Pytanie do administracji turnieju... Czy będzie "drabinka przegranych"? Bo jak rozumiem, turniej będzie w formacie pucharowym, bo liga wstępna czy ogólnie liga nie miałaby sensu, więc dla mnie to jest dość oczywiste... Zakładam, że do turnieju zapisze się jeszcze jakieś 6 do 10 drużyn. Wiem, że zapiszą się 3 może nawet 4 drużyny z klanu z PW, myślę, że można liczyć na grupę od blackhawka, Prusaka czy też Sebka, errora i virusa (w każdym razie mam nadzieję, że się chłopaki zapiszą), po za tym jakieś mniejsze czy też większe randomy (lub też całkiem ogarnięta grupa z innych modułów takich jak NW, Deluge czy OiM). W gruncie rzeczy chodzi mi o to, że drużyny z PW czy też drużyny słabszych randomów, mają raczej niewielkie szanse na pokonanie bardzo silnego składu Warhammera czy też potężnego ZZR :P i głupio by było gdyby takie drużyny odpadały po jednym meczu, bo są po prostu najsłabsze. Oczywiście proszę się nie obrażać za przykład PW, bo nie chodzi mi tu o obrażanie skilla graczy tego modułu, ale po prostu przeciętny poziom graczy na PW jest zdecydowanie niższy, bo też walki jest tam mniej i sama gra nie skupia się w aż takim stopniu na walce jak native. Co nie zmienia faktu, że mogą tam grać solidni gracze. Chyba, że administracja ma jakiś inny pomysł na turniej... Po za tym to są mecze, które nie będą trwały tak długo jak normalne, bo po pierwsze nie będzie resetów (tak częstych), zmian map (tak częstych jak normalnie), zwalenia czegoś ze zrzutami ("IG_Olliveran drops" - standard) bo jak można będzie zj****ć zrzuty w trzech , czy też czekania do flag, więc rozegranie tych meczy powinno być zdecydowanie mniejszym problemem... Po za tym drabinka loserów, będzie szła tym samym tempem co zwycięzców tylko, że równolegle...