Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60732 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #450 dnia: Listopada 05, 2016, 19:15:46 »
    - Cóż, jeżeli jesteś tutaj służbowo John, to Valentina nie będzie Ci przeszkadzała w obowiązkach - powiedziała, po czym nachyliła się przez stół w twoją stronę John i powiedziała ciszej - na Valentine niższe tony nie działają, assamito. Ciesz się, bo Valentina mogła odebrać to jako groźbę, a wtedy niewiem czy byś dał sobie radę... - i gdy tak była nachylona, posłała Ci buziaka w powietrze i z pomiędzy piersi wyciągnęła wizytówkę, którą jeszcze pocałowała zostawiając ślad szminki na niej i podała Ci ją - dzwoń o każdej porze nocy, Assamito. Valentina odbierze, jak będzie mogła - po czym odwróciła się w stronę Vesa i namiętnie Cię pocałowała - To na pamiątkę, Ravnosie. Niech Afterlife Was poniesie! - i odchodząc od was śmiała się radośnie... ale i zmysłowo.

Co robicie?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #451 dnia: Listopada 05, 2016, 19:18:51 »
    mhhhh.... będę tęsknić.... do usłyszenia - patrze jak odchodzi po czym wracam do obserwacji otoczenia.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #452 dnia: Listopada 05, 2016, 22:37:57 »
    roześmiałem się cicho no proszę proszę nie jesteś aż takim ponurakiem jak myślałem, poza tym ona może coś wiedzieć o zaistniałym problemie, a ty się jej chyba podobasz

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #453 dnia: Listopada 05, 2016, 23:40:35 »
    Tak podoba mi się. Ale teraz mam cię utrzymać przy życiu, a obecny problem jest Twoim problemem. Więc trzeba było z nią o tym rozmawiać, a nie o moich, lub jej zainteresowaniach łóżkowych.
    Gdybyś się nimi interesował to może w przyszłości jak już rozstaniecie się z Claudią, teraz możesz o tym zapomnieć. Jesteś zleceniem i masz przeżyć do powrotu Claudie.
    A tak straciłeś szansę na dowiedzenie się czegoś co pomogło by Ci w zemście, czyżby ci na niej nie zależało??

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #454 dnia: Listopada 06, 2016, 00:08:30 »
    ohoho hahahah coś taki drażliwy się zrobiłeś, spokojnie rycerzu, jeszcze z nią porozmawiam, w końcu musimy gdzieś spać a tak się składa ze Val ma pokoje, a ja podgląd na wszystkie kamery w klubie co chyba ułatwi ci zadanie co?....aha tylko się tą informacją przed nią nie chwal uśmiecham się słodko

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #455 dnia: Listopada 06, 2016, 01:57:10 »
    Wszystkie prywatne informacje, które mi udzielasz pozostają pomiędzy mną a Tobą

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #456 dnia: Listopada 06, 2016, 14:39:26 »
    to cieszy mój drogi przyjacielu, bo widzisz myślę, że wypłyniecie takiej informacji było by bardzo, ale to bardzo niebezpieczne dla naszego zdrowia pociągam łyk drinka a ponad to znaleźli byśmy się w patowej sytuacji, bo widzisz to dobra koleżanka Claudi, jeśli coś takiego jak przyjaźń istnieje w naszym społeczeństwie spoglądam na niego to co mam tu załatwiać nam nocleg czy masz inny plan na przespanie dnia tak czy siak idę z nią porozmawiać może się czegoś dowiem, podaj mi telefon odpalę ci dostęp do kamer, ponieważ jeśli będę miał iść do niej do góry to nie wiem czy nie będę musiał iść sam bez twojej ochrony

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #457 dnia: Listopada 06, 2016, 17:39:46 »
    Dobra daj mi ten dostęp, i to nie po to by sprawdzać jak rozrabiasz u niej a bardziej by mieć podgląd na klub, ochrona ochroną, a my swoje oczy też musimy mieć

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #458 dnia: Listopada 06, 2016, 18:20:48 »
    to było nie miłe wiesz? ja już zajęty jestem, poza tym to ty wpadłeś jej w oko ja nigdy wizytówki od niej nie dostałem posyłam mu uśmiech i daje podgląd tylko nie rób nic głupiego dobra czas się może czegoś dowiedzieć ruszam do Matta wątpię żeby była na sali, ale.... rozglądam się za nią na wszelki wypadek

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #459 dnia: Listopada 06, 2016, 18:29:17 »
    John

Dostałeś od Veselina możliwość podglądu kamer w klubie. Zauważyłeś, że poza zwyczajowymi na głównej sali kamery są również w kilku pokojach, gdzie aktualnie w jednym z nich pewna para kainitów się zabawiała prywatnie. Podgląd miałeś wszędzie, gdzie myślałeś że masz. Nie miałeś jedynie podglądu na prywatne pokoje Hill, widocznie tam sobie ceniła prywatność. Gdy akurat przeskakiwałeś między kamerami zauważyłeś, że Toreadorka siedzi przy barze sama i właśnie miał zamiar podejść do niej Ravnos.

Co robisz?

Veselin

Dałeś możliwość podglądu kamer w klubie Johnowi i ruszyłeś obok parkietu w poszukiwaniu Hill. Przebiłeś się przez bawiących do baru i zauważyłeś, że Valentina siedzi sobie przy nim, obserwując bawiących. Gdy podszedłeś do niej na tyle blisko i usiadłeś obok, usłyszałeś - Cóż to, czyżby Assamita puścił Cię ze smyczy Ravnosie? A może to ty go spuściłeś ze smyczy?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #460 dnia: Listopada 06, 2016, 19:02:43 »
    Obserwuję okolice baru, obserwuję gości w okolicy, czy ktoś się dziwnie nie zachowuje, określam potencjalne zagrożenia. i czekam aż Veselin wróci.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #461 dnia: Listopada 06, 2016, 20:59:27 »
    ohh nie jego zlecenie jest w mocy, nie ja mu je zleciłem wiec nie mam mocy sprawczej by je rozwiązać, poza tym przekonałem go, że z twojej strony mi nic nie grozi przez wzgląd na naszą wspólna znajomą zapewne przelewa się przez to miejsce wiele informacji, ja szukam pewnych także i to dość ważnych dla nie tylko mnie pytanie czy jesteś w stanie mi pomóc

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #462 dnia: Listopada 06, 2016, 21:51:48 »
    John

Nic ciekawego i wartego uwagi nie zauważyłeś. Ot bawiący się ludzie i kainici, może już w mniejszej ilości niż przy początku wieczoru. Przy barze zauważyłeś rozmawiających Toreadorkę i Ravnosa, nic szczególnego.

Veselin

- Na naszą znajomą Ravnosie? - spytała z lekkim zaskoczeniem Toreadorka - A to Valentina Hill ma jakąś znajomą? Nie ważne. Może to nie Elizjum, ale owszem i tutaj można dostać wiele informacji... Cóż Cię interesuje Ravnosie. Czym Valentina Hill może zaspokoić twoje pragnienie wiedzy?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #463 dnia: Listopada 06, 2016, 22:11:37 »
    przechylam głowę nie ważne zatem, powiedzmy, że niebezpieczną, elizjum troszkę mnie chwilowo nie interesuje, a myślę, że w temacie strzałokrzyżowców tu dowiem się więcej, podobno grasują po mieście mówię i obserwuje jej reakcję

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #464 dnia: Listopada 06, 2016, 22:30:40 »
    Veselin

- Ciekawe, bardzo ciekawe - odpowiedziała Valentina - Czyżbyś Ravnosie natchnął się na nich? A może chcesz oznajmić, że ich wyeliminowałeś? Informacja tania nie jest... Co możesz zaoferować Valentinie, by ona Ci uchyliła rąbka tajemnicy?