Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PTT] Dyskusje ogólne, opinie i pytania do administracji  (Przeczytany 9898 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    Odp: [PTT] Dyskusje ogólne, opinie i pytania do administracji
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 20, 2016, 19:48:30 »
    Ktoś przygarnie Mistrza Warbanda, niepokonanego Apocalypsa*, Berserkera z INNowrocławia, grającego bez napierśnika?

*Pierwszego z Berserkerów, nieposkromionych Wojowników Calradii, pierwszego z trolli TFW, Lidera w rankingu banów na TFW, Mistrza multikontowania, pierwszego Króla nieposkromionej Sparty, naczelnego Lidera Avengers Clan, jednego z najlepszych klanów WFaS, szefa kawalerii LKP, Fuhrera SS, Pułkownika jakiegoś tam chuj wie jaka nazwa Pułku z MM moda...

Dobra, mógłbym tak do rana :D Teraz już jestem normalny^^

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 20, 2016, 19:57:47 »
    Zrób team z Prusakiem i ludźmi takiego pokroju. W sumie może być ciekawie.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 20, 2016, 19:58:50 »
    Zrób team z Prusakiem i ludźmi takiego pokroju. W sumie może być ciekawie.

Liczyłem na posta pokroju:
    Tak, ja Cb. chcę!!!

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 20, 2016, 20:05:24 »
    Ciebie nikt nie chcę może jednak zapłacisz za to, żeby ktoś Cię przyjął. Tak samo jak kupiłeś maturę. I nie zapomnij się o tym też pochwalić i być z tego dumny.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 20, 2016, 20:45:35 »
    Ciebie nikt nie chcę może jednak zapłacisz za to, żeby ktoś Cię przyjął. Tak samo jak kupiłeś maturę. I nie zapomnij się o tym też pochwalić i być z tego dumny.

To nie było miłe :D

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 20, 2016, 23:56:46 »
    Pytanie do administracji turnieju... Czy będzie "drabinka przegranych"? Bo jak rozumiem, turniej będzie w formacie pucharowym, bo liga wstępna czy ogólnie liga nie miałaby sensu, więc dla mnie to jest dość oczywiste... Zakładam, że do turnieju zapisze się jeszcze jakieś 6 do 10 drużyn. Wiem, że zapiszą się 3 może nawet 4 drużyny z klanu z PW, myślę, że można liczyć na grupę od blackhawka, Prusaka czy też Sebka, errora i virusa (w każdym razie mam nadzieję, że się chłopaki zapiszą), po za tym jakieś mniejsze czy też większe randomy (lub też całkiem ogarnięta grupa z innych modułów takich jak NW, Deluge czy OiM). W gruncie rzeczy chodzi mi o to, że drużyny z PW czy też drużyny słabszych randomów, mają raczej niewielkie szanse na pokonanie bardzo silnego składu Warhammera czy też potężnego ZZR :P i głupio by było gdyby takie drużyny odpadały po jednym meczu, bo są po prostu najsłabsze. Oczywiście proszę się nie obrażać za przykład PW, bo nie chodzi mi tu o obrażanie skilla graczy tego modułu, ale po prostu przeciętny poziom graczy na PW jest zdecydowanie niższy, bo też walki jest tam mniej i sama gra nie skupia się w aż takim stopniu na walce jak native. Co nie zmienia faktu, że mogą tam grać solidni gracze. Chyba, że administracja ma jakiś inny pomysł na turniej... Po za tym to są mecze, które nie będą trwały tak długo jak normalne, bo po pierwsze nie będzie resetów (tak częstych), zmian map (tak częstych jak normalnie), zwalenia czegoś ze zrzutami ("IG_Olliveran drops" - standard) bo jak można będzie zj****ć zrzuty w trzech , czy też czekania do flag, więc rozegranie tych meczy powinno być zdecydowanie mniejszym problemem... Po za tym drabinka loserów, będzie szła tym samym tempem co zwycięzców tylko, że równolegle...

Offline Maciek.

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 164
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 21, 2016, 01:15:51 »
    Faza grupowa + pucharowa, jeśli liczba zapisanych będzie podzielna przez 4 lub 3. Jeśli nie, wtedy normalna faza pucharowa z loosers bracket i barażami o dodatkowe miejsca rozrywkowe.
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 21, 2016, 01:28:40 »
    Ja się dowiedziałem ze źródła, ale fajnie, że napisałeś. Choć i tak podejrzewam, że Lew napisze wszystko jutro dokładnie. Bo tak jak bodajże on zauważył wszystko zależy od liczby drużyn.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 21, 2016, 20:17:34 »
    Z racji tego, iż mój zespół poza Hubtusem ma zamiar składać się z patusów, ludzi z problemami emocjonalnymi, focherów,socjopatów,satanistów,onanistów,korwinistów,choleryków i tak dalej i tak dalej. Wnoszę wniosek o pozwolenie zapisaniu kilku osób. Bo nie wiem jak oni mi będą przychodzić a chciałbym dograć turniej. Oczywiście nie będą oni grać w innych teamach i podam ID. No i czy jak mi przyjdzie kilku to czy mogę ich zmieniać.

Pozdro.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 21, 2016, 20:31:24 »
    Zgłaszam wniosek formalny o ubezwłasnowolnienie przedmówcy.

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 21, 2016, 21:49:36 »
    Czemu zabroniliście grać zagranicznym? Właśnie pozbawiłeś Illew kokosza podstawowej wymówki i powodu porażek. "Dof był słaby tylko Dopey ich carrował"... "feerlessy nawet na treningowe biorą merców"itd. Teraz kokosz nie będzie miał na kogo zwalić winy za naszą prawdopodobną (jeśli na nich trafimy :P ) przegraną w meczu z Teamem warhammera... A tak przynajmniej by mógł powiedzieć "oni merców mieli... Bruce ich carrował, a tak to to byli izi"...

Trochę głupio, że zdecydowaliście się na taką decyzję już po rozpoczęciu zapisów i zapisaniu się drużyn, ale jak zrozumiałem nie liczyliście na takie zainteresowanie :P. I jak rozumiem ta zmiana jest powodem przedłużenia zapisów...

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 21, 2016, 22:24:57 »
    Lew pytał się mnie czy będzie to dla mojego teamu problem.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 21, 2016, 22:52:56 »
    Pytanie do administracji turnieju... Czy będzie "drabinka przegranych"?
    Jak napisał wcześniej Kokosz, jest to jedna z rozważanych opcji. Drugą jest faza grupowa + faza pucharowa. Wszystko jest uzależnione od liczby drużyn, jakie ostatecznie się zapiszą.

...
    Sorry IvE, ale nie będziemy robić wyjątków "po znajomości". Jestem w stanie zrozumieć waszą sytuację, ale jeśli - jak rozumiem - masz potencjalnych chętnych trochę więcej, niż 4, to jeśli ktoś ze zgłoszonego składu obrazi się lub dojdzie do jakiejkolwiek innej okoliczności, która sprawi że nie będzie mógł grać, możesz zgłosić zmianę w rosterze tej osoby na któregoś z tych chętnych do gry.

Czemu zabroniliście grać zagranicznym? [...] Trochę głupio, że zdecydowaliście się na taką decyzję już po rozpoczęciu zapisów i zapisaniu się drużyn, ale jak zrozumiałem nie liczyliście na takie zainteresowanie :P.
    W dużej części sam udzieliłeś sobie odpowiedzi na zadane pytanie. Chciałbym jednak nadmienić, że w pełni zdawaliśmy sobie sprawę z tego, że może być to problem dla drużyny Warhammera - bo ona jako jedyna zapisała się z graczem zagranicznym. Dlatego skontaktowaliśmy się z nim i, jak wyżej Warhammer wspomniał, dostaliśmy od niego potwierdzenie, że mogą grać bez Bruce'a. Cieszymy się, że pomimo tej całej zawieruchy z obcokrajowcami Brain Dead Familia wystąpi, a Warhammerowi jesteśmy wdzięczni bo okazał się bezproblemową i uprzejmą osobą.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 21, 2016, 22:53:07 »
    Lew pytał się mnie czy będzie to dla mojego teamu problem.

Typowy dreso-inteligent ze Stargardu. Do wszystkich tak podchodzi z pytaniem "Czy masz jakiś problem?".

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 22, 2016, 06:26:57 »
    Ja mam niedzielnych graczy i nie będę robił żadnych zmian w rosterachn bo to kwestia kilku minut przed meczem przeważnie jak ktoś łaskawie przyjdzie. Chyba, że nie ma problemu jak wlezą przed samym meczem te zmiany. Ograniczenie do 4 graczy jest kompletnie irracjonalne. Niby dlaczego nie mogę mięć więcej? To mój problem, że narażam team na ławkę. Tak samo inni powinni mieć prawo wpisać więcej jak chcą nie proszę tego tylko dla siebie to jest oczyzwiste. A ja jak czegoś nie rozumiem to to pitole. Narazie zostawiam skład tak jak jest. Usunę tylko kasztana. Najwyżej nie rozegramy żadnych meczy.