Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Znajdź sobie w końcu dziewczynę ! HEH  (Przeczytany 2727 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Znajdź sobie w końcu dziewczynę ! HEH
    « dnia: Kwietnia 05, 2016, 19:56:02 »
    Jak już mi się udało zdobyć atencję tytułem i przyciągnąłem uwagę publiki to sobie wstawię tutaj L.A. Woman Doorsów - bo mogę ! (Jak już poruszamy takie tematy. Bo czy jest coś seksowniejszego niż Doorsi w tle?)

(click to show/hide)

Ad rem jednak,

Żyjemy sobie teraz w czasach dziwnych. Mamy internet i nie potrafimy z niego korzystać w sposób odpowiedni. Kobiety potrafią bez skrępowania rozmawiać na "te" tematy w realu i mają często nad nami gigantyczną przewagę. Męska brać od zawsze ma to do siebie, że wstydzi się mówić o sprawach seksu podrywu itd. Wszyscy biorą to strasznie ambicjonalnie. Dlatego strona o wymianie doświadczeń to ciekawa inicjatywa ! Bo dlaczego mamy być gorsi? Nie ma się czego bać! Ostatnio natrafiłem na ciekawą stronę, którą chcę wszystkim serdecznie polecić nazywa się:

http://podrywaj.org/

Niech Was jednak nie zwiedzie nazwa strony ! To nie żaden płatny gimbokurs podrywania.

Główna oś strony opiera się na tzw. "podstawach" (http://www.podrywaj.org/podstawy-uwodzenie) Założyciel strony w pigułce wypunktowuje podstawowe błędy popełniane przez facetów w relacjach damsko-męskich. Dalej to już mamy forum na którym początkujący i bardziej zaawansowani adepci rozsrzasają wszelkie tematy o tych relacjach. Oprócz tego mamy możliwość czytania blogów użytkowników. Są serię porad, opowieści, tematy wszelakie. Oczywiście zdażają się pieniacze, bajkopisarze czy ciułacze i guru podrywania chcący zarobić i oferujących kursy płatne ale to margines.

Ogólnie strona jest bardzo ciekawa i przy odpowiednio otwartym i zdystansowanym umyśle można dowiedzieć się sporo ciekawych rzeczy ! Dlaczego mamy być gorsi od kobiet, które swobodnie wymieniają się doświadczeniami na "te" tematy .Gorąco polecam !

Zachęcam też do dyskusji ! Nie tylko o samej stronie. Nawet o całej idei podrywu. W sumie o wszystkim co chcecie !
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 05, 2016, 20:26:35 wysłana przez ^IvE »

Offline Mongol

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • For the Horde
    Odp: Znajdź sobie w końcu dziewczynę ! HEH
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 05, 2016, 20:03:46 »
    Śmierdzi desperacją.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 05, 2016, 20:07:04 »
    Śmierdzi desperacją.

Co to ma do desperacji Drogi Mongole? Zwykła wymiana doświadczeń i porady od wyjadaczy. Nikt nikomu nie każę z tego korzystać. Pisałem o otwartym umyśle i dystansie ;)

Offline Mongol

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • For the Horde
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 05, 2016, 20:48:20 »
    Ponieważ skoro nie masz dziewczyny to takie stronki ani inne porady z internetu ci w niczym nie pomogą. Akurat kontakty interpersonalne opierają się na doświadczeniu i obyciu. Jeśli chcesz mieć dziewczynę musisz działać, a nie działasz jeśli siedzisz na komputerze i czytasz głupie stronki. Te wszystkie pua porady to skok na kasę, produkt.
    To ode mnie, rób jak uważasz.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 05, 2016, 20:53:03 »
    ;)

Tu za nic nie płacisz. Po prostu luźna wymiana doświadczeń na te tematy. Nawet jak masz dziewczynę dowiesz się sporo ciekawych rzeczy np. o związkach. To takie zwrócenie uwagi, że mężczyźni zamykają się na takie tematy i to jest dla nich tabu. Często mają małe doświadczenia w relacjach i pakują się w bagno. Kobietom zdarza się to rzadziej i mają szerszą wiedzę i nie boją się dyskutować. Dlaczego my mamy się bać? No i całe założenie tej stronki jest właśnie takie jakie napisałeś. Aby w końcu zacząć działać i odejść od komputera. No ale gdzieś to trzeba napisać i wiedzę przekazać. A taka strona to idealna forma. Nie ma co się spinać ;) Raczej szukać korzyści.

Offline Murzyn Waleczny

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Taki swój swojski Murzyn.
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 05, 2016, 21:49:34 »
    E tam, ja III aksjomatu nie łamię (pozdrawiam zrozumiatych).
    A czy rycerz-stulejarz Ive ma swoją wybrankę centralnego narządu układu krwionośnego? Czy tylko kreuje się na specjalistę, który stara się nam dobrze radzić?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 05, 2016, 22:07:32 wysłana przez Murzyn Waleczny »
      Szlachta murzyńska

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 06, 2016, 08:05:39 »
    Osobiście uważam to za prowokację.

Temat by mieć haka na osoby, które mają dziewczyny/żony/narzeczone Niepotrzebne skreślić, by je szantażować tekstami typu:

Jak się Klaudia dowie, co tu wypisywałeś to dostanie Ci się po łbie.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 06, 2016, 08:14:45 »
    Jak się jest brzydkim gościem to żadne poradniki nie pomogą.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 06, 2016, 09:19:01 »
    E tam, ja III aksjomatu nie łamię (pozdrawiam zrozumiatych).
    A czy rycerz-stulejarz Ive ma swoją wybrankę centralnego narządu układu krwionośnego? Czy tylko kreuje się na specjalistę, który stara się nam dobrze radzić?

III aksjomat, trzecim aksjomatem karyna by się przydała. Rycerz-stulejarz aktualnie nie ma. Przewijały się jednak tam jakieś w moim życiu od czasu do czasu. I ja się nie kreuje na specjalistę tylko podaję platformę do wymiany doświadczeń po prostu. Ze zdumieniem zauważam, że faceci nie potrafią się zdystansować w tych sprawach a tu takie forum ciekawe to dałem aż odnośnik.
    Osobiście uważam to za prowokację.

Temat by mieć haka na osoby, które mają dziewczyny/żony/narzeczone Niepotrzebne skreślić, by je szantażować tekstami typu:

No wiesz jeśli kobieta odpowiednio zdystansowana to nie ma problem. Ogólnie jednak to ja wiem o co biega. Raczej to jest dla singli. Co nie zmienia faktu, że jest sporo rzeczy o samych związkach.

Jak się jest brzydkim gościem to żadne poradniki nie pomogą.

Widziałem sporo brzydali z fajnymi dziewczynami i nie, nie mieli fury hajsu.

Po raz kolejny wyłożę na tacy o co biega. Faceci często kierują się ego w tych sprawach. Skoro można wymienić się doświadczeniami dowiedzieć się innych rzeczy to czemu nie? Tym bardziej, że za darmo. Kobiety potrafią z koleżankami bez skrępowania dyskutować a my faceci wiecznie w tyle bo musimy pokozaczyć czymś czego nie zrobliśmy albo popadamy w niepotrzebną deprechę i brak wiary w siebie. A tam znajdziemy kilka praktycznych porad, doświadczenia innych i to sprawdzonych często. Czemu sobie nie zajrzeć i dowiedzieć się czegoś nowego? Tak to widzę ;)

Konkrety:

Mamy np. stulejarza wyznawce III aksjomatu (pardon murzyn to ino przykład) no ale brak wiary i pewności siebie. No i co lepiej:

a) W imię zasad i ego, kpić ze wszystkiego, unikać tematu albo pogodzić się ze swoim stulejarstwem do końca życia
    b) Wejść sobie na forum anonimowe, poczytac podstawy, które tam są zawarte, dowiedzieć się jak te relację mniej więcej działają i zacząć działać

Mamy kolejnego dajmy na to ma już dziewczynę no i mu kuśka nie staję:

a) Deprecha, wydawanie fury hajsu na wiagry
    b) Napisać na forum, może ktoś się spotkał z danym tematem.

Do tego dochodzą też inne czynniki. Jedni faceci jak już znajdą babę to się uwieszą a potem sfrustrowani do końca życia. Bo dać nie chcę bo narzeka, bo wkurwia. No ale przynajmniej mam kobietę, no nie? To warto umieć z kobietami postępować.

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 06, 2016, 09:26:50 »
    Może alkhu się wypowie?

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 06, 2016, 09:45:26 »
    No nie wiem Ive.

Gdy miało się te 14-16 lat, to takie strony były w zapotrzebowaniu, a ich porady nie służyły w celach tam wymienionych, a raczej do czystego podejścia do "spraw dorosłych".

Zajrzałem i z tym:
    Nawet jak masz dziewczynę dowiesz się sporo ciekawych rzeczy np. o związkach.

... zgodzić się nie mogę. To porady, mniej lub bardziej schematycznego podrywu i podstawowych zachowań w "związku" (miesiąc i mniej to nie związek).
    Natomiast jeżeli ktoś jest przed jakimiś pierwszym poważnym związkiem czy zauroczeniem, to znajdziecie tam kilka ... nazwijmy to "dziewczęcych zachowań"(Bo kobiety z czasem się od tego odrywają) przed jak i w trakcie związku.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 06, 2016, 09:55:40 »
    Są artykuły mniej lub bardziej wartościowe. O związkach jest sporo wystarczy poszukać. A do tego wszystko jest indywidualne ale z doświadczenia widzę, że gruba większość facetów się zabiera do tego źle. Chociażby w podstawowej sprawie, że latają za kobietą i ją obdarowują. Stąd te podstawy. A reszta to już zależy czego się szuka. Do tego są fora, blogi i inne.

Do tego po raz kolejny. Czemu kobiety mogą a my nie? :)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 06, 2016, 09:57:34 »
    IvE, WYJDŹ NA DWÓR!!!

(...)
    Do tego po raz kolejny. Czemu kobiety mogą a my nie? :)
    Bo po co? Idziesz i podrywasz, o czym tu dyskutować???
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 06, 2016, 10:08:23 »
    Można robić wiecznie to samo i popełniać te same błędy uparcie. Oprócz samego działania warto się dowiedzieć jak to robić albo poczytać u innych. Oprócz tego o to właśnie chodzi o działanie.

Do tego naprawdę zawsze warto dyskutować.

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 06, 2016, 10:40:08 »
    Nabijając posty na TFW nie znajdziesz raczej dziewczyny. Ludzie, którzy mają dziewczyny mało się przejmują sztuką podrywu(no, przynajmniej Ci, co związali się "bardziej") i puszczają to w niepamięć, skupiając się na dotychczasowym życiu i "sztuce przetrwania" w obecnym świecie.

Mało kto dzieli się informacjami typu: "Jak poderwałem 1 d*pę". Dlaczego? Dlatego, że daje info dla innych jak odbić mu laskę.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2016, 13:12:10 wysłana przez Peterov »