnia: Listopada 19, 2016, 22:12:59 »
    Veselin i John

- Wchodzicie dopiero jak usłyszycie sygnał - odpowiedział wam Assamita - Domyślicie się jaki to jest - po czym szybkim krokiem odszedł od Was. Zauważyliście jeszcze jak bez problemu przeskoczył przez płot i biegiem ruszył przez pole do pierwszych zniszczonych jakichś urządzeń i łódek.

Co robicie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #685 dnia: Listopada 19, 2016, 22:16:19 »
    następny bóg wojny patrzę na assamitę prowadź zatem rycerzu

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #686 dnia: Listopada 20, 2016, 00:01:57 »
    Przygotowuję sprzęt, pistolety w dłoń, Kukri gotowe...czekam na sygnał, ruszając do wejścia, okna, włazu wentylacji, sprawdzam czy są zabezpieczone alarmem...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #687 dnia: Listopada 20, 2016, 00:07:39 »
    Veselin i John

Zanim zdążyliście wejść na teren doków, usłyszeliście potężny wybuch i część ściany holu "garażowego" po prostu znikła. Po chwili usłyszeliście huk strzałów prowadzonych z karabinków szturmowych i innych broni oraz od czasu do czasu głośniejszy wybuch, jakby granatów. Praktycznie od razu przez wrota garażowe wyjechały dwa SUVy z obstawą. Wy tymczasem prześlizgnęliście się na tyły budynku. Zauważyliście, że mogliście wejść do kompleksu albo przez lekko przerdzewiałą klatkę przeciwpożarową, albo przez wybitą dziurę przez Assamitę, albo szukać innego sposobu.

Co robicie?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #688 dnia: Listopada 20, 2016, 00:17:26 »
    Ruszamy w kierunku klatki przeciwpożarowej, by ruszyć na wyższy poziom i dostać się do środka przez drzwi pożarowe

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #689 dnia: Listopada 20, 2016, 00:22:58 »
    Veselin i John

Wybierając klatkę przeciwpożarową dostaliście się na górę. Idąc po niej czuliście, jak pod waszą wagą ona co chwilę trzeszczała tak, jakby miała się rozlecieć w każdej chwili. Na szczęście jej "odgłosy" były zagłuszone przez narastające dźwięki bitwy, która toczyła się niedaleko Was, tyle że niżej. Będąc już na dachu mogliście zobaczyć, że strażników tak naprawdę było więcej niż zauważyliście przez kamery. Przypadek czy faktycznie była to na was pułapka? Widzieliście jak strażnicy starają się przydusić Assamitę, ale ten był szybszy po prostu od nich i co jakiś czas eliminował któregoś z ludzi. Od wejścia do kompleksu odgradzały Was tylko zamknięte drzwi do klatki schodowej wewnętrznej.

Jak otwieracie drzwi?